Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 3

QUOTE(egzotikaa @ 2011 08 31, 19:52)
Kshatrija, koks mielas traktoriukas. Gal galima schemute ax.gif

ačiū, jis ne iš schemos - iš galvos nertas ax.gif
Atsakyti
gal kas turite Mikes pukuotuko, megzto ar nerto, schema lietuviska? labai reiketu 4u.gif
Atsakyti
Pipire, kaip tik šiandien su vaiku žiūrėjom Mikės pukuotuko nuotykius ir masčiau,kad reiktų nunert kurį nors herojų drinks_cheers.gif bet aš apie tigrą mąstau arba apie tą kiauliuką g.gif

Mini žirafa smile.gif tapo labiau panaši į elniuką ar dar kažką biggrin.gif dydis 12cm

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2011 09 03, 22:02)
Mini žirafa  smile.gif tapo labiau panaši į elniuką ar dar kažką  biggrin.gif dydis 12cm

Labai miela zirafyte wub.gif , tik gal kojos per trumpos, del to ir asociacija su elniuku kyla.
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2011 09 02, 13:49)

o as ateinu su dviem kiskiais, bus gydytojai ir seselei dovanu nuo maziukes, uz pirmuosius priziurejimo metus

Kokie fainučiai kiškiai wub.gif

Aš tai pabaigiau vežliuką ir lėlytę dukrytei. Dabar jau neberandu ką megzti. Kiek internete ieškojau, praktiškai visos schemos rusiškos arba angliškos. Aš dar kartais ir lietuviškų schemų kartais iki galo nesuprantu, o ką kalbėt apie nelietuviškas... doh.gif blush2.gif O tokių gražių žaislų mačiau... wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Kshatrija,2011 09 03, 22:02]
Pipire, kaip tik šiandien su vaiku žiūrėjom Mikės pukuotuko nuotykius ir masčiau,kad reiktų nunert kurį nors herojų drinks_cheers.gif bet aš apie tigrą mąstau arba apie tą kiauliuką g.gif

man mike pukuotukas atrodo paprasciausiai smile.gif is akies bandysiu nerti, gal kazkas gausis..o kai pabaigsiu, pasirodysiu smile.gif
Papildyta:
cacukas vezliuka ir as nusiziurejusi nerti, bet ir bandysiu is galvos smile.gif
Atsakyti
Koks vezliukas fainas wub.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
gal turėjot šį puslapį savo lobynuose ax.gif ten be schemų,bet kiek grožių wub.gif
http://www.livemaste...&...;v=0&from=0
Atsakyti
O gal kas kur nors matete raides numegztas ar nunertas. Reikia ideju g.gif Reikia "G" raides wink.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
o čia visas raidynas
Atsakyti
*MONAMI*- aciu uz nuoroda. Neteisingai suformulavau uzklausima, man reikia raides- zaislo, t.y. kad turetu vaikas savo raide ir su ja galetu zaisti ir pan. Gal kuri internete uzmatete?

Atsakyti
Galima susiuti dvi "plokscias" raides ir prikimsti, na gautusi kazkas panasaus kaip cia

Arba galima kazka tokio padaryti:
Atsakyti