Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 3

Pagaliau lietus! (Galvoja varlė )
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos, uzmaciau jusu nuostabius zaisliukus ankstesnese temose. Labai noreciau ir as savo merginai pagaminti kokia lelyte. wub.gif wub.gif Kur butu galima rasti kokia paprastesne scemute ar pan? labai senai jau mezgiau ir neriau reiktu prisiminti kaip ten tiksliai viskas tai reiktu ko labai paprasto ax.gif gal ka patartumete? rolleyes.gif
Atsakyti
Pagaminau ir as savo dukrai zaisliuka. Tiksliau is darzelio gavom uzduoti, pagamint zaisliuka-gyvuneli:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beiker: 22 rugpjūčio 2011 - 13:58
Labukas, nepamačiau ir atidariau dar vieną temelę žaislams, ot doh.gif blush2.gif

Iškarto įsimylėjau egmilia meškiuką wub.gif Ir aš tokio noriu blush2.gif
Bet ir visų kitų žaisliukai tokie mieli. Bandau ir aš kažką kurpti. Nerti tai moku, o megzti mokinuosi, bet daugiausiai turiu patirties siuvinėjime kryželiu. Pirmasis žaisliukas-kamuoliukas. Nemoku gražiai dalių susiūti, siūlės negražios. Ir gyvatė numezgiau, tik pritrūkau prikimšti medžiagos. smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Bandysiu iketi savo megztus zaisliukus smile.gif pelyte ir drambliuka smile.gif bet turbut nemoku arba neisejo wink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipire: 25 rugpjūčio 2011 - 14:16
dabar gal pavyks smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labukas zaislu nerejos smile.gif Pasirodysiu ir as vieno is paskutiniu nertu zaisliuku
user posted image

Krikstynu dovana sunenui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2011 08 28, 20:56)
Labukas zaislu nerejos smile.gif Pasirodysiu ir as vieno is paskutiniu nertu zaisliuku
Krikstynu dovana sunenui  smile.gif

nuostabus wub.gif
Atsakyti
Labai mielas meškiukas JulijaR.
Labai patiko drambliuka pipire.
Aš tai baiginėju vėžliuką... biggrin.gif
Atsakyti
Pipire,drambliukas nuostabus!Gal galetum pasidalinti schemute 4u.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pipire @ 2011 08 25, 17:30)
dabar gal pavyks smile.gif
user posted image

Drambliuko straubliukas manau gražiau žiūrėtųsi jei būtų nertas "ratuku" o ne vertikaliai. 4u.gif (p.s. nenoriu įžeist autorės, čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2011 08 30, 10:27)
Drambliuko straubliukas manau gražiau žiūrėtųsi jei būtų nertas "ratuku" o ne vertikaliai.  4u.gif  (p.s. nenoriu įžeist autorės, čia tik mano nuomonė  mirksiukas.gif  )

beda ta, kad jis ne nertas, o megztas:)
superinis drambliukas 4u.gif
Atsakyti