Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Papildyta:
šaltinis: http://rosetka.blogs...ello-kitty.html
Atsakyti
Schemučių neturiu 4u.gif

Žūriu tema apleista ax.gif kur visos dingote? g.gif

pasirodau su lėlėm flirt.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikos 4u.gif

pasirodau ir aš savo paprastučius:

mini pakabinamos pelytės, ~1,5 cm

user posted image

ir meškiukas ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2010 12 15, 22:15)
Paslapčių sodo herojai
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

sveikutes, kadangi siuo metu sedziu namuose, tai nusprendziau kazka paveikti. Mano vaikas dievina sita filmuka, gal zinot kur schemas galeciau rasti siems zaisliukams padaryti? g.gif
Atsakyti
Erossa, labai gražu 4u.gif tos pelytės margos man kažkaip jau su Vlykom asocijuojasi biggrin.gif

Meile0409, nežinau ar yra kur schemų, neteko matyti. Aš juos neriu "iš galvos".

Skruzdėliukas

user posted image
Atsakyti
Laba 4u.gif.

Pasirodau su paskutiniu savo darbeliu ax.gif. Jūsų dėmesiui - meškis (dydis - 10 cm)
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
egmilia, gražus labai meškis smile.gif mielas toks. Čia jis veltas? ar nertas iš labai pukuotų siūlų? g.gif

Manasis lokys biggrin.gif 31cm

user posted image
Atsakyti
Kshatrija, ačiū 4u.gif. Meškis visas nunertas, bet siūlai - mocheriniai, todėl ir gavosi toks pasišiaušęs biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(egmilia @ 2011 02 28, 10:20)
Laba  4u.gif.

Pasirodau su paskutiniu savo darbeliu ax.gif. Jūsų dėmesiui - meškis (dydis - 10 cm)

Nuostabus, taip norisi apkabinti ir prisiglausti wub.gif
Atsakyti
Oi kokie groziai. wub.gif wub.gif
Tokiu prisiziurejus ir paciai norisi kazka kurpti, jau vaseli uzmetus buvau, bet siandien vel i rankas griebiau, tokios energijos cia uzejus pasisemiau. ax.gif
Na o cia mano dar nerodyti darbeliai;
Kaledoms megztas senis
user posted image
Tigriukas ant eglutes
user posted image
Linksma mergyte
user posted image
Atsakyti
Sveikos. Labai gražūs visų darbeliai wub.gif

Sūnui nunėriau ir aš žaisliuką, tik niekaip neišeina gražiai, kietai prikimšt. Gal yra kokia paslaptis? Man kažkaip susigumbuoja, o jei normaliai forma išeina, tai nėra kieta doh.gif Ir dar, kažur buvau radus, kaip prisiūt galūnes, kad jos sukiotusi, bet neberandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2011 02 27, 21:13)

labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(egmilia @ 2011 02 28, 11:20)

Pasakiškas meškutis wub.gif
Niekad nebandžiau megzt žaisliukų. Ar reikia įgūdžių, ar gali pavykt ir pradedančiajai? blush2.gif
Atsakyti