Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 3

Tati - padaras piktulis toks, bet su šarmu thumbup.gif . Tokių darymas gali būti terapija "sunerk savo pyktį į aštriadantį panką" lotuliukas.gif . Žaviuosi Jūsų išmone ir meistriškumu.
Atsakyti
Klajokle, labai mielos lėlytės wub.gif
Atsakyti
Klajokle, notitia, aciu smile.gif
Tai mano fantazijos vaisius, nesu ne vieno zaislo nerusi pagal schema, viskas is galvos. Pats sutverimas neegzistuoja gamtoje biggrin.gif Isgalvotas jis smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Puikus vyrukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra's galerija @ 2011 10 17, 20:15)
Manasis vabaliukas Zipis blush2.gif user posted image

As irgi buvau priversta padaryti zippy mamai i darzely, tik reikalavimas buvo, kad butinai zalias jis butu, bet taip ir nespejau fotosesijos padaryti, bet principas laaabai panasus i taviski. Matyt tokie zipiai ir turi buti biggrin.gif LAbai gerai padirbeta 4u.gif
Atsakyti
Carollina, labai ačiū už tokius gražius žodelius blush2.gif Jis pas mane gavosi toks gelsvai žalsvas, tik kadangi foto daryta vakare, tai realybėje spalvytė kiek skiriasi nuo foto rolleyes.gif

O dabar gamybos procese - labai juokinga vištukė, kai tik baigsiu - pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
rankinukas damai smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
koks fainuoliškas kačius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
keletas is mano darytu zaisliukeliu 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nu tas seneliukas tai fantastiskas,toks linksmas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Saunuole femina.Saulxx-rankinukas super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2011 10 30, 18:04)
rankinukas damai smile.gif
user posted image
user posted image

labai labai fainas rankinukas, ir panelytė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti