Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 3

QUOTE(egmilia @ 2011 06 27, 21:27)
Laba 4u.gif .

Ateinu čia su antrąsyk gyvenime su virbalais pagal schemą megztu žaisliuku – drakoniuku, dydis ~ 15cm (dydis irgi man kiek neįprastas, nes mėgstu nerti gerokai mažesnius dydžius  ax.gif)...
user posted image

labai grazu wub.gif
gal galetumet schemute pasidalinti? smile.gif
Atsakyti
egmilia, nuostabus drakoniukas
Atsakyti
labai jau grazus visu zaisliukai. saunuoles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

norejau paklausti kuo kemsate zaisliukus? Ir kokio storio siulai tinkamiausi. nupirkau siulus kepurytei nerti (Almina 8/4 medvilne) bet pasirodo per stori , sugalvojau gal zaisliukui tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitapita @ 2011 06 28, 09:42)
Egmilija- koks fainuoliukas drakoniukas.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(kribut @ 2011 06 28, 10:04)
labai grazu  wub.gif

QUOTE(egzotikaa @ 2011 06 28, 11:44)
egmilia, nuostabus drakoniukas

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif.
QUOTE(@leja @ 2011 06 28, 14:03)
norejau paklausti kuo kemsate zaisliukus? 

Ir kokio storio siulai tinkamiausi. nupirkau siulus kepurytei nerti (Almina 8/4 medvilne) bet pasirodo per stori , sugalvojau gal zaisliukui tiktu  g.gif

Sinteponu 4u.gif.

Čia matyt kiekvienai kitaip, reikia paprasčiausiai pabandyti nerti, jei tiks, o ko - ne. Asmeniškai Almina bandžiau, man netiko ir nepatiko ax.gif...
Atsakyti
Gražūs darbeliai... labai labai ir pelėdos ir tigriukas... visi gražūs... o jau drakonas tai neralus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egmilia @ 2011 06 27, 22:27)

Ateinu čia su antrąsyk gyvenime su virbalais pagal schemą megztu žaisliuku – drakoniuku, dydis ~ 15cm (dydis irgi man kiek neįprastas, nes mėgstu nerti gerokai mažesnius dydžius  ax.gif)...

Superinis drakoniukas. sunglasses2.gif
QUOTE(@leja @ 2011 06 28, 14:03)
labai jau grazus visu zaisliukai. saunuoles  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 

norejau paklausti kuo kemsate zaisliukus?  Ir kokio storio siulai tinkamiausi. nupirkau siulus kepurytei nerti (Almina 8/4 medvilne) bet pasirodo per stori , sugalvojau gal zaisliukui tiktu  g.gif

As kemsu sinteponu. Padzioje kimsau vata, bet tada zaisliukai buvo sunkus, o ir vata kemsant labai sunku islaikyti norima forma. O siulus naudoju visokius, jei tik patogu jais nerti.

Na o pas mane "ïsdygo" baravykas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimrusikas: 01 liepos 2011 - 22:14
QUOTE(Lincikas @ 2011 06 30, 14:32)
o jau drakonas tai neralus  wub.gif
QUOTE(mimrusikas @ 2011 07 01, 22:52)
Superinis drakoniukas.  sunglasses2.gif

Ačiūūū 4u.gif.

Beje, baravykai vidury vasaros augti pradėjo biggrin.gif. Gražus ir originalus baravykas 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, senokai lankiausi 4u.gif

smalsutė Dora

user posted image

Mini kiškis biggrin.gif

user posted image

Lėlytė geltonkase

user posted image
Atsakyti
As kemsu sinteponu. Padzioje kimsau vata, bet tada zaisliukai buvo sunkus, o ir vata kemsant labai sunku islaikyti norima forma. O siulus naudoju visokius, jei tik patogu jais nerti.

[/quote]

O kur ta sintepona perkate? As radau vienoje parduotuveje, tai ten 50 g. -6 Lt, sakyciau daugoka
Atsakyti
Aš sinteponą perku audinių parduotuvėje. Metro kaina nuo 4 litų. Šiauliuose čia taip. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 07, 13:31)
Aš sinteponą perku audinių parduotuvėje. Metro kaina nuo 4 litų. Šiauliuose čia taip. smile.gif

man sesuo Siauliuose didziausia maisa sintepono atraizu nupirko audiniu parduotuveje salia Dainu gatves, kur nuo baldu parduotuves einant link Lyros yra naujas gyvenamasis namas, jo apacioje yra audiniu parduotuve. Tai jeigu gerai pamenu, tai uz visa dideli maximos maisa sumokejo gal apie 10 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SSB @ 2011 07 07, 14:28)

O kur ta sintepona perkate? As radau vienoje parduotuveje, tai ten 50 g. -6 Lt, sakyciau daugoka

Vilniuje sintepona pirkau Gariunuose. Ten yra angaras kuriame prekiauja audiniais.
Atsakyti