Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs būreliai, mokyklėlės Vilniuje

QUOTE(Nada... @ 2012 11 26, 15:36)
namu seimininke auginat?  g.gif

Šiap dvi, o ne vieną. Kodėl namų šeimininkę? Dar į baletą leidžiu, tai sakysit baleriną darau?
Nežinau, kur dar galėčiau leisti 6 ir 12 metu kartu mergaites, kur abiem patiktų ir pagal amžių tiktų. Neįsivaizdavau savo mažės darančios organzos sagės ar dekupažuojančios, padarė, kuo puikiausiai. Dabar savo rankom gamina seneliam dovanas, nemanau, kad tokia veikla skatintu vaiką tapti namų šeimininke.
Atsakyti
Mes tai savaitgali buvom VCUP'e, tai papuolem i naujos Menar mokykeles pristatyma. Mano dukrai labai patiko, nors mokslas tai gana rimtas atrodo - moko vaikus nuo 4 metu skaiciuoti mintinai unsure.gif . Bet pati metodika, kuria jie taiko, man buvo visai negirdeta ir labai sudomi - vaikai skaiciuoja tokiais skaitliukais, paskui mokosi juos isivaizduoti. Na kadangi vaika labai "uzkabino", manau lankysim. O jei ir naudos bus, tai is viso Super ax.gif Be to, ju patalpos Pamenkalnio gt., prie Medicinos banko, ten stotele salia yra, tai bent i viena bureli nereiks vezti, gales pati nuvaziuoti. biggrin.gif
Atsakyti
Tu cia apie vyresnlee kalbai tikiuosi, nes 4 metu vaika trulike tai sumindyti gali unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai taip smile.gif Mazajam dar ankstoka biski smile.gif O vyresniaja dar ne per velu smile.gif Tegu mokosi skaiciuoti, jei tik toks azartas yra smile.gif
Atsakyti
labukas visoms, noreciau suzinoti, gal kas lankete ar lankote Ziniuku mokyklele mokytoju namuose? Nes labai noreciau leisti vaika nuo nauju metu, taciau niekur nerandu atsiliepimu, o juos noretusi isgirsti, kokie jie bebutu 4u.gif
Atsakyti
Su Naujais metais visas seimyneles! Gal kas zinote koki muzikos bureli Santariskiu ar Jeruzales rajonuose? Zinau tik Stazdaneles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agane @ 2013 01 02, 15:23)
Su Naujais metais visas seimyneles! Gal kas zinote koki muzikos bureli Santariskiu ar Jeruzales rajonuose? Zinau tik Stazdaneles smile.gif

Ir eikit ten smile.gif. Norėčiau, kad strazdaniukai būtų mūsų rajone verysad.gif
Atsakyti
Ne visai Jaruzalej yra Verkiu gatveje Kindermusik, paskui Siaures mietselyje yra ir Jamaha ir atrodo dar Suzuki sistemos mokyklele
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2012 12 14, 15:27)
labukas visoms, noreciau suzinoti, gal kas lankete ar lankote Ziniuku mokyklele mokytoju namuose? Nes labai noreciau leisti vaika nuo nauju metu, taciau niekur nerandu atsiliepimu, o juos noretusi isgirsti, kokie jie bebutu  4u.gif

Mano vaikas lanko ziniuku mokyklele mokytoju namuose. Jai jusu vaikui patinka mokytis tada tinka.labai gera aglu kalbos mokytoja.
Atsakyti
Ka lankyti 1,5 metuku vaikuciui fabijoniskese ar aplink?
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2012 12 13, 21:55)
Mes tai savaitgali buvom VCUP'e, tai papuolem i naujos Menar mokykeles pristatyma. Mano dukrai labai patiko, nors mokslas tai gana rimtas atrodo - moko vaikus nuo 4 metu skaiciuoti mintinai  unsure.gif . Bet pati metodika, kuria jie taiko, man buvo visai negirdeta ir labai sudomi - vaikai skaiciuoja tokiais skaitliukais, paskui mokosi juos isivaizduoti. Na kadangi vaika labai "uzkabino", manau lankysim. O jei ir naudos bus, tai is viso Super ax.gif Be to, ju patalpos Pamenkalnio gt., prie Medicinos banko, ten stotele salia yra, tai bent i viena bureli nereiks vezti, gales pati nuvaziuoti. biggrin.gif

Šio įrašo paskatinti aplankėm šitą mokyklėlę, atviroj pamokoj išsėdejom su didžiuliu užsidegimu. Man padarė įspūdį. Aš ir pati noriu išmokti šitą metodą. Ačiū už rekomendacija.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Visas su gyvateles metais! Norejau paprasyti rekomendaciju kur butu galima vesti 4metu judria mergyte Vilniuje(domina bureliai)? Gyvename Grigiskese, bandeme ciapat lankyti Yamaha muzikos mokyklele, jai nepatiko, nes judesio mazai, grojimas nepatiko g.gif O ji nori sokti, dukti, darzelio nelankome, namie tik sedime, nezinau, dukryte labai gabi muzikai, klausa ideali, labai enereginga. Gal patartumete koki gera bureli. Galvoju, gal dar baseina lankyti patiktu, nes vasara is vandens istempti neina. O kur Vilniuje vaikams baseinuose geri uzsiemimai? Aciu nepatingejusioms uz info 4u.gif 4u.gif
Atsakyti