Pagaliau lietus! (Galvoja varlė )
Sveikos merginos, uzmaciau jusu nuostabius zaisliukus ankstesnese temose. Labai noreciau ir as savo merginai pagaminti kokia lelyte. Kur butu galima rasti kokia paprastesne scemute ar pan? labai senai jau mezgiau ir neriau reiktu prisiminti kaip ten tiksliai viskas tai reiktu ko labai paprasto gal ka patartumete?
Pagaminau ir as savo dukrai zaisliuka. Tiksliau is darzelio gavom uzduoti, pagamint zaisliuka-gyvuneli:
Labukas, nepamačiau ir atidariau dar vieną temelę žaislams, ot
Iškarto įsimylėjau egmilia meškiuką Ir aš tokio noriu
Bet ir visų kitų žaisliukai tokie mieli. Bandau ir aš kažką kurpti. Nerti tai moku, o megzti mokinuosi, bet daugiausiai turiu patirties siuvinėjime kryželiu. Pirmasis žaisliukas-kamuoliukas. Nemoku gražiai dalių susiūti, siūlės negražios. Ir gyvatė numezgiau, tik pritrūkau prikimšti medžiagos.
Iškarto įsimylėjau egmilia meškiuką Ir aš tokio noriu
Bet ir visų kitų žaisliukai tokie mieli. Bandau ir aš kažką kurpti. Nerti tai moku, o megzti mokinuosi, bet daugiausiai turiu patirties siuvinėjime kryželiu. Pirmasis žaisliukas-kamuoliukas. Nemoku gražiai dalių susiūti, siūlės negražios. Ir gyvatė numezgiau, tik pritrūkau prikimšti medžiagos.
Bandysiu iketi savo megztus zaisliukus pelyte ir drambliuka bet turbut nemoku arba neisejo
Labukas zaislu nerejos Pasirodysiu ir as vieno is paskutiniu nertu zaisliuku
Krikstynu dovana sunenui
Krikstynu dovana sunenui
QUOTE(JulijaR @ 2011 08 28, 20:56)
Labukas zaislu nerejos Pasirodysiu ir as vieno is paskutiniu nertu zaisliuku
Krikstynu dovana sunenui
Krikstynu dovana sunenui
nuostabus
Labai mielas meškiukas JulijaR.
Labai patiko drambliuka pipire.
Aš tai baiginėju vėžliuką...
Labai patiko drambliuka pipire.
Aš tai baiginėju vėžliuką...
Pipire,drambliukas nuostabus!Gal galetum pasidalinti schemute Aciu
QUOTE(pipire @ 2011 08 25, 17:30)
Drambliuko straubliukas manau gražiau žiūrėtųsi jei būtų nertas "ratuku" o ne vertikaliai. (p.s. nenoriu įžeist autorės, čia tik mano nuomonė )
QUOTE(Kshatrija @ 2011 08 30, 10:27)
Drambliuko straubliukas manau gražiau žiūrėtųsi jei būtų nertas "ratuku" o ne vertikaliai. (p.s. nenoriu įžeist autorės, čia tik mano nuomonė )
beda ta, kad jis ne nertas, o megztas:)
superinis drambliukas