Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

Kiek esu susidūrus su Šauliais, tai kuo toliau tuo labiau norisi iš "Šaulys" pervadinti į "Gaidys" biggrin.gif Sorry, jei ką įžeidžiau, tikiuosi čia tik mano sutikti Šauliai tokie smile.gif
Atsakyti
Tikrai galiu prisdijungti i jusu rateli, kadangi trys mano didziosios draugystes su sauliais. Su pirmais 2 po 3 metus, o su treciuju va jau netrukus bus 5 metu jubiliejus nuo susipazinimo.

NA netipiskas tik buvo antrasis saulys, gal cia turi itakos gimimo metai 1965 o kiti du gime 1971 (ta prasme gal horoskopa lemia ir metu zenklas).

Siuometinio saulio ryskiausi bruozai:
teigiami - patikimas (kolkas taip atrodo mirksiukas.gif ), myli vaikus, pakankamai ukiskas (jei pakanka kantrybres zr. i neigiamus bruozus lotuliukas.gif )
neigiami - dideles ambicijos, karstakosiskumas, super realistiskasi ir sulaikytas demesio man rodymas smile.gif

Siaip kazkodel man sekasi ant Sauliu ir blondinu smile.gif
Atsakyti
Dėl Šaulių dėmesio rodymo: žinau 3, kurie merginas prisimindavo tik tada, kai norėdavo susitikt, o šiaip būdavo nulis dėmesio iš jų pusės. Čia iš savo ir draugių patirties. Jie visi gal tokie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anabelė @ 2006 06 05, 16:16)
Dėl Šaulių dėmesio rodymo: žinau 3, kurie merginas prisimindavo tik tada, kai norėdavo susitikt, o šiaip būdavo nulis dėmesio iš jų pusės. Čia iš savo ir draugių patirties. Jie visi gal tokie?  g.gif

Na aš negalėčiau pasakyti apie vaikinus - Šaulius, kad jie nedėmesingi . Aš labai daug dėmesio sulaukiu iš saviškio. Ir kol kas jau 2 metukai su puse kaip viskas gerai ir nesiskundžiu biggrin.gif Žinoma yra savybių, kurios nelabai patinka rolleyes.gif , bet čia jau taip visada buvo ir bus. Čia gal greičiau nuo žmogaus priklauso wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Anabelė @ 2006 06 05, 16:16)
Dėl Šaulių dėmesio rodymo: žinau 3, kurie merginas prisimindavo tik tada, kai norėdavo susitikt, o šiaip būdavo nulis dėmesio iš jų pusės. Čia iš savo ir draugių patirties. Jie visi gal tokie?  g.gif

Nežinau ar visi, bet mano būtent toks... Dėmesio nesulauksi... Bet vis tiek jau 9 metai kartu (5 iš jų santuokoj).
Atsakyti
Sauliai yra labai skirtingi.Tai priklauso nuo metu zenklo ir kada gimes po saulio zenklu(pradzioj ,vidury ar gale).Pazistu labai daug sauliu.As pati saule, mano vaikinas buvo saulys.As gimusi saulio zenklo vidury arklio metais,maniskis buvo pradzioj triusio metais.Ka galiu pasakyti apie saulius,tik tai kad jie amzini "valkatos".Mes abu su vaikinu nenusededavome namie ne dienos,mes daug keliavome,dirbom, daug kalbedavome (as daugiau),sportuodavome(as maziau)ir viska dareme kartu.Sauliai linke prisirysti prie zmoniu,bet ne prie namu.tarp manes ir vaikino buvo didziausias skirtumas-taupumas.As esu labai taupi,o jis ne.Jei kas paprasydavo paskolinti pinigu jis tai darydavo lengva ranka.Mes isbuvome kartu 10 metu drauge kol liga jo nepasiglemze. Mano drauges vaikinas gimes viena diena veliau nei maniskis ir ju charakteris identiskai panasus ,bet ji nesaule ir ji turi problemu del vaikino "valkatavimo". Mano pusbrolis gimes saulio zenklo gale drakono metais ir jo charakterio bruozai nepanasus nei i mano ,nei i mano amzinatelio vaikino. Tad merginos nera sauliu identiskai panasiu,mes tik turim kai kuriuos panasius bruozus.
Atsakyti
QUOTE(Anabelė @ 2006 05 22, 11:05)
Kiek esu susidūrus su Šauliais, tai kuo toliau tuo labiau norisi iš "Šaulys" pervadinti į "Gaidys" biggrin.gif Sorry, jei ką įžeidžiau, tikiuosi čia tik mano sutikti Šauliai tokie smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2005 07 19, 14:49)
Vat tocnai mano Saulys.  biggrin.gif  biggrin.gif  Susituokem po 6 m draugystes g.gif Labai jau nepriklausomas, nemegsta patarimu, daro taip, kaip jam atrodo teisinga. Nepripazins, kad klsyta arba labai jau retais atvejais prisipazins.
Juokingiausia dalyka siandien kazkur nete paskaiciau, akd noprint suvilioti vyra Sauli, reikia kuprines ant peciu, ikopti i kalna su juo, po to baidare, dar fizines veiklos ir tada gal jau  pasiduos  wub.gif  Gryn maniskis  biggrin.gif

Ir mainskis toks pat... drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Anabelė @ 2006 06 05, 17:16)

Netiesa ,ka jau ka, bet demesingi tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šiaip horoskopai paskutinėj eilėj, kuriais aš domiuosi, ale šiaip visai smagu panašumų surast thumbup.gif

jūs čia apie diedus, bet kiek aš apie save prisiskaičiau biggrin.gif
mano pati blogiausia savybė dėl kurios prisidarau rūpesčiu yra ta, jog be proto mėgstu įrodyti savo tiesą. Man mano principai yra pirmoj vietoj- paspringsiu, bet diskutuosiu/ginčysiuos tol, kol įrodysiu savo. O taip ir iki konfliktų būna netoli doh.gif Negaliu pakęst kai man kas nors nurodinėja, nes aš pati beproto mėgstu vadovauti.
Esu didžiausia otimistė kokia tik gali būt. Jau, pamenu, kartą visai blogai buvo dėl kažko- krokodilo ašaras lieju ir tuo pat metu galvoju "nu višta tu, ir ko čia dabar žliumbi, juk rytoj bus geriau".
Esu idealistė. Labai iš savęs daug ko reikalauju.
Man nuolat reikalingas pripažinimas. Persiversiu per galvą, bet jį gausiu.
Nuolat susižaviu naujais žmonėmis. O kai atrandu naują žavesio objektą- senoji lieka šone...o tas jau yra blogai...Ir mano domėjimasis kitais neretai būna netaip suprantamas.
Dėl tvarkos. Kartais esu begalo pedantiška. Mane gali sunervinti ne vietoj stovintis daiktas ir aš nenurimsiu, kol jo nepadėsiu į vietą. O kartais- po nosim krūva gulės ir aš dėl to nepajudinsiu nė pirštelio.

Beje, gal kas galėtų pakomentuoti derinį šaulė(ys)-skorpionas(ė)? Pagal horoskopus kiek teko skaityt suderinama. Ale jaučiu, kad konfliktai- nuolatiniai palydovai tokiu atveju unsure.gif
Atsakyti
mano vyrelis irgi saulys,o as veziuke,pagal viska tai mes visiskai nesuderinami ir mum kategoriskai negalima kurt seimos,bet kolkas gyvenam,nors ir lb audringai,abu kaip dektukai tai uzsiplieskiam ,tai atvestam smile.gif o didziausi barniai kila del tvarkos,nes jis visur viska meto,del to kad jis daznai bereikalo riaumoja ir man kartais truksta demesio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2006 08 11, 20:08)

Beje, gal kas galėtų pakomentuoti derinį šaulė(ys)-skorpionas(ė)? Pagal horoskopus kiek teko skaityt suderinama. Ale jaučiu, kad konfliktai- nuolatiniai palydovai tokiu atveju  unsure.gif

as Saule ,o vyras Skorpionas lotuliukas.gif kiek horoskopuose skaitau ,tai labai jau nesuderinamas derinys tongue.gif (nors as tai labai savo skorpionu patenkinta wub.gif wub.gif wub.gif ) pvz.-as esu labai didele optimiste ,o tai kartais erzina mano vyra ,nes jam mano optimizmas kartais atrodo paprasciausias ,kaip jis sako -" tau nusispjaut" ," vienodai rodo" ... doh.gif jis taupus-as islaidi ,va cia ir susikimbam ,susipesam biggrin.gif bet dazniausiai randam viduriuka visuose islaidavimuose.dar jis mane kartais vadina "Motina Terese",nes visad puolu visiems padet,paskolint ,paskutinius triusikus atiduociau ax.gif ,o nuo to dazniausiai nusvylu -per daug zmonemis pasitikiu verysad.gif .kas dar ? g.gif pliusas-abu labai megstam keliauti thumbup.gif ... jis yra labai geras seimos zmogus ,myli vaikus (o tai kiek skaiciau labai budinga skorpionams). demesio man is jo tikrai netruksta ,rupinasi namais-seima jam viskas thumbup.gif ... ai ,dar kai susipykstam ,dazniausiai del mano per didelio jautrumo ir per greito uzsiplieskimo doh.gif ,jis nepakencia tos pykciu atmosferos ir po 5 min.jau graziai snekina - "brangute ,gal kavos ar arbatos padaryt"... net jei ir mano kalte ,as tureciau atsiprasyt ,tai padaro jis pirmas ,mat man isdidumas neleidzia - galeciau savaite supykus nesneket ,o jis jau po 5 min. bando situacija taisyt ,tai as ir susileidziu ... o pries ji as draugavau su Sauliu ,tai o siaube -abu buvom per daug panasus ,tai susipyke nesnekedavom savaite,nei viens nenoredavom nusileist doh.gif
nu ir prirasiau ,gal kiek nerisliai ,nes su drauge per skype plepuosi blush2.gif kai ka dar prisiminsiu parasysiu mirksiukas.gif
o Tu Veila su skorpionu gyveni ? kokia pas jus situacija? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Veila @ 2006 08 11, 20:08)

mano pati blogiausia savybė dėl kurios prisidarau rūpesčiu yra ta, jog be proto mėgstu įrodyti savo tiesą. Man mano principai yra pirmoj vietoj- paspringsiu, bet diskutuosiu/ginčysiuos tol, kol įrodysiu savo. O taip ir iki konfliktų būna netoli  doh.gif Negaliu pakęst kai man kas nors nurodinėja, nes aš pati beproto mėgstu vadovauti.
Esu didžiausia otimistė kokia tik gali būt. Jau, pamenu, kartą visai blogai buvo dėl kažko- krokodilo ašaras lieju ir tuo pat metu galvoju "nu višta tu, ir ko čia dabar žliumbi, juk rytoj bus geriau".
Esu idealistė. Labai iš savęs daug ko reikalauju.
Man nuolat reikalingas pripažinimas. Persiversiu per galvą, bet jį gausiu.
Nuolat susižaviu naujais žmonėmis. O kai atrandu naują žavesio objektą- senoji lieka šone...o tas jau yra blogai...Ir mano domėjimasis kitais neretai būna netaip suprantamas.
Dėl tvarkos. Kartais esu begalo pedantiška. Mane gali sunervinti ne vietoj stovintis daiktas ir aš nenurimsiu, kol jo nepadėsiu į vietą. O kartais- po nosim krūva gulės ir aš dėl to nepajudinsiu nė pirštelio

Beja - visa tai ka cia apie save parasei yra labai budinga man ... ir optimizmas ,ir kitu nurodinejimas (nepernesu) ,idealizmas ,del tvarkos ,o jau tas susizavejimas naujais ir senu likimas sone thumbup.gif zodziu -skaitau ir juokas ima ,kiek panasumu biggrin.gif
Atsakyti
dianux, perskaičiau apie tai jog išdidumas neleidžia atsiprašyt ir savaitę gali tylėt- nu grynai kaip aš biggrin.gif ale, jau taip paskui norisi bendraut, bet nea negaliu nusileist lotuliukas.gif ir su šauliu man teko bendraut doh.gif nu nekaip, mane tas jo pomėgis paerzint ar paironizuot iš proto vedė. Ir dar plius nenusileidžia pirmas doh.gif
Ne, su skorpionu negyvenu (dar? bigsmile.gif ). Aš tik neseniai su juo susipažinau. Sakyk ką nori, bet skorpionai turi savyje kažką...nežinau ką, bet tas kažkas be proto traukia. Jau tas intensyvus žvilgsnis...Vaizduoju esanti stipri ir, kad su manim ne taip paprasta, ale nė velnio- susilydau vien nuo žvilgsnio doh.gif
Atsakyti