Sveikos Lėlininkės!
norėčiau dar kartą iškelti klausimą, kada ir ar iš viso skalbiate savo lėles? Jau prikimštas ir susiūtas ar atskiras dalis dar prieš susiuvimą ir kimšimą? O gal visai nebūtina skalbti?
Kadangi atsakymą radau tik vienos dalyvės, kuri neria lėles ne vaikams, gal atsakytų ir kitos kaip daro, kurios gamina žaislus vaikučiams?
Ačiū!
P. S. labai gražūs visų darbeliai, tikri šedevriukai
QUOTE(studija @ 2011 10 14, 17:15)
Meskinyte tiesiog nuostabi .noriu paklausti, kaip isformuojamas meskiuko snukutis?
o aš dar prie to paties norėjau paklausti, kokiom priemonėm "paspalvinat" aplink akytes, nosytę?
meškiukė labai labai graži
QUOTE(egmilia @ 2011 10 14, 15:43)
Laba .
Gražūs visi žaisliukai . Musmiriukai ir giliukai pateikti labai fainiai . Lėlės irgi originalios , tempo Klajoklei pavydžiu , man su laisvu laiku problema ...
Pasirodau su paskutiniaja meškute, kuri iškeliavo į naujus namučius, pas mažus vaikiukus:
Visa nerta, tiek pati meškutė, tiek suknelė, schemos neturiu, nes nerta iš galvos . Siūlai - mocheriniai, dydis meškės apie 8 cm.
Gražūs visi žaisliukai . Musmiriukai ir giliukai pateikti labai fainiai . Lėlės irgi originalios , tempo Klajoklei pavydžiu , man su laisvu laiku problema ...
Pasirodau su paskutiniaja meškute, kuri iškeliavo į naujus namučius, pas mažus vaikiukus:
Visa nerta, tiek pati meškutė, tiek suknelė, schemos neturiu, nes nerta iš galvos . Siūlai - mocheriniai, dydis meškės apie 8 cm.
Mhmhmhmhm kaip grazu ir miela Reiketu man pabandyti dukrytei lelyte nunerti
QUOTE(egmilia @ 2011 10 14, 16:43)
nu grozis negaliu noreciau tokio meskiuko labai...bet nemanai,kad iseitu taip graziai
Papildyta:
QUOTE(ulan @ 2011 10 14, 18:02)
Sveikos Lėlininkės!
norėčiau dar kartą iškelti klausimą, kada ir ar iš viso skalbiate savo lėles? Jau prikimštas ir susiūtas ar atskiras dalis dar prieš susiuvimą ir kimšimą? O gal visai nebūtina skalbti?
Kadangi atsakymą radau tik vienos dalyvės, kuri neria lėles ne vaikams, gal atsakytų ir kitos kaip daro, kurios gamina žaislus vaikučiams?
leles kuno daliu neskalbiu,isplaunu tik rubelius su vaikisku muilu
QUOTE(sobieska @ 2011 10 14, 19:44)
Moliūgėliai...
O kodel jie balti?
QUOTE(egmilia @ 2011 10 14, 14:43)
Nerealus jusu sitie meskiukai, labai labai man jie mieli, 10 balu
QUOTE(sobieska @ 2011 10 14, 17:44)
grazus, tik kaip klajoklei man pirma mintis buvo, O KODEL JIE BALTI - ne oranziniai, geltoni, zali nu neisivaizduoju balto moliugo , nebent patisonas
bet pats moliugas, jo forma, labai grazus, isisvaizduojujo grozi geltona
Klajokle, man paskutine pupyta kazko truksta, tos pirmos 3 kur maciau tokios mielos, fainutes, o sita kazko nelabai ypac ta gelyte ant suknutes kur sedi lele - nu atrodo kaip vyriskas aparaciukas
QUOTE(egzotikaa @ 2011 10 15, 15:13)
Klajokle, man paskutine pupyta kazko truksta, tos pirmos 3 kur maciau tokios mielos, fainutes, o sita kazko nelabai ypac ta gelyte ant suknutes kur sedi lele - nu atrodo kaip vyriskas aparaciukas
ot fantazija man kazkaip tuscia atrode,tai uzdejau ta gele... O siaip ji man irg ne is graziausiu,bet norejos pabandyt kazka kitokio.
o MOLIŪGĖLiAi balti todėl, kad made in Sobieska
QUOTE(sobieska @ 2011 10 15, 16:39)
ar panaudojus Sobieskos
QUOTE(sobieska @ 2011 10 15, 19:39)
o gal butu galima kokia schemute ar ka, kaip juos nerti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 10 07, 21:28)
nuostabi boruzyte ir sraigyte
kokie simpatiski pirsciukai
PIRSCIUKU DIDELE SEIMA - SUSIPAZINKIME SU JA
as NYKSTYS
O as SMILIUS
as DIDYSIS busiu vyras
GAILA VARDO neturiu
AS mazylis juk esu
mano sunaus megiamas eilerastukas
'o gal turite siu pirsciuku schemutes mums labai patiktu irgi tokius nusinerti
kokie simpatiski pirsciukai
PIRSCIUKU DIDELE SEIMA - SUSIPAZINKIME SU JA
as NYKSTYS
O as SMILIUS
as DIDYSIS busiu vyras
GAILA VARDO neturiu
AS mazylis juk esu
mano sunaus megiamas eilerastukas
'o gal turite siu pirsciuku schemutes mums labai patiktu irgi tokius nusinerti
labai grazu seilerastukas,schemutes neturiu,tiesiog nerta nuo virsaus kaip ir gelyte pradedant,tada padidinu vien aeilute ,pamatuoju pagal vaiko pirstuka ir neriu ratu reikiamo dydzio,tada tik pasiuvineju,prineriu rankyte sir viskas
pirstukai iskeliavo i darzeli pas vaikuciu
labai grazus visu zailsiukai,negalejau atsiziuret ,teks gamint ir mums kokia lelyte