Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs būreliai, mokyklėlės Vilniuje

QUOTE(-Braskeele @ 2012 09 26, 11:52)
Pas mus ta pati problema unsure.gif Vaikui jau 3 metai su biski, darzelio dar nelanko, sedi namie su aukle, kadangi gyevanm nuosavame name,o ne bute, tai ir vaiku aplink nelabai yra, tai ir trinas tas vaikas u ta aukle kiauras dienas, liudna, nori jis tu vaikuciu smile.gif Tai va reik kokios veiklos, kokiu poros bureliu per savaite. Noreciau, kad juos lankytu su aukle dienos metu, nes man po darbo jau nei jegu, nei noro nera dar i burelius vaziuot...Be to, pagrindinis musu tikslas ir yra vaika uzimt butent diena smile.gif Gal kazka galite rekomenduot?Tinka Naujoji vilnia, Antakalnis, Zirmunai....

Antakalnyje yra Strazdaneles, gal jums patiks. Ta pati Yamaha irgi yra Antakalnyje.
4u.gif
Atsakyti
Gal kas lankete ka nors Mokytoju namuose? Sypseneles pvz.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darlingkrbe: 26 rugsėjo 2012 - 15:24
QUOTE(Darlingkrbe @ 2012 09 26, 16:23)
Gal kas lankete ka nors Mokytoju namuose? Sypseneles pvz.

mes lankome, mums patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joto @ 2012 09 24, 11:57)
Noriu, kad šiek tiek ir vienas padalyvautų, nes su mama ar tėčiu vistiek kitaip nei vienam. Norisi, kad šiek tiek gautų tos bendravimo su vaikučiais patirties, įgautų drąsos. Bijau, kad po žiemos vėl bijosim vaikų lauke smile.gif.
Optimaliausias variantas į vieną būrelį ar mini darželį su tėvais, į kitą vienas smile.gif.

Bijau, kad jei dar iki 3,9 men būsim namie, o paskui tik į darželį, tai gali jam būti labai labai sunku. Juk kiti jau ten bus pažengę.

moksleiviu rumuose yra uzsiemimai maziukams be teveliu:)
Atsakyti
gal galetumete pasiulyti koki bureli/mokyklele, kad lankyti galetu 1.4 metu ir 3.2 metu vaikai kartu?
Atsakyti
Mano brolis (9 m. ) nesenai pradėjo lankyti Robotikos būrelį, tai labai patenkintas. Iš Lego renka įvairius robotukus ir su programėle daro, kad judėtų.
Atsakyti
QUOTE(Dairana @ 2012 10 17, 00:07)
moksleiviu rumuose yra uzsiemimai maziukams be teveliu:)

Ačiū, reiks pasidomėti smile.gif
Atsakyti
Nauja veikla Vilniuje mergaitėm http://poskambucio.lt/. Atsiprašau, jei kartojuosi, bet mum naujiena. Buvo maniškės jau keliuose užsiėmimuose, labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ar girdejote apie toki kluba?
user posted image
Atsakyti
Labas visoms, gal zinot koki bureli "aktorini" kazkaip neisivaizduoju ar yra tokiu. Mergaitei 7m ir ji nori eit i aktorini, filmavosi jau ne vienoje reklamoje, jai labai patinka ir pamaniau kad gal yra kokiu bureliu butent tokio amziaus vaikams ax.gif Ji mielai eitu ji lankyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luna @ 2012 11 23, 21:31)
Labas visoms, gal zinot koki bureli "aktorini" kazkaip neisivaizduoju ar yra tokiu. Mergaitei 7m ir ji nori eit i aktorini, filmavosi jau ne vienoje reklamoje, jai labai patinka ir pamaniau kad gal yra kokiu bureliu butent tokio amziaus vaikams ax.gif Ji mielai eitu ji lankyt  4u.gif

Daug yra teatro būrelių tikrai, kas antroj mokykloj turbūt. Pasidomėkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2012 10 30, 17:23)
Nauja veikla Vilniuje mergaitėm http://poskambucio.lt/. Atsiprašau, jei kartojuosi, bet mum naujiena. Buvo maniškės jau keliuose užsiėmimuose, labai patiko  thumbup.gif

namu seimininke auginat? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dezdemona* @ 2012 10 14, 21:59)
mes lankome, mums patinka  smile.gif

mano dukra irgi cia lanko sekmadieniais , bet va man klausimas iskilo- ar galima metu begyje keist uzsiemimus? pvz. vietoj sokiu pereit i AIKIDO ? nebutinai visiem likusiem metam?

labai noriu vest vaika i LOGOGO uzsiemimus sestadieni, bet turbut nieks neleidzia "pasisveciuot" kituose usiemimuose, gal kas bandet ?
nes man atrodo, kad vaikui atsibost pradeda tie patys uzsieimai g.gif
Atsakyti