Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 3

QUOTE(mimrusikas @ 2011 07 07, 17:37)
Vilniuje sintepona pirkau Gariunuose. Ten yra angaras kuriame prekiauja audiniais.

Aš esu pirkusi audinių parduotuvėje prie Kalvarijų turgaus (asortimentas ir kainos beveik identiški kaip Gariūnuose). Kitoje gatvelės pusėje yra jos filialas, kur prekiaujama atraižomis, bet sintepono ten didžiuliai ritiniai ir įvairaus storio. Žaisliukams prikimšti tai gal storiausias labiausiai tinka? g.gif

P.S. Kiek daug mielybių jūs čia prikūrusios. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 07 liepos 2011 - 17:30
Sveikutės, ir aš užsikrėčiau žaisliukų nėrimo manija, kolkas tik apskritimus temoku nerti, todėl norėčiau paklaust gal kas turi paprastų schemų kaip nerti drabužėlius žaislams: kelnes, megztuką t.t. Nes aš temoku tik pridėti ir sumažinti akis biggrin.gif
Čia mano pirmi darbeliai
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 07, 14:31)
Aš sinteponą perku audinių parduotuvėje. Metro kaina nuo 4 litų. Šiauliuose čia taip. smile.gif

QUOTE(mimrusikas @ 2011 07 07, 17:37)
Vilniuje sintepona pirkau Gariunuose. Ten yra angaras kuriame prekiauja audiniais.

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 07 07, 18:28)
Aš esu pirkusi audinių parduotuvėje prie Kalvarijų turgaus (asortimentas ir kainos beveik identiški kaip Gariūnuose). Kitoje gatvelės pusėje yra jos filialas, kur prekiaujama atraižomis, bet sintepono ten didžiuliai ritiniai ir įvairaus storio. Žaisliukams prikimšti tai gal storiausias labiausiai tinka? g.gif

AČIŪ labai
Atsakyti
Baravykas super, kad taip tokį miške rasti wink.gif
Atsakyti
Stai ir musu nauja gyventoja(mano pirmas zaisliukas) blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(lince lince @ 2011 07 13, 18:45)
Stai ir musu nauja gyventoja(mano pirmas zaisliukas)  blush2.gif user posted image

Kokia grazuole wub.gif Manyciau, kad jai labai truksta pusseseres ar pusbrolio blush2.gif
Atsakyti
Pagaliau pabaigiau. Kadangi nėriau ne visą laiką, su pertraukom, tai pabaigiau tik vakar. Nertas be jokių schemų. Visų ūgiu nenufotografavau, nes nesigavo jo į gražią pozą surangyti. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 14, 13:26)
Pagaliau pabaigiau. Kadangi nėriau ne visą laiką, su pertraukom, tai pabaigiau tik vakar. Nertas be jokių schemų. Visų ūgiu nenufotografavau, nes nesigavo jo į gražią pozą surangyti.  biggrin.gif

Fantastiskas zuikis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ka,super zuikis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mimrusikas @ 2011 06 23, 12:06)
Stai paskutinieji. Peledos mokosi  smartass.gif

Eina sau.. Tik dabar pamačiau. Kokios nuostabios pelėdos. wub.gif wub.gif Man atrodo, kad aš pasiskolinsiu idėją. Rudenį man praktika su priešmokyklinukais, tokios pelėdos labai tiktų ryto ratams vesti. bigsmile.gif
-----------------------------------------
Dėkoju kam patinka mano zuikis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lince lince @ 2011 07 13, 15:45)
Stai ir musu nauja gyventoja(mano pirmas zaisliukas)  blush-anim-cl.gif2:img/71f0c0bf29584fee5ebd7660fcd9c15c14.JPG[/img][/url]

labai grazi lelyte wub.gif saunuole 4u.gif

QUOTE(Ka @ 2011 07 14, 10:26)
Pagaliau pabaigiau. Kadangi nėriau ne visą laiką, su pertraukom, tai pabaigiau tik vakar. Nertas be jokių schemų. Visų ūgiu nenufotografavau, nes nesigavo jo į gražią pozą surangyti.  biggrin.gif

bigsmile.gif koks mielas zuikis, taip ir norisi pasiimti i ranka ir tmpti is paskos, kaipp vaikai nesa zaisla wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincikas @ 2011 07 08, 16:15)
Baravykas super, kad taip tokį miške rasti wink.gif

Aciu ax.gif

QUOTE(lince lince @ 2011 07 13, 18:45)
Stai ir musu nauja gyventoja(mano pirmas zaisliukas)  blush2.gif

Kokia fainuole thumbup.gif

QUOTE(Ka @ 2011 07 14, 13:26)

Nieko sau zuikis 4u.gif

QUOTE(Ka @ 2011 07 14, 13:40)
Eina sau.. Tik dabar pamačiau. Kokios nuostabios pelėdos.  wub.gif  wub.gif  Man atrodo, kad aš pasiskolinsiu idėją. Rudenį man praktika su priešmokyklinukais, tokios pelėdos labai tiktų ryto ratams vesti.  bigsmile.gif

Visada prasom biggrin.gif
O pas mane Kitty su sukneliu kolekcija. Labai greitai ji iskeliaus pas nauja seimininke
user posted image
Atsakyti