Ir as narplioju sventems mazas dovaneles.
Kshatrija, o tu savo zaisliukus matau neri stulpeliais su uzmetimu.Sinteponas ar vata nelenda per toki nerimo rasta? Isivaizduoju, kad taip nerti zaisliukai buna minkstesni nei stulpeliu be uzmetimo....
QUOTE(laisveja @ 2010 12 15, 13:56)
Nuostabi kolekcija O galvytės - veltinio rutuliukai?
Ačiu Taip, galvos veltininės.
QUOTE(mimrusikas @ 2010 12 15, 20:39)
Vai vai kokie fainuoliai
Ačiu
berots anoj temoj senio salcio nerto ieskojot, gal turit kuri kokia schemute
ir gal dar kuri Hello Kitty neriat? labai mazai randu as ju
QUOTE(Vaidullka @ 2010 12 15, 14:17)
Maža šita. Reikia tos didžiosios
Aš ir ne kartą ieškojau šitos schemos, bet ji iš Satilinos... taigi deja priėjimo neturiu...
QUOTE(audryta @ 2010 12 18, 13:24)
berots anoj temoj senio salcio nerto ieskojot, gal turit kuri kokia schemute
Jei rusiškai moki skaityti, tai čia yra Kitty labai gera instrukcija :
Kitty geras aprašymas
O čia visa Kitty knyga yra:
Kitty knyga ir dar daugiau zaisliuku
O čia seneliai:
1 senelis
2 senelis
3 senis ir snieguolė
QUOTE(~saulyte~ @ 2010 12 17, 16:04)
Ir as narplioju sventems mazas dovaneles.
Kshatrija, o tu savo zaisliukus matau neri stulpeliais su uzmetimu.Sinteponas ar vata nelenda per toki nerimo rasta? Isivaizduoju, kad taip nerti zaisliukai buna minkstesni nei stulpeliu be uzmetimo....
Nelenda, nes mano nerimas "kietas" (tvirtas), vaikas žaidžia jau seniai ir kiek iškeliavusių žaisliukų į kitus namus - joks pūkas nešlindo ir nusiskundų niekad negavau. Beto kemšu ne vatą,o perku spec. kamšalą žaislams.
[quote=Lincikas,2010 12 18, 20:25]
Aš ir ne kartą ieškojau šitos schemos, bet ji iš Satilinos... taigi deja priėjimo neturiu...
o gal kuri prisiregistravus Satilinoj tai paziuretu aprasyma avytes
o gal kuri prisiregistravus Satilinoj tai paziuretu aprasyma avytes
aš nebeturiu priėjimo, neaktyvi
Bet jei kas turit būčiau dėkinga ir už avytę ir už lamą, schema panaši ar net ta pati
Bandau dar knistis, bet turbūt aš jos nespėjaau perkelt į cd
Bet jei kas turit būčiau dėkinga ir už avytę ir už lamą, schema panaši ar net ta pati
Bandau dar knistis, bet turbūt aš jos nespėjaau perkelt į cd
Šiaip aš turiu priėjimą prie Satilinos, bet nepriklausau kažkokiai Satilinos grupei, ten renkasi aktyvios narės, kurios kas kažkiek laiko turi atsiskaityti su žinučių skaičiumi ir mezginiais. Apžiūrėjau visus aprašymus, tokios avytės schemos neradau . Gal kokiame archyve ir yra, tik kaip suprantu priėjimą prie archyvo ir turi tos aktyviosios.
Beje, Caulytės paprašyk, ji mezgė, gal tada ir turi tokį aprašymą, kur išsisaugojusi.
Beje, Caulytės paprašyk, ji mezgė, gal tada ir turi tokį aprašymą, kur išsisaugojusi.
QUOTE(Akasha @ 2010 11 26, 21:55)
Na va pagaliau keliu savo nunerta kiskute , siulu pritruko, tai ausytes teko is kailiuko daryti Zodziu rodausi
mergaites... porabegom praverciau praeita temute... bet neradau... gal praleidau kiek siuliuku sunaudojat tokiems kiskuciams ir kokio mazdaug dydzio jie gaunasi ?
Vaidullka, ar dar reikia avies aprašymo? Šiaip netaip viename rusų forume radau neriant ją, nes kiek kitur ieškojau, tai niekur niekas nelabai dalinosi . Tai jei baisingai reik, tik švilptelk
Švilpiu Egmilia, labai garsiai Ačiū
vaidullkaz@gmail.com
O koks forumas kur galima jų rast
vaidullkaz@gmail.com
O koks forumas kur galima jų rast
Prašau, va čia mezga avį.