Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 3

Sveikos Lėlininkės!

norėčiau dar kartą iškelti klausimą, kada ir ar iš viso skalbiate savo lėles? Jau prikimštas ir susiūtas ar atskiras dalis dar prieš susiuvimą ir kimšimą? O gal visai nebūtina skalbti?
Kadangi atsakymą radau tik vienos dalyvės, kuri neria lėles ne vaikams, gal atsakytų ir kitos kaip daro, kurios gamina žaislus vaikučiams?

Ačiū! 4u.gif

P. S. labai gražūs visų darbeliai, tikri šedevriukai rolleyes.gif
Atsakyti
Oi koks naivus žvilgsnis meškutės! Žavi, kaip ir visi matyti jos broliukai ir sesutės 4u.gif .
Atsakyti
musmiriukų ir giliukų vardu dėkoju ir sakau komplimentą nuostabios meškutės kūrėjai egmilia...vien meškutės žvilgsnis wub.gif
................. siunčiu balionėlį ir klajoklės lėlytei 4u.gif

Moliūgėliai...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 14 spalio 2011 - 19:53
QUOTE(studija @ 2011 10 14, 17:15)
Meskinyte tiesiog nuostabi 4u.gif .noriu paklausti, kaip isformuojamas meskiuko snukutis?

o aš dar prie to paties norėjau paklausti, kokiom priemonėm "paspalvinat" aplink akytes, nosytę?

meškiukė labai labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egmilia @ 2011 10 14, 15:43)
Laba 4u.gif .

Gražūs visi žaisliukai  4u.gif. Musmiriukai ir giliukai pateikti labai fainiai  4u.gif. Lėlės irgi originalios  4u.gif, tempo Klajoklei pavydžiu  blush2.gif, man su laisvu laiku problema  doh.gif...

Pasirodau su paskutiniaja meškute, kuri iškeliavo į naujus namučius, pas mažus vaikiukus:
Visa nerta, tiek pati meškutė, tiek suknelė, schemos neturiu, nes nerta iš galvos  cool.gif. Siūlai - mocheriniai, dydis meškės apie 8 cm.

Mhmhmhmhm kaip grazu ir miela wub.gif Reiketu man pabandyti dukrytei lelyte nunerti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egmilia @ 2011 10 14, 16:43)

Visa nerta, tiek pati meškutė, tiek suknelė, schemos neturiu, nes nerta iš galvos  cool.gif. Siūlai - mocheriniai, dydis meškės apie 8 cm.

nu grozis negaliu wub.gif noreciau tokio meskiuko labai...bet nemanai,kad iseitu taip graziai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ulan @ 2011 10 14, 18:02)
Sveikos Lėlininkės!

norėčiau dar kartą iškelti klausimą, kada ir ar iš viso skalbiate savo lėles? Jau prikimštas ir susiūtas ar atskiras dalis dar prieš susiuvimą ir kimšimą? O gal visai nebūtina skalbti?
Kadangi atsakymą radau tik vienos dalyvės, kuri neria lėles ne vaikams, gal atsakytų ir kitos kaip daro, kurios gamina žaislus vaikučiams?

leles kuno daliu neskalbiu,isplaunu tik rubelius su vaikisku muilu smile.gif

QUOTE(sobieska @ 2011 10 14, 19:44)

Moliūgėliai...

O kodel jie balti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egmilia @ 2011 10 14, 14:43)
Pasirodau su paskutiniaja meškute, kuri iškeliavo į naujus namučius, pas mažus vaikiukus:

Nerealus jusu sitie meskiukai, labai labai man jie mieli, 10 balu thumbup.gif

QUOTE(sobieska @ 2011 10 14, 17:44)
Moliūgėliai...

grazus, tik kaip klajoklei man pirma mintis buvo, O KODEL JIE BALTI - ne oranziniai, geltoni, zali biggrin.gif nu neisivaizduoju balto moliugo , nebent patisonas biggrin.gif

bet pats moliugas, jo forma, labai grazus, isisvaizduojujo grozi geltona bigsmile.gif

Klajokle, man paskutine pupyta schmoll.gif kazko truksta, tos pirmos 3 kur maciau tokios mielos, fainutes, o sita kazko nelabai ax.gif ypac ta gelyte ant suknutes kur sedi lele - nu atrodo kaip vyriskas aparaciukas blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 15 spalio 2011 - 15:14
QUOTE(egzotikaa @ 2011 10 15, 15:13)

Klajokle, man paskutine pupyta  schmoll.gif kazko truksta, tos pirmos 3 kur maciau tokios mielos, fainutes, o sita kazko nelabai  ax.gif ypac ta gelyte ant suknutes kur sedi lele - nu atrodo kaip vyriskas aparaciukas  blush2.gif  smile.gif

biggrin.gif ot fantazija lotuliukas.gif man kazkaip tuscia atrode,tai uzdejau ta gele... O siaip ji man irg ne is graziausiu,bet norejos pabandyt kazka kitokio. smile.gif
Atsakyti
o MOLIŪGĖLiAi balti todėl, kad made in Sobieska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 10 15, 16:39)

biggrin.gif ar panaudojus Sobieskos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 10 15, 19:39)

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

o gal butu galima kokia schemute ar ka, kaip juos nerti blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 10 07, 21:28)
nuostabi boruzyte ir sraigyte wub.gif
kokie simpatiski pirsciukai  bigsmile.gif
PIRSCIUKU DIDELE SEIMA - SUSIPAZINKIME SU JA
as NYKSTYS
O as SMILIUS
as DIDYSIS busiu vyras
GAILA VARDO neturiu
AS mazylis juk esu  wub.gif
mano sunaus megiamas eilerastukas
'o gal turite siu pirsciuku schemutes bigsmile.gif mums labai patiktu irgi tokius nusinerti

labai grazu seilerastukas,schemutes neturiu,tiesiog nerta nuo virsaus kaip ir gelyte pradedant,tada padidinu vien aeilute ,pamatuoju pagal vaiko pirstuka ir neriu ratu reikiamo dydzio,tada tik pasiuvineju,prineriu rankyte sir viskas smile.gif
pirstukai iskeliavo i darzeli pas vaikuciu bigsmile.gif
labai grazus visu zailsiukai,negalejau atsiziuret ,teks gamint ir mums kokia lelyte
Atsakyti