Schemučių neturiu
Žūriu tema apleista kur visos dingote?
pasirodau su lėlėm
Žūriu tema apleista kur visos dingote?
pasirodau su lėlėm
QUOTE(Kshatrija @ 2010 12 15, 22:15)
sveikutes, kadangi siuo metu sedziu namuose, tai nusprendziau kazka paveikti. Mano vaikas dievina sita filmuka, gal zinot kur schemas galeciau rasti siems zaisliukams padaryti?
Erossa, labai gražu tos pelytės margos man kažkaip jau su Vlykom asocijuojasi
Meile0409, nežinau ar yra kur schemų, neteko matyti. Aš juos neriu "iš galvos".
Skruzdėliukas
Meile0409, nežinau ar yra kur schemų, neteko matyti. Aš juos neriu "iš galvos".
Skruzdėliukas
Laba .
Pasirodau su paskutiniu savo darbeliu . Jūsų dėmesiui - meškis (dydis - 10 cm)
egmilia, gražus labai meškis mielas toks. Čia jis veltas? ar nertas iš labai pukuotų siūlų?
Manasis lokys 31cm
Manasis lokys 31cm
Kshatrija, ačiū . Meškis visas nunertas, bet siūlai - mocheriniai, todėl ir gavosi toks pasišiaušęs .
QUOTE(egmilia @ 2011 02 28, 10:20)
Laba .
Nuostabus, taip norisi apkabinti ir prisiglausti
Oi kokie groziai.
Tokiu prisiziurejus ir paciai norisi kazka kurpti, jau vaseli uzmetus buvau, bet siandien vel i rankas griebiau, tokios energijos cia uzejus pasisemiau.
Na o cia mano dar nerodyti darbeliai;
Kaledoms megztas senis
Tigriukas ant eglutes
Linksma mergyte
Tokiu prisiziurejus ir paciai norisi kazka kurpti, jau vaseli uzmetus buvau, bet siandien vel i rankas griebiau, tokios energijos cia uzejus pasisemiau.
Na o cia mano dar nerodyti darbeliai;
Kaledoms megztas senis
Tigriukas ant eglutes
Linksma mergyte
Sveikos. Labai gražūs visų darbeliai
Sūnui nunėriau ir aš žaisliuką, tik niekaip neišeina gražiai, kietai prikimšt. Gal yra kokia paslaptis? Man kažkaip susigumbuoja, o jei normaliai forma išeina, tai nėra kieta Ir dar, kažur buvau radus, kaip prisiūt galūnes, kad jos sukiotusi, bet neberandu
Sūnui nunėriau ir aš žaisliuką, tik niekaip neišeina gražiai, kietai prikimšt. Gal yra kokia paslaptis? Man kažkaip susigumbuoja, o jei normaliai forma išeina, tai nėra kieta Ir dar, kažur buvau radus, kaip prisiūt galūnes, kad jos sukiotusi, bet neberandu
QUOTE(Kshatrija @ 2011 02 27, 21:13)
labai labai
QUOTE(egmilia @ 2011 02 28, 11:20)
Pasakiškas meškutis
Niekad nebandžiau megzt žaisliukų. Ar reikia įgūdžių, ar gali pavykt ir pradedančiajai?