Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs būreliai, mokyklėlės Vilniuje

Ačiū 4u.gif
O įdomu, pramoginių šokių būrelio esama?
Atsakyti
Kaip sekasi lankyt dvimeciam? ar vietu dar yra? ar rekomenduojate prisijungti?
Atsakyti
Ankstyvasis ugdymas galėtų prasidėti nuo 4 metų ir tai priklauso nuo vaiko raidos, o visa kita tai pedagogų komercija.Jeigu jums reikia praleisti laiką tai taip, bet jokio ugdymo mažas vaikas nepatiria, beje ankstyvasis ugdymas pasaulyje jau vis labiau vertinamas prieštaringai.Tyrimų duomenimis per anksti lavintas vaikas susiduria su sunkumais pirmoje klasėje žymiai dažniau negu kiti.
Mažam vaikui saugiausia aplinka yra namuose savo šeimoje ir vertingiausias ugdymas yra bendraujant su tėvais ir seneliais,tik šiuolaikiniai tėvai dažnai tam neturi laiko geriau jau susimoka ir nesuka sau galvos.
Rašiau darbą šia tema, todėl esu daugiau pasidomėjusi ir norėjau pasidalinti su jumis gal kam bus naudinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gulbė: 01 gruodžio 2009 - 21:00
Labukas visoms. Aš ir bandžiau pirmą pamokėlę. Dar visgi šis klubas neįsivažiavęs be to ir nelabai viskas nuoseklu bei sisteming. Mano mažiui tada dar 1,5 buvo metų. Man tiesiog kainos ir kokybės santykis nepatinka. Nori viską aprėpt bet gaunasi makalynė kažkokia. Kitur nuėjom tai vaikas patenkintas linksmas ir daug ko išmoko. O ten galima sakyti kad auklėtoja mamom nurodinėja ką reik su vaiku daryt - dabar lipdom, dabar veriam, dabar šokam ir pan. O kitoje mokykloje pati aukletoja viska kartu su vaikais daro. PAti vaikus užima ir sudomina. Visai kas kita...
Atsakyti
Mes irgi buvom siame klube. Jau antra karta. Kai kas patinka, kai kas ne. Na, mokytoja 3-5 m vaikus tai pakankamai uzima, vaikai buna susidomeje, kalba be akcento, nors netaisyklingai. Mano vaikams patinka kolkas, tad uzsimerkiu i mano galva ne visiska mokytoju profesionaluma sioje srityje. (i kai kuriuos burelius nenuvysi, pvz bandeme lankyti "garsas ir spalva", tai man patiko, o vaikai kategoriskai atsisake eiti).
daug kas ir nuo vaiko interesu priklauso. Maniskiams nepatinka sokti ir dainuoti, tad sis klubas manau jiems patinka kad daugiau zaidziama, mokomasi skaiciu, raideliu, mazai visokiu rateliu. Kaina, manau per didele lyginint su kokybe. Ziuresime kaip seksis toliau. Jeigu vaikams nebepatiks - nebelankysime. Tikiuosi kad su laiku ir mokytojai patys geriausi liks ir kokybe geres.
Del ankstyvojo ugdymo tai ne nezinau ar cia blogai ar gerai. Man, pvz, buvo sunku mokykloje visko naujo mokintis blush2.gif ir pastebejau, kad kai pasimokydavau viena pamoka i prieki namuose, tai geriau gaudydavausi kai mokytoja veliau aiskindavo. Tad galvoju, kad jeigu vaikai prades mokykla su geresniu pasiruosimu, tai jaus didesni pasitenkinima kai mokykloje seksis, nebus viskas nauja. O jeigu viskas nauja, dar susergi, praleidi, tai visai beda doh.gif ...
Cia mano nuomone.
Atsakyti
Mane domintu, ar nebutu galima siame klube imti ne abonementa o sumoketi po kiekvieno uzsiemimo g.gif
Jeigu ne, tai kaip daroma, jeigu vaikas suserga, ar tevai negali jo atvesti, ar pinigai grazinami ar ne ?
Atsakyti
Mes lankom šią mokyklėlę nuo rudenio, šeštaieniais nuo 10 ryto penkiamečių grupėje. Man norėtųsi prie ko nors prikibti, nes už tokią kainą, gana nemaža, norisi ko nors daugiau... Bet vaikui labai patinka. Viskas patinka. Auklėtoja puiki. Pamokėlės prabėga kaip penkios minutės. Daromos visokios užduotėlės su skaičiais, raidėmis, net su smėliu žaidžia. Po pamokėlių virtuvėlėje geriama arbata su sausainiais. Vaikas dar dvi dienas pilnas įspūdžių.
O vat vakar visi vaikai, lankantys tą mokyklėlę turėjo Kalėdinę šventę su Kalėdų seneliu, kuris ir dainavo, ir šoko, ir išklausė vaikų eilėraščius, davė dovanų. Buvo super.
Mums viskas labai patinka, tik kaina labai plėšia kišenę... Kiekvienąkart pagalvoju ir nusprendžiu - na dar šį sykį, o paskui žiūrėsim... Naujas žaislas numetamas po dienos į krūvą senų žaislų, o ši pamokėlė kaip investicija į vaiko ugdymą...
Čia tik mano nuomonė rolleyes.gif

O kiek žinau, tai galimi visokie variantai. Galima ir už vieną kartą sumokėti, ir galima abonentą imti. Tiesiog reikia paklausti.
Atsakyti
Mano vyresneliui pirmas uzsiemimas labai patiko, nbet kiti nebe. Siandien jam buvo 4-tas kartas, tik iejes atsisake dirbti, puole i asaras, mat jis visad nori naujoviu, o ten veikla pagrinde kartojasi sad.gif bet as kalbu apie 2-3 metuku vaikuciu grupe. Tiesiog priklauso nuo vaiko... maniskiui patinka ivairove, tad cia nebetikom sad.gif
Atsakyti
Sveiki! Labai rekomenduociau vaikus leisti i karate treniruotes thumbup.gif Po plaukimo, antras sportas ir, kas labai gerai, puiki auklejamoji, drausminamoji priemone :supe
Mes lankome pas senseju Mariu Kliauza, aciu jam labai!! notworthy.gif
Papildyta:
Beje, jeigu idomu, paskaitykit www.karatedojo.lt
Atsakyti
Sveiki,

O gal zinote koki bureli, mokyklele kurioje mokytu anglu kalbos? Mano sunui 4metukai, tai noreciau sestadieniais kad pasimokintu vaiku aplinkoje anglu kalbos. Geriausia butu kur nors Fabijoniskes, pasilaiciai, justiniskes, seskine. Na bet jeigu zinote kur kitur tai rasykite. Aciu
Atsakyti
Mes jau keli menesiai lankom si kluba (2-3m), labai patinka 4u.gif vaikas drasesnis pasidare, geriau ir daugiau kalba, ypac megsta eilerastukus ir lavinancius zaidimus. Mokytoja puiki (lietuve, be jokio akcento) thumbup.gif Kadangi dar sedim namie tai mums gera galimybe pazaist su vaikais ir ko nors ismokt rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki.
Buvom parodomojoje pamokoje. Mokytoja Jolanta labai patiko. Beje, kaip pati sakė - perėjo iš Kidy Gym. Pamoka patiko, vaikas domėjosi. Bet.. nepatiko, kai persirenginėjant koridoriuje pliūstelėjo vyresnėlių grupė, iš kurių keletas labai jau negražiai kosėjo. Suprantama, viskas priklauso nuo tėvų, kurie sirguliuojančius vaikučius veda į pamokas...
Atsakyti