Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 3

Ateinu pasigirti savo paskutiniu darbeliu - meškiu 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(egmilia @ 2011 09 17, 16:02)
Ateinu pasigirti savo paskutiniu darbeliu - meškiu  4u.gif

Nu jau koks gražuolis bigsmile.gif
Ir aš tokio noriu, gal galėtum pasidalinti schema?
Atsakyti
QUOTE(egmilia @ 2011 09 17, 17:02)
Ateinu pasigirti savo paskutiniu darbeliu - meškiu  4u.gif

ojei koks grazus bigsmile.gif cia kaip suprantu veltas su nerta liemene smile.gif bet vistiek jau toks mielas. Saunuole!
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2011 09 17, 17:45)
Nu jau koks gražuolis
Ir aš tokio noriu, gal galėtum pasidalinti schema?

Ačiū 4u.gif. Deja, schemos neturiu, meškį nėriau iš galvos ax.gif.

QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 17, 18:12)
ojei koks grazus  bigsmile.gif  cia kaip suprantu veltas su nerta liemene smile.gif bet vistiek jau toks mielas. Saunuole!

Ačiū 4u.gif. Meškiukas yra ne veltas, o nertas mirksiukas.gif su nerta liemene smile.gif
Atsakyti
Bet jau koks siumpatiskas tas meskis. Tikrai labai dailei padarytas.
Atsakyti
QUOTE(egmilia @ 2011 09 17, 18:29)
Ačiū  4u.gif. Meškiukas yra ne veltas, o nertas mirksiukas.gif su nerta liemene smile.gif

Oho blink.gif net nesimato nerimo stulpeliu! arba papesiojai siuliukus nunerusi kazkaip..tai cia vilna tada..bet kokiu atveju man cia jau per aukstas lygis. Cia turi tureti menininko gyslele tokius grozius kurti tikrai! Pasikartosiu LABAI LABAI grazu! Nesu nieko tokio grazaus maciusi kas butu nerta.
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 17, 19:03)
Oho blink.gif  net nesimato nerimo stulpeliu! arba papesiojai siuliukus nunerusi kazkaip..tai cia vilna tada..bet kokiu atveju man cia jau per aukstas lygis. Cia turi tureti menininko gyslele tokius grozius kurti tikrai! Pasikartosiu LABAI LABAI grazu! Nesu nieko tokio grazaus maciusi kas butu nerta.

Labai ačiū už pagyras blush2.gif 4u.gif.
Čia nerta iš moherinių siūlų ir šiek tiek "pašukuota", todėl, matyt, jis ir atrodo, kaip veltas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 17, 18:03)
Oho blink.gif  net nesimato nerimo stulpeliu! arba papesiojai siuliukus nunerusi kazkaip..tai cia vilna tada..bet kokiu atveju man cia jau per aukstas lygis. Cia turi tureti menininko gyslele tokius grozius kurti tikrai! Pasikartosiu LABAI LABAI grazu! Nesu nieko tokio grazaus maciusi kas butu nerta.

Pritariu, grožis nerealus wub.gif Čia tikrai vienas nuostabiausių mano matytų žaisliukų... norėčiau ir aš taip mokėti blush2.gif
Atsakyti
egmilia meskiukas toks grazutis, norisi ji apkabinti ir nepaleisti friends.gif
na o cia paskutinieji mano kuriniai: diedukas, mociute ir kiskis. Visos leles ant ranku.
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Egmilia, meškutis superinis wub.gif . O kaip tu išgavai tamsesnę spalvytę?
Atsakyti
smile.gif kaip ir nertėsis...toks mažiukas,mažiukas...ruduo...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 14, 13:26)
Pagaliau pabaigiau. Kadangi nėriau ne visą laiką, su pertraukom, tai pabaigiau tik vakar. Nertas be jokių schemų. Visų ūgiu nenufotografavau, nes nesigavo jo į gražią pozą surangyti.  biggrin.gif
user posted image

Sveikutes mezgejeles, jau tokiu groziu prisiziurejau wub.gif , labai noriu tokio kiskucio savo mergytei, kaip ji megzti blush2.gif gal kas galite padeti su schemute? g.gif busiu labai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti