Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 3

QUOTE(sobieska @ 2011 09 26, 09:44)
Po savaitgalio

bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Vaiduuulia @ 2011 10 04, 14:29)
Pirmi bandymai susidraugauti su žaisliukų nėrimu. smile.gif

thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O štai manasis meškiukas Teddy blush2.gif

user posted image

Snukutis iš arčiau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Terra's galerija @ 2011 10 09, 15:23)
O štai manasis meškiukas Teddy blush2.gif

superinis mazylis smile.gif
Atsakyti
Kažin ar čia žaisliukas, bet...gal nuostabiam Terra s galerija meškiniokui visai gal ir tiktų smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 10 spalio 2011 - 11:55
Pasirodysiu ir as su pirmuoju zaisliuku Hello Kitty. sunkiausias darbas man buvo tai akys ir nosis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū, kam dar nedėkojau. 4u.gif

Labai gražūs visų žaisliukai. wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2011 10 10, 13:55)
Kažin ar čia žaisliukas, bet...gal nuostabiam Terra s galerija meškiniokui visai gal ir tiktų smile.gif

Super! wub.gif Tikiuosi, ir aš prisiruošti nunerti giles. smile.gif Gal galima schemutę, pagal kurią nėrėt? ax.gif
Atsakyti
o as tik ikelusi foto pamaciau ,kad mano katinelis be usu smile.gif , na bet jau antros foto nebekelsiu.

Giles atrodo kaip tikros thumbup.gif
Atsakyti
Sobieska, nu bet tie giliukai tai nerealūs ax.gif Manau, manau meškiui tikrai tiks thumbup.gif
Atsakyti
sobieska, giliukai bigsmile.gif labai labai grazus , tikroviski, o jau pati ju foto, kaip is zurnalo virselio.
Atsakyti
QUOTE(Vaiduuulia @ 2011 10 10, 17:52)
Ačiū, kam dar nedėkojau. 4u.gif

Super! wub.gif Tikiuosi, ir aš prisiruošti nunerti giles. smile.gif Gal galima schemutę, pagal kurią nėrėt? ax.gif

Kokią schemutę... smile.gif papraščiausiai imi medinuką ir jį apneri...galima pagal šią muzikikę biggrin.gif nesigauti neįmanoma smile.gif ...ačiū visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 10 10, 21:33)
Kokią schemutę... smile.gif papraščiausiai imi medinuką ir jį apneri...galima pagal šią muzikikę biggrin.gif nesigauti neįmanoma smile.gif ...ačiū visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aa, čia tokia gudrybė! doh.gif lotuliukas.gif Mane labiausiai domino ta gilės „kepurytė“ ir tik dabar geriau į ją įsižiūrėjau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiduuulia @ 2011 10 10, 22:01)
Mane labiausiai domino ta gilės „kepurytė“

Nertos gilės 4u.gif
Atsakyti