del laiko trukumo negaliu perskaityti visos temos, tad gal kas parekomenduotu koki bureli penkiameciui netoli Pasilaiciu
mane irgi domintu pasilaiciai ir aplinkui, tik 3-meciui kokie sokiai pokiai ar su muzika kas?
QUOTE(liud @ 2011 12 12, 23:17)
del laiko trukumo negaliu perskaityti visos temos, tad gal kas parekomenduotu koki bureli penkiameciui netoli Pasilaiciu
QUOTE(dypdishka @ 2011 12 19, 17:16)
mane irgi domintu pasilaiciai ir aplinkui, tik 3-meciui kokie sokiai pokiai ar su muzika kas?
Yamahoj 3-ečiams yra ir muzika, ir šokiai pokiai.
O tai čia kaip suprantu darželyje veiksmas vyksta? Pvz., tas kur Žemynos g. 41? Gal yra čia lankančių ir galit pasidalinti įspūdžiais?
QUOTE(benitaa @ 2011 10 28, 17:11)
Nuo mokslo metu pradzios ieskojau bureliu savo maziukui skirtu 1-2metu vaikuciams. Radau Yamahos mokyklele, Kristinoss sokius bei Mazieji Stebuklai "darzeli". Dabar lankome tik i Mazieji Stebuklai darzeli. Kazkaip visiskai man nepatiko Yamaha ir Kristinoss sokiai, per dideles grupes:(
vat ir as susidomejau kur nuvesti sunu jam dabar 1 m ir 3 men. O kur yra tas darzelis? Ir kokia kaina? Kokiomis dienomis vaikstote? Aciu
O kas mazosiose princesese turetu vykti
Buvo kazkada zaidimu kambarys Malvina (atrodo) skirtas labiau mergaitems, gal ten kokiu veiklu princesisku yra
Buvo kazkada zaidimu kambarys Malvina (atrodo) skirtas labiau mergaitems, gal ten kokiu veiklu princesisku yra
QUOTE(Alchemie @ 2012 02 07, 15:37)
O kas mazosiose princesese turetu vykti
na, kaip supratau is mazosios, turetu jos ten sokti, sukneles rodyti, sukuotis graziai nors is tikruju tai net nezinau gal pakaktu, jei jas ten princesemis vadintu?
Moksleivių rūmuose vyksta Nykštukų mokyklėlė į ją vaikučiai priimami nuo 2 metukų.
Mums labai patinka
Mums labai patinka
QUOTE(IrinkaLT @ 2012 02 07, 12:42)
o mano 3 metukų gražuolė labai norėtų lankyti "Princesių mokyklėlę"
Patarkyt, ką Vilniuje galima rasti, atitinkančio tokius mergaitės pageidavimus?
Kolkas radau tik "Mažoji mis", bet gal ir dar ką galima pažiūrėti?
Patarkyt, ką Vilniuje galima rasti, atitinkančio tokius mergaitės pageidavimus?
Kolkas radau tik "Mažoji mis", bet gal ir dar ką galima pažiūrėti?
Galiu pasiūlyti "Mažajį modelį" Ten vadovės mielesnės nei "Mažojoje mis"
Bandykit baseina