As irgi taip pat svarsciau, bet spjoviau. Geriau jau kas uz pora litu nusipirks ir tie pinigai prie gerio prisides, nei pas mane dulkes rinks.
Ka...didaktinė priemonė ... gražu,miela, naudinga
Ir notitia barškutis žavus
sanndos ufai
Ir notitia barškutis žavus
sanndos ufai
pagaliau pabaigiau savo begemotiką. Nebejaučiu pirštų sakykit mergaitės, kaip jūs susiūnate detales? Man keletos valandų reikėjo nunerti ir prikimšti detales, o jas susiūti užtrūko dvigubai daugiau laiko, pirštai atbukę, į pagalbą net vyro reples pasitelkiau
Galvojau pardavimui bus šis žaislas, bet po tokio sunkaus darbo ir tiek sugaišto laiko, jis man tapo per brangus - liks namuose
Galvojau pardavimui bus šis žaislas, bet po tokio sunkaus darbo ir tiek sugaišto laiko, jis man tapo per brangus - liks namuose
QUOTE(sannda @ 2011 11 18, 00:27)
pagaliau pabaigiau savo begemotiką. Nebejaučiu pirštų sakykit mergaitės, kaip jūs susiūnate detales? Man keletos valandų reikėjo nunerti ir prikimšti detales, o jas susiūti užtrūko dvigubai daugiau laiko, pirštai atbukę, į pagalbą net vyro reples pasitelkiau
Aš jas suneriu ir nepasakyčiau, kad man tai būtų toks sunkus darbas.
Tą patį galėčiau pasakyt apie savo aštuonkojį... Kol atvargau tai oj oj, niekam neatiduočiau. Kitąkart, matyt, jau rinkčiausi stulpelius su užmetimu, vis greičiau darbas vyktų.
QUOTE(perle70 @ 2011 11 18, 12:27)
mergaites, jusu zaislai fantastiski
kazkada buvau suradusi ir issisaugojusi va tokiu grozybiu, gal nepasikartosiu jums parodydama situos grozius....gal kuri sugalvosit kazka panasaus pagaminti
kazkada buvau suradusi ir issisaugojusi va tokiu grozybiu, gal nepasikartosiu jums parodydama situos grozius....gal kuri sugalvosit kazka panasaus pagaminti
O jau princas koks fainas! Teks išsisaugot...
Man irgi labai patiko zuikiai-kentaurai, labai sauniai padaryti
Rodau kelis savo darbus, kurie jau seniai pabaigti ir netrukus iskeliaus i Vilniu, i muge:
Lokiukai - padekliukai puodeliams
Krabas atsiskyrelis
Soti pelyte
Baltapukis
Roplys
Daugiau foto yra mano bloge
Rodau kelis savo darbus, kurie jau seniai pabaigti ir netrukus iskeliaus i Vilniu, i muge:
Lokiukai - padekliukai puodeliams
Krabas atsiskyrelis
Soti pelyte
Baltapukis
Roplys
Daugiau foto yra mano bloge
Kokie mieliukai
Tati, o to mėlyno žaisliuko rankos ir kojos prisiūtos, ar kažkaip kitaip pritvirtintos?
Tati, o to mėlyno žaisliuko rankos ir kojos prisiūtos, ar kažkaip kitaip pritvirtintos?