Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 3

QUOTE(Lincikas @ 2011 02 28, 12:32)
Nuostabus, taip norisi apkabinti ir prisiglausti  wub.gif

QUOTE(biruteja @ 2011 02 28, 15:10)
Pasakiškas meškutis  wub.gif

Ačiū 4u.gif.
Atsakyti
visu zaisliukai nuostabus
nu ir as pasirodysiu su naujai iskeptu kempinuku
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2011 03 01, 11:48)
visu zaisliukai nuostabus
nu ir as pasirodysiu su naujai iskeptu kempinuku

user posted image

Labai panašios eksponatų šypsenos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biruteja @ 2011 02 28, 17:10)

Niekad nebandžiau megzt žaisliukų. Ar reikia įgūdžių, ar gali pavykt ir pradedančiajai?  blush2.gif

Na įgūdžiai praverčia, bet aišku,kad gali pavykti ir pradedančiąjai 4u.gif jei gerai pamenu, praeitoj temoj kelios mamytės buvo savo pirmus bandymus įdėjusios,tai net labai thumbup.gif manau nuo noro ir kruopštumo priklauso mirksiukas.gif

ciucikas bišonas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2011 03 01, 22:59)

ciucikas bišonas

Koks fainuols wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2011 03 01, 21:59)
ciucikas bišonas

user posted image

Nerealu bigsmile.gif . O tu čia keikvieną plauką įvėriai? Kiek tau laiko ir siūlų į tą grožį suėjo? Iš kur tu tiek spalvotų siūlų gauni?

Gal turi nuotrauką, kaip be plaukų jis atrodė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norvide: 02 kovo 2011 - 10:14
Nunėriau ir aš savo pirmąjį žaisliuką cool.gif Sūnus užsiprašė tokios gimtadienio dovanos ax.gif wub.gif
Nerta pagal šį žaidimų veikėją
user posted image

Mano kopija ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Žiūrėjau į Egmilia meškiniją ir pati pabandžiau ax.gif .
Iki Egmilia's meškiukų dar keletą mylių trūksta, nu bet viskas su patirtim... smile.gif

user posted image

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2011 03 07, 11:49)
Žiūrėjau į Egmilia meškiniją ir pati pabandžiau  ax.gif .
Iki Egmilia's meškiukų dar keletą mylių trūksta, nu bet viskas su patirtim...  smile.gif

Norvide, labai fainas meskutis thumbup.gif man labai idomu is kokiu si8liuku kunelis nertas, taip tikroviskai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2011 03 07, 13:26)
Norvide, labai fainas meskutis thumbup.gif  man labai idomu is kokiu si8liuku kunelis nertas, taip tikroviskai atrodo wub.gif

Džiaugiuosi, kad patiko smile.gif . Visas grožis ir yra siūlai thumbup.gif . Aš juos vadinu kiliminiais, gal taip ir "oficialiai" vadinasi cool.gif .
Bet man, kaip ne profei, tai buvo labai sunku nerti, nes nesimato akyčių. Tai kūnelį ir galvytę nėriau kaip užsimerkusi doh.gif, o rankytes ir kojytes tai mezgiau su virbalais, kad akių skaičiaus nepamesčiau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2011 03 02, 12:13)
Nerealu  bigsmile.gif . O tu čia keikvieną plauką įvėriai? Kiek tau laiko ir siūlų į tą grožį suėjo?  Iš kur tu tiek spalvotų siūlų gauni?

Gal turi nuotrauką, kaip be plaukų jis atrodė?

Ačiū. Na taip, įvėriau po vieną. Laiko neskaičiavau, o siūlų virš 200g. Dėl spalvotų siūlų, tai kiekvienoj siūlų parduotuvėj yra. Neturiu foto "pliko" biggrin.gif

Čia foto iš šono

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2011 03 07, 10:49)
Žiūrėjau į Egmilia meškiniją ir pati pabandžiau.
Iki Egmilia's meškiukų dar keletą mylių trūksta, nu bet viskas su patirtim... 

bigsmile.gif na geras, dėkui už tokią garbę, smagu, kad dar iš mano "blynų" kažkas mokinasi rolleyes.gif. Dar kartą dėkui 4u.gif.
Beje, fainuolis meškis gavosi mirksiukas.gif 4u.gif .
Atsakyti