Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

Mano vyras ir sūnelis-abu šauliai hihihi.gif .Ir nors mažyliui tik 4 mėnesiai,kas dieną atrandu vis daugiau panašumų į tėtį.Betrykštanti per kraštus energija,greit užsiliepsnojančios emocijos,šypsenos ir pamaiviškumas.Šauliai tikrai nuostabūs žmones,bet turi vieną itin stiprų bruožą:nori jaustis laisvi.Jis gali būti šalia,rūpintis,mylėti,atsiduoti,bet gink dieve neturi jaustis apribotas schmoll.gif.Viską turi daryti žinodamas (ar panaudojus kai kurias moteriškas gudrybes-galvodamas),kad sprendžia jis pats.O didžiausias maniškio minusas,kad absoliučiai VISUR ir VISADA vėluoja nuo 30 min. iki 2 val. smile.gif
Atsakyti
Taip ir stengiuosi daryti.Visus norus tik prašymo ar patarimo
pavydale.Dėja ir tai Ja siutina:
pav.28bal.Ji atvažiavo Eglės snatoriją.
Taip sutapo ,kad iš ryto 29 d.pranešė Menulio horoskopą kuris veikia visus ir viską.
Kur buvo pasakyta:ši diena labai nepalanki jokiems naujiems darbams bei Pažintims.Aš Jei tai parašiau"brangioji buk gera neik šendiena į šokius"-Baisiausiai išsižeidė schmoll.gif ir padarė atbulai ko pasekoje rodosi bus pilnasKRACHAS??? doh.gif
Atsakyti
Tai kad iki tiek daėjo kad pati paprasčiausį prašymą,patarimą,be to išreikštus meilioje formoje-traktuoja kaip LAISVĖS SUVARŽYMĄ . g.gif
Papildyta:
Tai kad iki tiek daėjo kad pati paprasčiausį prašymą,patarimą,be to išreikštus meilioje formoje-traktuoja kaip LAISVĖS SUVARŽYMĄ . g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Dita* @ 2006 05 03, 23:07)
olegai, as pati esu saule, tai galiu pasakyti tik tiek, kad nemegink riboti savo drauges/moters laisves, kuo trumpesnis pavadelis tuo daugiau tos laisves reikia ir atvirksciai...turi su ja graziai pasikalbet, issakyti ko pats nori ir ieskoti kompromisu...

Taip ir stengiuosi daryti.Visus norus tik prašymo ar patarimo
pavydale.Dėja ir tai Ja siutina:
pav.28bal.Ji atvažiavo Eglės snatoriją.
Taip sutapo ,kad iš ryto 29 d.pranešė Menulio horoskopą kuris veikia visus ir viską.
Kur buvo pasakyta:ši diena labai nepalanki jokiems naujiems darbams bei Pažintims.Aš Jei tai parašiau"brangioji buk gera neik šendiena į šokius"-Baisiausiai išsižeidė ir padarė atbulai ko pasekoje rodosi bus pilnasKRACHAS???
Atsakyti
Tai pasakykit kas nors, kaip padaryti, kad šauliui atrodytų, jog ta jo laisvė visiškai neliečiama? Leist jam pačiam viską spręst ir nieko neprašyt? Mes pažįstami tik mėnuo, bet jis jau atsiskleidė visu savo šaulišku charakteriu... jei ko nors klausiu, jis iš karto taip sureaguoja, lyg jį jau kontroliuočiau.. Pvz. išvažiuoja keliom dienom į kitą miestą, aš klausiu kada grįš, o jis sako - 'kada sugalvosiu' arba 'kada reikės'. Nu ir taip visada. Jau nebeturiu kantrybės. doh.gif O vat jam turiu viską tiksliai pasakyt..
Atsakyti
Mano šauliukas net susierzina, kai klausiu kada grįš.Tai aš tuomet išsikamantinėju ką jis veiks, kiek darbų turi ir pati susigaudau kada jis parsiras namo.Žinau tik viena, su tais šaulių bruožais tiesiog reikia susigyventi.Kai jau pradeda mane nervinti doh.gif , prisimenu, kiek visokių nuostabių savybių jis turi ir tada pyktis praeina.Mes pusantrų metų kartu, bet visdar kiekvieną dieną, ar iškilus tam tikroms situacijoms- mokausi gyventi su juo.Nevaržyti jo laisvės.Aš jam išsakau savo nuomonę, o spręsti palieku jam pačiam.Ir nors būna visko, meilė kol kas nugali : ) wub.gif .
Ir jeigu jam leidi viską daryti, tai jam kažkaip ir noras praeina.Svarbiausia nieko nedrausti.Jis vis juokiasi,kad kai jam viską leidžiu, tai jam tada ir nesinori.O kai prašau neiti ar nedaryti kažko, tai užsispiria kaip ožiukas ir negali nurimti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitaz26 @ 2006 04 08, 08:47)

Labiausiai neramina jo silpnybe moterims, man jis neatrodo seimos zmogus, labiau mylintis laisve ir nepriklausomybe.

drinks_cheers.gif jėzau, negi šauliai visi vienodi?
Atsakyti
Na ką, ir aš - šaulio antra pusė ax.gif Galiu pagirti šį ženklą už patrauklumą, vyriškumą, draugiškumą, filosofinį, o ne emocinį žvilgsnį į gyvenimą, laisvės poreikį - šis bruožas, nors ir nepatinka mums, moterims, yra "privalomas" šauliui...Mano Šaulio nepatinkantys man bruožai- "baliukų" mėgimas ir šeimos kaip vertybės nesuvokimas. Na ne šeimos jie žmonės ir viskas schmoll.gif Bet geriau nei koks emocijų "užėstas" vėžys, plepys dvynys arba arogantiškas ir pasipūtęs liūtas, fe tongue.gif
QUOTE(Anabelė @ 2006 05 09, 10:59)
visu savo šaulišku charakteriu... jei ko nors klausiu, jis iš karto taip sureaguoja, lyg jį jau kontroliuočiau.. Pvz. išvažiuoja keliom dienom į kitą miestą, aš klausiu kada grįš, o jis sako - 'kada sugalvosiu' arba 'kada reikės'. Nu ir taip visada. Jau nebeturiu kantrybės.  doh.gif O vat jam turiu viską tiksliai pasakyt..

niu žinok, jei paguosiu, tas laisvės troškimas ir kitiems vyrams būdingas mirksiukas.gif Kažkur forume skaičiau bičiukas įsivedė draugės tlf "kada grįši"... juokas pro ašaras...
QUOTE(ugniukas 81 @ 2006 05 09, 17:34)
Ir jeigu jam leidi viską daryti, tai jam kažkaip ir noras praeina.Svarbiausia nieko nedrausti.Jis vis juokiasi,kad kai jam viską leidžiu, tai jam tada ir nesinori.O kai prašau neiti ar nedaryti kažko, tai užsispiria kaip ožiukas ir negali nurimti.  smile.gif

ot ir man taip pat mirksiukas.gif su jais reikia gudrumu, bet kai aš tiesi, tai labai sunku aplinkiniais keliais jį suvystyti mirksiukas.gif
QUOTE(Kontautė @ 2006 05 10, 16:40)
drinks_cheers.gif jėzau, negi šauliai visi vienodi?

ką ir tau pasisekė? mirksiukas.gif tikrai ne blogiausias ženklas thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 10 gegužės 2006 - 17:10
Na čia 100% apie mano pažįstamą Šaulį:

Linksmas, žavus, protingas, optimistiškas, truputį lengvabūdis ir atviras Šaulys yra tikra kompanijos siela. Žmones, o ypač moteris, prie jo tiesiog traukia. Šauliai yra tiesmukiški ir reiškia savo nuomonę nepaisydami nieko. Nevertėtų jiems patikėti paslapčių, nes jie nepagalvoja prieš sakydami.

Jei visiems Zodiako ženklams būtų sukurtos uniformos, Šauliams atitektų mėlyni džinsai. Tai tarytum jų laisvės ir nuotykių troškimo simbolis. Šauliai nėra prisirišę prie gimtųjų namų ar šeimos, jie labai nepriklausomi ir nepakenčia jokių suvaržymų. Tikriausiai todėl taip mėgsta keliauti. Tokiu būdu jie patenkina savo laisvės troškimą ir praplėčia savo akiratį. Jų namuose greičiausiai bus pilna įdomių daiktų, kuriuos parsivežė iš tolimų kraštų.

Šauliai paprastai išsilavinę, logiškai mąstantys, linkę į meną, originalūs, turintys puikią nuojautą ir nuolat ieškantys ko nors dar nepatirto. Atrodo, jog Šauliai jaučia nenumaldomą alkį gyvenimui. Jiems būtina viską išmėginti, patirti, išgyventi ir tos naujovių paieškos trunka visą jų gyvenimą. Jie mielai skaito knygas, gilinasi į filosofiją, gali susidomėti religija. Taip pat juos traukia aktyvus sportas, tad dažnai patiria traumų. Šaulio nesudomis rutininis darbas, o štai intelektualiniam iššūkiui tikrai neatsispirs. Sudėtingų sprendimų ieškojimas jiems teikia malonumą. Jei jų darbas patenkina jų įvairovės ir smalsumo poreikius, gali paaukoti jam visą savo gyvenimą ir visiškai apleisti namus ir šeimą.

Bendravimas, meilė ir seksas

Šauliai komunikabilūs, draugiški ir optimistiški, šios savybės ir jų idealizmas ir humoro jausmas sužavi beveik kiekvieną. Jie nuoširdžiai domisi, ką kiti galvoja, todėl į juos dažnai kreipiasi pagalbos ar patarimo. Šauliai tiki žmonėmis ir yra tikrai garbingi. Tik jų atvirumas gali būti suprastas kaip netaktas, tad vertėtų išmokti atidžiau rinktis žodžius

Be galo mylėdamas laisvę Šaulys stengiasi neužmegzti ilgalaikių santykių, bet visada yra pasirengęs romantiškiems nuotykiams. Šaulys vyras gali pamesti galvą dėl paslaptingos, nuoširdžios ir nepriklausomos moters, tačiau vos pasijus supančiotas ar kontroliuojamas, tuoj pat pasipustys padus.
Atsakyti
Anabelės aprašytas šaulys, tai nulietas maniškis.Net širdis dreba g.gif .
Visi tie žavūs bruožai, kurie mane sužavėjo.Tiesmukiškumas, prie kurio reikia įprasti.Noras visada visiems daryti gera, padėti, nors kartais taip ir neišeina smile.gif.Pasinėrimas į darbą ir atsidvimas jam visa siela.Ir beprotiškas noras keliauti, pamatyti ir patirti.Būtent toks jis ir yra.labai jam dėkinga esu, kad išmokė mane jaustis laisvesne,daugiau juoktis.Įkvėpė didelę dozę optimizmo ir tikėjimo svajonių išsipldymu.
Ir tik tame yra viena liūdna gaidelė.Būti tokio šauliuko antrąja puse.Žinau, kad jis labai myli mane ir mūsų sūnelį.Bet labiausiai iš visko jį gąsdina mintis, kad šeima ir vaikai jį suvaržys ir neleis siekti to, apie ką jis svajoja.Jis labai stengiasi suderinti viską.Aš labai stengiuosi jo nevaržyti.Tik kartais galvoju sau, kiek tos laisvės jam reikės...Ir kiek tos laisvės galėsiu suteikti jam aš scare.gif .
Na bet dabar stengiamės vienas dėl kito, bandom prisitaikyti ir rasti kompromisų.Tiesiog mylim heart.gif .
Ir kaip bebūtu gausiu gerą pamoką, nes dar turiu užsiauginti ir savo mažajį šauliuką 2.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas 81 @ 2006 05 11, 21:46)
  Ir kaip bebūtu gausiu gerą pamoką, nes dar turiu užsiauginti ir savo mažajį šauliuką  2.gif

Na mano likimas toks kaip ir tavo ax.gif Reikia isauginti ir mazyli sauliuka bigsmile.gif
Kazkada uosviene yra pasakiusi"jei nenusileisi negyvensi" tai kartais laikaus jos patarimo. Bet kolkas nugali heart.gif Kartu esam 8m. ir visai nesigailiu. Geri bruozai nugali bloguosius thumbup.gif bent jau kolkas, tikiuosi bus ir toliau.
Atsakyti
Aš tai ir tikiuosi, kad mūsų noras būti kartu ir meilė, bus stipresni nei visi kiti dalykai.Nes tas šaunus laikas,kurį praleidžiam kartu,jo elgesys tam tikromis situacijomis, jausmai man, niekaip neleidžia pasiduot.Ir kai matau visas jo gerąsias savybes, neįsivaizduoju, kad gali būti geresnis vyras (man), nei maniškis thumbup.gif .Tai ir sukamės taip.

Papildyta:
QUOTE(rena @ 2006 05 17, 01:59)
Na mano likimas toks kaip ir tavo ax.gif Reikia isauginti ir mazyli sauliuka bigsmile.gif
Kazkada uosviene yra pasakiusi"jei nenusileisi negyvensi" tai kartais laikaus jos patarimo. Bet kolkas nugali  heart.gif Kartu esam 8m. ir visai nesigailiu. Geri bruozai nugali bloguosius thumbup.gif bent jau kolkas, tikiuosi bus ir toliau.

Ir tiesa mano mažąjam šauliukui Titui dabar irgi 5 mėnesiai, kaip ir tavo Šarūnėliui biggrin.gif .O kas man pasirodė įdomiausia, tai kad nuo pat nėštumo pradžios, maniškis mūsų vaikelį vadindavo BAMBYZU.Ir taip kol jis negimė,ir nesugalvojom vardo.Dar ir dabar jis mane vadina bambyziene smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas 81 @ 2006 05 18, 14:03)
.O kas man pasirodė įdomiausia, tai kad nuo pat nėštumo pradžios, maniškis mūsų vaikelį vadindavo BAMBYZU.Ir taip kol jis negimė,ir nesugalvojom  vardo.Dar ir dabar jis mane vadina bambyziene  smile.gif

M aniskis irgi pavadina mazaji bambyzu. O su BAMBYZIENE cia jis gerai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti