Mano vyras irgi saulys, tikrai ne pats tvarkingiausias, nemegsta kai jam ka nors liepi padaryti, netgi isizeidzia, bet jei graziai paprasai...
O jei del kokio reikalo pameta galva, tai jau nebeatkalbesi, siuo metu "susisukes" del akvariumu, perkalioja visokias nesamones, sedi istisai prie jo, jei ne prie jo, tai prie kompo, bet ir ten apie akvariumus skaito
Labiausiai neramina jo silpnybe moterims, man jis neatrodo seimos zmogus, labiau mylintis laisve ir nepriklausomybe.
mano vyras saulys,as saulys ir puikiai sutariam,vyras turi auksine kantrybe,ypac su manimi bet jokiu mums sunkumu neiskyla,gal todel kad esam tvirti sauliai,nors esu siek tiek paluzusi,po musu dar negimusio angelelio netekti,mano vyras puikus psichologas ir mums dviese tikrai lengviau....
Sveikos, mano būsimasis irgi Šauliukas.
Šaulei turi daug draugu ir stengiasi visiems padėti....Bet vat namuose, tai jei jau niurzgu keletą dienų, tai padarys ko prašau...o jei ne, tai ir tegu stovi, kad ir šimtas metų...
nebent tai bus jo naudai.. tada greitai viskas būna sutvarkyta...
bet būna, kad ir pats pietus ar vakarienę padaro, bet ne kiekvieną dieną...o tai jau yra super..
ko trūksta, tai griežtumo...
o šiaip tai tokio vyro ir norėjau....geri tie šauliukai...
Šaulei turi daug draugu ir stengiasi visiems padėti....Bet vat namuose, tai jei jau niurzgu keletą dienų, tai padarys ko prašau...o jei ne, tai ir tegu stovi, kad ir šimtas metų...
nebent tai bus jo naudai.. tada greitai viskas būna sutvarkyta...
bet būna, kad ir pats pietus ar vakarienę padaro, bet ne kiekvieną dieną...o tai jau yra super..
ko trūksta, tai griežtumo...
o šiaip tai tokio vyro ir norėjau....geri tie šauliukai...
Labas "šaulytės".
Labai norėčiau kad padėtumėte man'žuvytei" išspręsti ar suprasti JUS?
Man kolkas sunku pilnai suprast "šaulį" žiūrint iš "žuvies"varpinės.
Taip jie labai mėgsta visokias pramogas ir tas dalinai mane tenkina.
Kodel dalinai? Kolkas tik vienas iš pavyzdžių: Ji labai mėgsta šokius,aš taip pat,
bet mes kol kas gyvename skirtinguose miestuose ir ne tankiai pavyksta pasišokti.
Ji pav.nuvažiavusi į sanatoriją iš pirmos dienos,nežiūrint į nuovargį nuo procedūrų ir pan./jai jau virš 50/,pasineria į kasdieninius šokius??? Nors puikiai žino kad aš del to pergyvenu,nęs nesuprantu kaip galima jaust malonumą šokant su bet kokiu seniu,kuris tik teikiasi pakviesti???? Man esant sanatorijoje ar kokioje kitoje vietoje, jei nėra Jos, nera jokio noro su kažkuo "trintis pilvais"??
O kai aš, gražioje formoje,primenu Jai apie savo pergyvenimus-baisiai lieka isižeidusi:atseit aš nepasitikiu Ja /nors niekada nesu to pasakęs/ ir noriu ryboti Jos laisvę ???
Pasakykite man:ar aš ko nesuprantu,ar ji nori ką nors susirast ar...???
Iš anksto dėkingas
Olegas
Labai norėčiau kad padėtumėte man'žuvytei" išspręsti ar suprasti JUS?
Man kolkas sunku pilnai suprast "šaulį" žiūrint iš "žuvies"varpinės.
Taip jie labai mėgsta visokias pramogas ir tas dalinai mane tenkina.
Kodel dalinai? Kolkas tik vienas iš pavyzdžių: Ji labai mėgsta šokius,aš taip pat,
bet mes kol kas gyvename skirtinguose miestuose ir ne tankiai pavyksta pasišokti.
Ji pav.nuvažiavusi į sanatoriją iš pirmos dienos,nežiūrint į nuovargį nuo procedūrų ir pan./jai jau virš 50/,pasineria į kasdieninius šokius??? Nors puikiai žino kad aš del to pergyvenu,nęs nesuprantu kaip galima jaust malonumą šokant su bet kokiu seniu,kuris tik teikiasi pakviesti???? Man esant sanatorijoje ar kokioje kitoje vietoje, jei nėra Jos, nera jokio noro su kažkuo "trintis pilvais"??
O kai aš, gražioje formoje,primenu Jai apie savo pergyvenimus-baisiai lieka isižeidusi:atseit aš nepasitikiu Ja /nors niekada nesu to pasakęs/ ir noriu ryboti Jos laisvę ???
Pasakykite man:ar aš ko nesuprantu,ar ji nori ką nors susirast ar...???
Iš anksto dėkingas
Olegas
Na mano brangiausias irgi saulys. Kaip dauguma rase tvarka jam nei motais, tam kad padarytu ka nors, tai kol nesusibari tai nepadarys. Padaryti daug ka gali, bet tingi. Atsidaves vaikams, atsakingas. Bet bjauriausia jo savybe, uzsispyres kaip ozys, niekada nepergincysi, juk jis dar ir zemaitis. O siaip geras zmogus, tik kartais tos blogosios savybes is kantrybes isveda, na as tai juk irgi neauksine
P.S.OLEGAI mes cia snekam apie vyrus saulius
P.S.OLEGAI mes cia snekam apie vyrus saulius
Mano vyras saulys, tai vat -
tokie pliusai:
mylinis vyras,
istikimas,
prieraisus,
gerbiantis moteris,
linksmas ir darugiskas,
be dideliu zalingu yprociu (neruko,nepiknaudziauja alkoholiu),
nors labai teko pavargt del vedybu, bet vedes jauciasi laimingas.
O dabar apie minusus...
tinginys, na bet jei ko graziai paparasai ,tai padaro
jei del ko nors "uzsisuka", tai sunku perkalbeti,
nemegsta sportuot, del to nutukes,
laisvalaikiu neatitraukia nosies nuo kompo,
vissiskai netaupus. Jau po keliu dienu pinigeliai kazkur isgaruoja...
P.S pati esu zuvyte
tokie pliusai:
mylinis vyras,
istikimas,
prieraisus,
gerbiantis moteris,
linksmas ir darugiskas,
be dideliu zalingu yprociu (neruko,nepiknaudziauja alkoholiu),
nors labai teko pavargt del vedybu, bet vedes jauciasi laimingas.
O dabar apie minusus...
tinginys, na bet jei ko graziai paparasai ,tai padaro
jei del ko nors "uzsisuka", tai sunku perkalbeti,
nemegsta sportuot, del to nutukes,
laisvalaikiu neatitraukia nosies nuo kompo,
vissiskai netaupus. Jau po keliu dienu pinigeliai kazkur isgaruoja...
P.S pati esu zuvyte
mano busimasis ir gi saulys kaip ir as pati. na vyras saulys tikrai geras gyvenimo partneris, su juo jauciuosi saugi. na nors esam abu sauliai taciau charakteriai skiriasi, jis aktyvistas, o as tokia pasyvesne jis mane nuolat kur nors traukia, nuolat turi ideju ir minciu, kur galima nulekt, ka galima pamatyti. vyras saulys -
olegai, as pati esu saule, tai galiu pasakyti tik tiek, kad nemegink riboti savo drauges/moters laisves, kuo trumpesnis pavadelis tuo daugiau tos laisves reikia ir atvirksciai...turi su ja graziai pasikalbet, issakyti ko pats nori ir ieskoti kompromisu...