Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 3

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 11 08, 20:10)
geras,net nepagalvojau 4u.gif o kokiam cia skyriui ieskot? g.gif  4u.gif

kanceliarijos skyriuje maciau thumbup.gif
Atsakyti
aciu merginos uz informacija,eisiu ieskot thumbup.gif
Atsakyti
Senokai rodziausi, vis neturiu laiko ikelti nuotraukų, keletas nerodytų mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Paklausiu ir čia. Gal kas pagelbėtų išsiversti iš vokiškos schemos, kaip nerti:

rundes Pikot: 3 Lm, 2 zusammen abgemaschte Stäbchen in das vordere Abmasch- glied der zuvor gehäkelten Masche

3 Lm - kaip suprantu 3 pynelės kilpos, 2 kartu sunerti stulpeliai, o toliau ir ????

Ačiū labai.
Atsakyti
Mergaites,gal zinote kur galiam butu Vilniuje nusipirkti zaislu kamsalo?Isanksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
labai grazus jusu darbeliai, ar galite patarti ar paroditi pvz kaip nunerti ar numegzti pagalveles geles mergaites kambario dekorui
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2011 11 10, 14:42)
Mergaites,gal zinote kur galiam butu Vilniuje nusipirkti zaislu kamsalo?Isanksto dekoju  4u.gif

Turi omenyje sinteponą? g.gif Čia išparduotuvėje nedidelės kainos (parduodama iš rietimų, įvairaus storio - žaisliukams prikimšti reikia pasismulkinti).

Nežinau, gal koks ir specialus kamšalas būna, bet aš tai atlikusias sintepono atraižas tokiam reikalui naudoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 10 lapkričio 2011 - 14:13
As naudoju Merkuritos pagalves vidines dalies uzpilda, mama kazkur rado pirkti. Labai patogu - neriekia nieko smulkinti smile.gif
Atsakyti
Siekdama kuo daugiau "natūros" esu žaisliukų kamšalui naudojusi vilnonių pagalvių užpildą (dabar miegam kiečiau, nei norėtųsi..), pirkusi velti skirtą vilną. To rezultate gaudavosi neadekvačiai prabangūs gyvuliukai blush2.gif .
Dabar labai džiaugiuosi atradus vieną vilnos parduotuvę, kur iš po prekystalio prekiauja nedažyta ir kitaip nelabai tvarkyta vilna. Labai tolygiai prisikemša žaisliukai ir kaina visai padori - už 4 lt išėjo nemenkas šmotas.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2011 11 10, 17:22)
As naudoju Merkuritos pagalves vidines dalies uzpilda, mama kazkur rado pirkti. Labai patogu - neriekia nieko smulkinti smile.gif

o kiek ta pagalve kainuoja?ju puslapyje kazkaip nemeta kainu g.gif

QUOTE(notitia @ 2011 11 10, 18:46)
Siekdama kuo daugiau "natūros" esu žaisliukų kamšalui naudojusi vilnonių pagalvių užpildą (dabar miegam kiečiau, nei norėtųsi..), pirkusi velti skirtą vilną. To rezultate gaudavosi neadekvačiai prabangūs gyvuliukai  blush2.gif .
Dabar labai džiaugiuosi atradus vieną vilnos parduotuvę, kur iš po prekystalio prekiauja nedažyta ir kitaip nelabai tvarkyta vilna. Labai tolygiai prisikemša žaisliukai ir kaina visai padori - už 4 lt išėjo nemenkas šmotas.

Isduokite ta parduotuve,mazu ir man is po prekystalio parduotu mirksiukas.gif 4u.gif

Aciu visoms uz pagalva 4u.gif
Atsakyti
Universiteto gatvėje, nuo katedros einant link universiteto, šalia lino parduotuvės yra vilnos parduotuvė. Pardavėjai reikia pasisakyt ko ieškot, nes lentynose tos paprastos vilnos neišeksponuota.
Atsakyti