Mes irgi buvom siame klube. Jau antra karta. Kai kas patinka, kai kas ne. Na, mokytoja 3-5 m vaikus tai pakankamai uzima, vaikai buna susidomeje, kalba be akcento, nors netaisyklingai. Mano vaikams patinka kolkas, tad uzsimerkiu i mano galva ne visiska mokytoju profesionaluma sioje srityje. (i kai kuriuos burelius nenuvysi, pvz bandeme lankyti "garsas ir spalva", tai man patiko, o vaikai kategoriskai atsisake eiti).
daug kas ir nuo vaiko interesu priklauso. Maniskiams nepatinka sokti ir dainuoti, tad sis klubas manau jiems patinka kad daugiau zaidziama, mokomasi skaiciu, raideliu, mazai visokiu rateliu. Kaina, manau per didele lyginint su kokybe. Ziuresime kaip seksis toliau. Jeigu vaikams nebepatiks - nebelankysime. Tikiuosi kad su laiku ir mokytojai patys geriausi liks ir kokybe geres.
Del ankstyvojo ugdymo tai ne nezinau ar cia blogai ar gerai. Man, pvz, buvo sunku mokykloje visko naujo mokintis

ir pastebejau, kad kai pasimokydavau viena pamoka i prieki namuose, tai geriau gaudydavausi kai mokytoja veliau aiskindavo. Tad galvoju, kad jeigu vaikai prades mokykla su geresniu pasiruosimu, tai jaus didesni pasitenkinima kai mokykloje seksis, nebus viskas nauja. O jeigu viskas nauja, dar susergi, praleidi, tai visai beda

...
Cia mano nuomone.