Gal kas lankėte ar lankote? Ta studija skirta vaikams nuo 3 m. Moko dailės, šokių, muzikos, anglų k. Paprastai darželių patalpose.
Guga, 08 Vas 2006 - 16:18, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Guga, 08 Vas 2006 - 16:18, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Gal kas žinote, kur galima rasti "Žiogelio" estetinio lavinimo studiją? Mačiau jų skelbimus ant stulpo gatvėje, bet jau buvo nuplėšti visi kontaktai. Tik parašyta, kad šią studiją galima rasti Šeškinėje, Pašilaičiuose, Karoliniškėse. Mane labiausiai domintų Pašilaičiai.
Gal kas lankėte ar lankote? Ta studija skirta vaikams nuo 3 m. Moko dailės, šokių, muzikos, anglų k. Paprastai darželių patalpose.
SVEIKUTE,lankem mes tą "Žiogelio studiją "Šeškinej, pradinės mokyklos patalpose.
Dabar jau nebelankom.
Deja, telefono neradau.
Jei paklaustum mano nuomones, tai ten nelabai kas.Dukte pradėdavo verkti, kai pasakydavau, kad jau šeštadienis ir eisim.Versdavo daryti tai, ko vaikas nenori.
Nežinau, gal Pašilaičiuose kitos mokytojos dirba, bus geriau nei mums.Pabandykit.

Žiogelio studija
Aš norėjau sūnelį nuo rudens užrašyti. Nuvažiavome pasižiūrėti, o gi sako palikite vaiką klasėje su kitais vaikais ir mokytoja, o mes visi tėveliai eisime į kitą vietą pakalbėti. Sūnelis iš kart susirūpino, sako kaip, čia bus be tėvų? Sako, tai aišku be tėvų. Tai man iš kart pagailo vaiko. Manau, kad trimetis dar per mažas taip iš karto būti paliktas nepažįstamoje aplinkoje. Jam užtenka ir darželio, kur lieka be tėvų. Todėl mes iš karto apsisukome, iš ten išvažiavome ir daugiau nebegrįžome.
Pasirinkome Yamaha mokyklėlę, kur dalyvaujame abu.

Dar manau, labai smagu būtų Saviraiškos studiją lankyti, tik kad ji toli nuo namų.

O jūs ir darželius lankančius vaikus vedate i tokias mokyklėles? Nejaugi darželyje jų nieko nemoko?

Parašykit, jei ką žinot. Gal kokia veikla vyksta mokyklose po pamokų ir priima kitus vaikus (šokių būrelis, gimnastika, etc)?
Žinau tik
Muzikos mokyklą Karoliniškėse
Yamahos muzikos mokyklą Ryto m-kloje.
SuperMama, 11 Rgs 2007 - 21:47, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
SuperMama, 11 Rgs 2007 - 21:47, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: Klubas Meteoras
tik nežinau kiek ta informacija yra nauja.
O Lazdynuose irgi yra kažkoks vaikų klubas, tai ten meninė gimnastika turėtų būti, nes Ryto mokykloje jau nebeliko.
tik nežinau kiek ta informacija yra nauja.
O Lazdynuose irgi yra kažkoks vaikų klubas, tai ten meninė gimnastika turėtų būti, nes Ryto mokykloje jau nebeliko.
Man kažko nuojauta sako, kad Meteoras tik gražiai reklamuojasi... Nu bet reiks skambtelti.
O dėl gimnastikos, kalbėjau su Gimnastikos mokyklos Kauno g direktoriumi, tai sakė, kol kas užsiėmimai mergaitėms vyksta tik VRM rūmuose Žirmūnuose. Buvo anksčiau Karoniliškėse mokykloje, bet ta trenerė šįmet išėjo į pensiją, o kita augina vaikutį. Tai panašu, kad šįmet niekur kitur ir nebus.
Lazdynų vaikų klubas pernai tik dailę ir aerobiką siūlė, gal šįmet kas pasikeitė, reiks skambtelt.

antrosios dukros nevesiu