Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiški, japoniški, arabiški www puslapiai

QUOTE(Raselita @ 2006 04 02, 19:19)
Gal kuri surado tą puslapį, kuriame rašom paieškos žodį ir vykdom paiešką tuose puslapiuose? 000189.gif Kai pakeitė savo puslapius niekaip nebeatrandu.  g.gif

Yra tie hieroglifai bet neleidzia paieskos atlikti jei nesi prisiregistravus kinietiskame tinklapyje doh.gif Taip kad jei prisiregistruosi galesi pagal mano duota nuoroda paieska atlikti,tiesiog ivesi savo ieskoma fraze(o kinietiska hieroglifa gali pati atrasti per internetinius vertimu tinklapius is anglisku i kinietiskus puikiai isvercia drinks_cheers.gif )
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 04 02, 21:28)
Yra tie hieroglifai bet neleidzia paieskos atlikti jei nesi prisiregistravus kinietiskame tinklapyje  doh.gif Taip kad jei prisiregistruosi galesi pagal mano duota nuoroda paieska atlikti,tiesiog ivesi savo ieskoma fraze(o kinietiska hieroglifa gali pati atrasti per internetinius vertimu tinklapius is anglisku i kinietiskus puikiai isvercia  drinks_cheers.gif )

Bandžiau tai padaryti, tai panašu, kad paštą susikūriau, o ne puslapy prisiregistravau. hihihi.gif
Atsakyti
Morerytes, panelytes, bukit geros, labai prasau pasakyti ar imesti nuorodeliu su vyriskom nertom siuolaikiskom bliuskutem. ax.gif Kazkur esu viena nusiziurejus, ale nerandu nors tu ka. g.gif Vyras uzsisake, turiu nunert, be to, seniai jau zadejau. blush2.gif Sos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aura Sur: 03 balandžio 2006 - 09:04
QUOTE(Raselita @ 2006 04 03, 06:54)
Bandžiau tai padaryti, tai panašu, kad paštą susikūriau, o ne puslapy prisiregistravau.  hihihi.gif

ir liuks turetu veikt dabar paieska drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Bent jau man veikia o gal as ne pasta o dar kazka susikuriau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 04 03, 12:08)
ir liuks turetu veikt dabar paieska  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Bent jau man veikia o gal as ne pasta o dar kazka susikuriau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

suradau ir aš, tai viskas , darbai stoja.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Norintiems išmokti gražiai lankstyti servetėles ir čia

Atsakyti
Aciu Raselita,kartais tikrai labai reikia.O as net kiskiukus velykom ten radau.Dabar einu mokintis. tongue.gif
Atsakyti
Čia šiek tiek radau kaip "skaityti" japoniškus - kinietiškus raštus Gal pravers kam nors? mirksiukas.gif
Atsakyti
http://bbs.bianzhirensheng.com/
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2006 04 13, 16:52)

viskas tik kabliukais ir klaustukais doh.gif
Atsakyti
Aš tai bandžiau ir užeiti į tuos klaustukus smile.gif
Bet, kad labai sunku pagal hieroglifus užtaikyti būtent to ko man reikia. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 13, 18:19)
viskas tik kabliukais ir klaustukais doh.gif

QUOTE(Kozete @ 2006 04 13, 18:39)
Aš tai bandžiau ir užeiti į tuos klaustukus  smile.gif
Bet, kad labai sunku pagal hieroglifus užtaikyti būtent to ko man reikia.  verysad.gif

Ir dar vienas blogumas,jei randat ta diena padaryta getbota tai iskart siuskit,nes kita diena jis nebeveiks schmoll.gif
Atsakyti