Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs būreliai, mokyklėlės Vilniuje

O as ieskau sokiu studijos nuo 2 metu, bet yra tik Kristinosss.
Atsakyti
Nuo 2 metų šokių studija.... Hm.... Kažkaip abejotinai skamba. Gal geriau paieškoti visapusiško vaiko ugdymo mokyklėlės, kur būtų ne tik kojyčių judėjimas ir ritmika. Juk šio amžiaus vaikeliui būtinai reikalingas ir smulkiosios motorikos vystymas. Tokiu atveju labiau tiktų mokyklėlė, kurioje būtų ir judesys, ir ritmo lavinimas, ir pirštukų lavinimas (muzikavimas, darbeliai, piešimas)....
Atsakyti
Nuo 11 men lankeme Yamaha, kur buvo ir darbeliai ir manksta, ritmo lavinimas ir visa kita, bet jam labiausiai patikdavo, kai eile ateidavo sokiams smile.gif tokiems maziems Vilniuje radau tik Kristinosss sokiu studija smile.gif
Atsakyti
Šiemet "žiogelio" užsiėmimai vyks Kalvarijų 2. Gal bus mamyčių, kurių vaikai pernai lankė. Labai laukčiau atsiliepimų. Mano vaikui 5 metai ir renkuosi šeštadieninę mokyklėlę.
Atsakyti
Nėra lankiusių? g.gif
Atsakyti
Mes irgi bandysime eiti i sia mokyklele. Kai buvome susitikime su mokytojais tai tikrai paliko gera ispudi. Tik viena mane neramina, kad 4 metu vaikuciams pamokeles vyksta jau be teveliu, o maniske nelanko darzelio tai nezinau kaip ji isbus pamokelese viena doh.gif
Atsakyti
Labai gera paieška yra čia:

http://www.kiemas.lt...mimu-zemelapis/

Galima prisiartinti bet kurį rajoną ir matyti, kokie yra užsiėmimai. Aš savo gatvėje radau užsiėmimus iki šiol net neįtardama, kad ten jie gali vykti rolleyes.gif
Atsakyti
Mano berniukams labai tinka būreliai Žirmūnuose esančiame Lietuvos mokinių informavimo ir techninės kūrybos centre www.lmitkc.lt
Atsakyti
Sveikos mamos,

Ieškau veiklos savo pirmokui sūnui, norėčiau rasti ką nors netoli namų, kad nereiktų toli vežti. Gyvenu Riešėje, gal kas nors žino kokių gerų vietų aplink tą rajoną ar bent jau Santariškėse?
Atsakyti
Ar nėra lankančių vaikučių klubą "Žvaigždutė" Karoliniškėse? Ar yra kas gero ir įdomaus 3 metukų panelei? smile.gif
Atsakyti
Mane domina klubai KAROLINISKESE. Meteoras ir Zvaigzdute. ar yra ten kas nors gero 5 metuku mergaitei?
aciu labai uz atsakymus:)
Atsakyti
QUOTE(Erika! @ 2010 08 31, 15:10)
O as ieskau sokiu studijos nuo 2 metu, bet yra tik Kristinosss.

aš ir norėčiau savajam smile.gif

QUOTE(ieskantitiesos @ 2010 08 31, 17:16)
Nuo 2 metų šokių studija.... Hm.... Kažkaip abejotinai skamba. Gal geriau paieškoti visapusiško vaiko ugdymo mokyklėlės, kur būtų ne tik kojyčių judėjimas ir ritmika. Juk šio amžiaus vaikeliui būtinai reikalingas ir smulkiosios motorikos vystymas. Tokiu atveju labiau tiktų mokyklėlė, kurioje būtų ir judesys, ir ritmo lavinimas, ir pirštukų lavinimas (muzikavimas, darbeliai, piešimas)....

hm, bet vaika svaikui nelygu. maniškis alpsta nuo šokių rolleyes.gif
jo dievukas - M.J. - žiūrim klipus, filmą - kartoja dudesius, dainas smile.gif
ir taip nuo 2-iejų metukų smile.gif

dėja tokiems pypliams tokių užsiėmimų nėr sad.gif
na bandysim pas telebimbamus. pabandymui.
Atsakyti