Man rekomendavo Todes sokiu mokykla, sake superinis maziuku mokytojas, tik maniske dar per maza, man atrodo tik nuo 4 metu ir priima
QUOTE(Renatukx @ 2012 07 03, 10:40)
Sveikos. MAno dukrytei 4 metukai... noreciau ja leisti i sokiu bureli. gal galetumete patarti koki, kur tikrai ertetu kreiptis. Vilniuje.
mes jau metus atlankem Dileksos sokius, mergytes patenkintos
gal kas turit kokių atsiliepimų apie V. Juozapaicio dainavimo mokyklą Bel Canto ir apie Liepaiciu ankstyvaji muzikos ugdyma?
neapsipsrendiziu kur leisti savo pana
neapsipsrendiziu kur leisti savo pana
o gal kas žinote Vilniuje mažoms mergaitėms gimnastikos ar kažką pan. būrelius?ačiū
QUOTE(mindaiva @ 2012 08 27, 16:51)
o gal kas žinote Vilniuje mažoms mergaitėms gimnastikos ar kažką pan. būrelius?ačiū
http://www.vaikolaik...%...=Kaina&s=do
QUOTE(mindaiva @ 2012 08 27, 16:51)
www.gimnastikosmokykla.lt )
Gal žinote ar yra kur vilniuje kas mokytu groti pianinu nu 4metuku maža panelyte? ar dar per anksti?
QUOTE(simkalinimka @ 2012 09 01, 15:38)
Gal žinote ar yra kur vilniuje kas mokytu groti pianinu nu 4metuku maža panelyte? ar dar per anksti?
"Yamaha" moko, bet mano dukra būtent groti ten pradėjo maždaug 5.5 m., iki tol buvo ruošimas tam.
mus yamahoj nuo 4,5 metu pradejo mokinti groti sintezatoriumi. 5,5 metu jau mokino su dviem rankom
gerai zinau kad butent tuo metu, nes nuo sausio menesio keitesi programos, ir mano panai kaip tik 4,5 ir 5,5 buvo sausio menesi
manop mazoji dart 4 neturi, bet gana neblogai gaudosi irgi groti. sese namuose groja ir ji bando kartoti. sese mokina
tik dar rankos laikysenos nesupranta, ne tas amzius jos tam
gerai zinau kad butent tuo metu, nes nuo sausio menesio keitesi programos, ir mano panai kaip tik 4,5 ir 5,5 buvo sausio menesi
manop mazoji dart 4 neturi, bet gana neblogai gaudosi irgi groti. sese namuose groja ir ji bando kartoti. sese mokina
tik dar rankos laikysenos nesupranta, ne tas amzius jos tam
sveiki, o gal kas gali pasiulyt sokius 4 m. mergaitei, man nereik jokiu zinomu mokytoju, koncertu, as tiesiog noriu kad vaikas pasimokyt sokti, uz nedidele kaina
aciu labai
aciu labai