Ateinu pasigirti savo paskutiniu darbeliu - meškiu
QUOTE(egmilia @ 2011 09 17, 16:02)
Nu jau koks gražuolis
Ir aš tokio noriu, gal galėtum pasidalinti schema?
QUOTE(egmilia @ 2011 09 17, 17:02)
Ateinu pasigirti savo paskutiniu darbeliu - meškiu
ojei koks grazus cia kaip suprantu veltas su nerta liemene bet vistiek jau toks mielas. Saunuole!
QUOTE(Norvide @ 2011 09 17, 17:45)
Ačiū . Deja, schemos neturiu, meškį nėriau iš galvos .
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 17, 18:12)
ojei koks grazus cia kaip suprantu veltas su nerta liemene bet vistiek jau toks mielas. Saunuole!
Ačiū . Meškiukas yra ne veltas, o nertas su nerta liemene
Bet jau koks siumpatiskas tas meskis. Tikrai labai dailei padarytas.
QUOTE(egmilia @ 2011 09 17, 18:29)
Ačiū . Meškiukas yra ne veltas, o nertas su nerta liemene
Oho net nesimato nerimo stulpeliu! arba papesiojai siuliukus nunerusi kazkaip..tai cia vilna tada..bet kokiu atveju man cia jau per aukstas lygis. Cia turi tureti menininko gyslele tokius grozius kurti tikrai! Pasikartosiu LABAI LABAI grazu! Nesu nieko tokio grazaus maciusi kas butu nerta.
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 17, 19:03)
Oho net nesimato nerimo stulpeliu! arba papesiojai siuliukus nunerusi kazkaip..tai cia vilna tada..bet kokiu atveju man cia jau per aukstas lygis. Cia turi tureti menininko gyslele tokius grozius kurti tikrai! Pasikartosiu LABAI LABAI grazu! Nesu nieko tokio grazaus maciusi kas butu nerta.
Labai ačiū už pagyras .
Čia nerta iš moherinių siūlų ir šiek tiek "pašukuota", todėl, matyt, jis ir atrodo, kaip veltas
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 17, 18:03)
Pritariu, grožis nerealus Čia tikrai vienas nuostabiausių mano matytų žaisliukų... norėčiau ir aš taip mokėti
egmilia meskiukas toks grazutis, norisi ji apkabinti ir nepaleisti
na o cia paskutinieji mano kuriniai: diedukas, mociute ir kiskis. Visos leles ant ranku.
na o cia paskutinieji mano kuriniai: diedukas, mociute ir kiskis. Visos leles ant ranku.
Egmilia, meškutis superinis . O kaip tu išgavai tamsesnę spalvytę?
QUOTE(Ka @ 2011 07 14, 13:26)
Pagaliau pabaigiau. Kadangi nėriau ne visą laiką, su pertraukom, tai pabaigiau tik vakar. Nertas be jokių schemų. Visų ūgiu nenufotografavau, nes nesigavo jo į gražią pozą surangyti.
Sveikutes mezgejeles, jau tokiu groziu prisiziurejau , labai noriu tokio kiskucio savo mergytei, kaip ji megzti gal kas galite padeti su schemute? busiu labai dekinga