Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs būreliai, mokyklėlės Vilniuje

QUOTE(roka @ 2011 09 27, 09:28)
Alchemie, ačiū labai už nuorodą. Naršydama buvau radusi šios studijos kontaktus, bet apie puodynių žiedimą info neradau. Matyt tiesiog pasiskambint reikia.

O mums labai rekomendavo šią keramikos studiją, bet vaikų diena tik šeštadienis, mums laikas netinka. Gal kažkam kitam informacija pravers.

Laukiu pranešimo apie keramikos būrelį Pilaitėje. Užsiėmimai vyks naujai pastatytame ekologiškame name netoli RIMI. Žadėjo šią savaitę pranešti, kada bus užsiėmimai.
Atsakyti
Mokyoju namuose, ar Stauskaites studijoje irgi atrodo keramika buvo, tik nezinau ar tebera
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 09 27, 12:04)
Mokyoju namuose, ar Stauskaites studijoje irgi atrodo keramika buvo, tik nezinau ar tebera

Kai vaikas lenko keletą būrelių, visada gerai, kai jie arčiau namų... O jei ne- mama negali dirbti, nes reikia vaiką po būrelius vežioti. ax.gif
Atsakyti
Tai taip, drinks_cheers.gif ale jei reik specifinio burelio, tada jau deriniesi pagal ji doh.gif
Atsakyti
Merginos, o ka rekomenduotumete 3,5metu judriam berniukui? Lazdynai ir aplink 4u.gif
Atsakyti
Vyksta priėmimas į berniukų ir jaunuolių chorą ,,Sakalėlis" ( VRM rūmuose, Žirmūnų 1 e ). Platesnė informacija telefonu 868235167
Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie "Ugnele" moksleiviu rumuose?
Atsakyti
Nuo mokslo metu pradzios ieskojau bureliu savo maziukui skirtu 1-2metu vaikuciams. Radau Yamahos mokyklele, Kristinoss sokius bei Mazieji Stebuklai "darzeli". Dabar lankome tik i Mazieji Stebuklai darzeli. Kazkaip visiskai man nepatiko Yamaha ir Kristinoss sokiai, per dideles grupes:(
Atsakyti
gal kas zino koki bendro lavinimo burelius netoli naujamiescio/centro vaikuciams 2-3metuku
aciukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazyle1985: 31 spalio 2011 - 22:45
QUOTE(mazyle1985 @ 2011 10 31, 23:45)
gal kas zino koki bendro lavinimo burelius netoli naujamiescio/centro vaikuciams 2-3metuku
aciukas

ir mane domintu drinks_cheers.gif
Labai lauksiu pasiulymu/atsiliepimu burelius siame rajone bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkita @ 2011 11 09, 22:04)
ir mane domintu  drinks_cheers.gif
Labai lauksiu pasiulymu/atsiliepimu burelius siame rajone  bigsmile.gif

kiek ieskojau tai nerandu,nejaugi naujamiestije nera bureliu???
dar domina futbolo treniruotes berniukams 5 meetuku,gal kas zinote apart ATEITIES ir ZALGIRIO? man su 3 vaikias reiktu kazkur arciau namu nes sedeti kamsciose po darbu ir darzeliu tikrai nesinori...labai aciu
Atsakyti
Gal kas lanko moksleivio rumose Karoliuku sokius? Kokie atsiliepimai.
arba gal zinote kur dar prima vaikus nuo 5 metu i pramoginius sokius?
Atsakyti