Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 3

Ir as narplioju sventems mazas dovaneles.
Kshatrija, o tu savo zaisliukus matau neri stulpeliais su uzmetimu.Sinteponas ar vata nelenda per toki nerimo rasta? Isivaizduoju, kad taip nerti zaisliukai buna minkstesni nei stulpeliu be uzmetimo.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2010 12 15, 13:56)
Nuostabi kolekcija  wub.gif O galvytės - veltinio rutuliukai?

Ačiu 4u.gif Taip, galvos veltininės.

QUOTE(mimrusikas @ 2010 12 15, 20:39)
Vai vai kokie fainuoliai  thumbup.gif

Ačiu 4u.gif
Atsakyti
berots anoj temoj senio salcio nerto ieskojot, gal turit kuri kokia schemute
ir gal dar kuri Hello Kitty neriat? labai mazai randu as ju
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2010 12 15, 14:17)
Maža šita. Reikia tos didžiosios  doh.gif

Aš ir ne kartą ieškojau šitos schemos, bet ji iš Satilinos... taigi deja priėjimo neturiu...

QUOTE(audryta @ 2010 12 18, 13:24)
berots anoj temoj senio salcio nerto ieskojot, gal turit kuri kokia schemute
ir gal dar kuri Hello Kitty neriat? labai mazai randu as ju

Jei rusiškai moki skaityti, tai čia yra Kitty labai gera instrukcija :
Kitty geras aprašymas

O čia visa Kitty knyga yra:
Kitty knyga ir dar daugiau zaisliuku

O čia seneliai:
1 senelis
2 senelis
3 senis ir snieguolė
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2010 12 17, 16:04)
Ir as narplioju sventems mazas dovaneles.
Kshatrija, o tu savo zaisliukus matau neri stulpeliais su uzmetimu.Sinteponas ar vata nelenda per toki nerimo rasta? Isivaizduoju, kad taip nerti zaisliukai buna minkstesni nei stulpeliu be uzmetimo.... g.gif

Nelenda, nes mano nerimas "kietas" (tvirtas), vaikas žaidžia jau seniai ir kiek iškeliavusių žaisliukų į kitus namus - joks pūkas nešlindo ir nusiskundų niekad negavau. Beto kemšu ne vatą,o perku spec. kamšalą žaislams.
Atsakyti
[quote=Lincikas,2010 12 18, 20:25]
Aš ir ne kartą ieškojau šitos schemos, bet ji iš Satilinos... taigi deja priėjimo neturiu...

o gal kuri prisiregistravus Satilinoj tai paziuretu aprasyma avytes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulxx: 18 gruodžio 2010 - 21:51
aš nebeturiu priėjimo, neaktyvi doh.gif

Bet jei kas turit būčiau dėkinga ir už avytę ir už lamą, schema panaši ar net ta pati rolleyes.gif

Bandau dar knistis, bet turbūt aš jos nespėjaau perkelt į cd doh.gif
Atsakyti
Šiaip aš turiu priėjimą prie Satilinos, bet nepriklausau kažkokiai Satilinos grupei, ten renkasi aktyvios narės, kurios kas kažkiek laiko turi atsiskaityti su žinučių skaičiumi ir mezginiais. Apžiūrėjau visus aprašymus, tokios avytės schemos neradau schmoll.gif. Gal kokiame archyve ir yra, tik kaip suprantu priėjimą prie archyvo ir turi tos aktyviosios.

Beje, Caulytės paprašyk, ji mezgė, gal tada ir turi tokį aprašymą, kur išsisaugojusi.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 26, 21:55)
Na va pagaliau keliu savo nunerta kiskute smile.gif, siulu pritruko, tai ausytes teko is kailiuko daryti smile.gif Zodziu rodausi smile.gif

user posted image

mergaites... porabegom praverciau praeita temute... bet neradau... gal praleidau blush2.gif kiek siuliuku sunaudojat tokiems kiskuciams ir kokio mazdaug dydzio jie gaunasi ? rolleyes.gif
Atsakyti
Vaidullka, ar dar reikia avies aprašymo? Šiaip netaip viename rusų forume radau neriant ją, nes kiek kitur ieškojau, tai niekur niekas nelabai dalinosi doh.gif. Tai jei baisingai reik, tik švilptelk mirksiukas.gif
Atsakyti
Švilpiu Egmilia, labai garsiai thumbup.gif Ačiū thumbup.gif
vaidullkaz@gmail.com

O koks forumas kur galima jų rast rolleyes.gif
Atsakyti
Prašau, va čia mezga avį.
Atsakyti