Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 3

Aš jau kuris laikas galvoju kurie iš mano gyvuliukų yra pakankamai prekinės išvaizdos, kad kas nors norėtų duot pinigų už juos Kokono mugėj g.gif . Vieną dieną rodos mažne visi verti tos garbės, kitą dieną jau visai kitaip atrodo doh.gif .
Atsakyti
As irgi taip pat svarsciau, bet spjoviau. Geriau jau kas uz pora litu nusipirks ir tie pinigai prie gerio prisides, nei pas mane dulkes rinks.
Atsakyti
Jaučiu, tati, seksiu tavo pavyzdžiu 4u.gif

Pristatau Zuikuti Barškuti

user posted image
Atsakyti
Ka...didaktinė priemonė thumbup.gif ... gražu,miela, naudinga thumbup.gif

Ir notitia barškutis žavus 4u.gif

sanndos ufai thumbup.gif
Atsakyti
karsta.gif pagaliau pabaigiau savo begemotiką. Nebejaučiu pirštų doh.gif sakykit mergaitės, kaip jūs susiūnate detales? Man keletos valandų reikėjo nunerti ir prikimšti detales, o jas susiūti užtrūko dvigubai daugiau laiko, pirštai atbukę, į pagalbą net vyro reples pasitelkiau rolleyes.gif
Galvojau pardavimui bus šis žaislas, bet po tokio sunkaus darbo ir tiek sugaišto laiko, jis man tapo per brangus - liks namuose blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sannda: 17 lapkričio 2011 - 22:29
[quote=sannda,2011 11 17, 23:27]
karsta.gif pagaliau pabaigiau savo begemotiką.

O kur foto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sannda @ 2011 11 18, 00:27)
karsta.gif  pagaliau pabaigiau savo begemotiką. Nebejaučiu pirštų  doh.gif  sakykit mergaitės, kaip jūs susiūnate detales? Man keletos valandų reikėjo nunerti ir prikimšti detales, o jas susiūti užtrūko dvigubai daugiau laiko, pirštai atbukę, į pagalbą net vyro reples pasitelkiau  rolleyes.gif
Galvojau pardavimui bus šis žaislas, bet po tokio sunkaus darbo ir tiek sugaišto laiko, jis man tapo per brangus - liks namuose  blush2.gif

Aš jas suneriu ir nepasakyčiau, kad man tai būtų toks sunkus darbas.

Tą patį galėčiau pasakyt apie savo aštuonkojį... Kol atvargau tai oj oj, niekam neatiduočiau. biggrin.gif Kitąkart, matyt, jau rinkčiausi stulpelius su užmetimu, vis greičiau darbas vyktų. smile.gif
Atsakyti
mergaites, jusu zaislai fantastiski thumbup.gif
kazkada buvau suradusi ir issisaugojusi va tokiu grozybiu, gal nepasikartosiu jums parodydama situos grozius....gal kuri sugalvosit kazka panasaus pagaminti mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
tik gaila, jokiu schemuciu ar aprasymu neturiu blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2011 11 18, 12:27)
mergaites, jusu zaislai fantastiski thumbup.gif
kazkada buvau suradusi ir issisaugojusi va tokiu grozybiu, gal nepasikartosiu jums parodydama situos grozius....gal kuri sugalvosit kazka panasaus pagaminti  mirksiukas.gif

O jau princas koks fainas! thumbup.gif Teks išsisaugot... cool.gif
Atsakyti
Zuikiai kentaurai thumbup.gif .
Atsakyti
Man irgi labai patiko zuikiai-kentaurai, labai sauniai padaryti bigsmile.gif

Rodau kelis savo darbus, kurie jau seniai pabaigti ir netrukus iskeliaus i Vilniu, i muge:

Lokiukai - padekliukai puodeliams
user posted image

Krabas atsiskyrelis
user posted image

Soti pelyte
user posted image

Baltapukis
user posted image

Roplys
user posted image

Daugiau foto yra mano bloge
Atsakyti
Kokie mieliukai wub.gif
Tati, o to mėlyno žaisliuko rankos ir kojos prisiūtos, ar kažkaip kitaip pritvirtintos?
Atsakyti