Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

Labas,oi kie prisikaiciau ir teisybes ir ne apie save,as esu saulys.Taip pas juos jau yra viskas geriausia ir graziausia,bet va kas liecia tvarka tai as jau issikyriu taikrai esu tvarkinga.Girtis gal man nebudinga,bet kai mane pagiria tai as jau pasipuciu,man tai labai patinka lotuliukas.gif
Esu namiseda,geriau pabusiu namie nei kur nors eisiu.Bet va kai uzpykstu tai jau galiu tyleti kot ir menesi,labai sunkiai nusileidziu.
Bet vistiek mes geri zmogeliukai biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, maniskis irgi saulys...
prededu nuo blogo: toks netikras pedantas - kai grizta namo tiesiog matesi kur ejo - batai, kojines, kelnes, ir t.t. zodziu pedsakus visur palieka, bet uztat kai pamato dulkele namuose, tai kelia tragedija, zodziu tvarka jam patinka, tik be jo pastangu, labai vertina savo laisve, priristas nenori buti - bet su situ jau ismokau irgi elgtis- jam jos duodu tiek daug, kad nebereikia ir nori kuo tvirciau buti su manim susietas, uztat apie mano laisve tai man nebent pasvajoti leidzia - rastines ataskaitas pristatau smile.gif vonioj galetu gyventi, as pati kartais murza jauciuosi su savo 2 dusais per diena.
geros: labai moka myleti, skaniai ir tik JIS daro valgyti, mane taso po ivairias keliones, daug daug skaito, nemeluoja, tongue.gif ir taip labai protingas ir grazus, o svarbiausia Mano! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2005 12 20, 21:32)
Taip, ir aš pažįstu tokias šaules. Viena iš jų -  bendradarbė. Žmogus be polėkio. Kelis kartus (3-4 kartus) per metus einame po darbo į kavinę. Vieną kartą šaulė negalėjo eiti, nes dukrytė nukrito nuo miegamojo lovos (tuomet dar gerai jos nepažinojau, tai nenustebau), kitą kartą negalėjo eiti, nes vaikai (6 ir 15 metų amžiaus) vieni namuose. Ir visada pabuvusi valandą pirmoji išlekia namo. Tai tikriausiai mano bendradarbė irgi nekenčia vakarėlių.
Horoskopuose aprašomi kaip didžiausi keliauninkai. Mano bendradarbės požiūris irgi savotiškas:"Jeigu norėčiau, tai ir keliaučiau", bet toliau Palangos taip ir neišvažiuoja per atostogas, nors finansinės galimybės tikrai yra.
Ginčytis beprasmiška. Nors esu avinas, bet nepajėgiu ginčytis su šauliu. Bet per dantį patraukti tikrai nepraleidžiu progos. Nes viską, ką nusiperka šauliai, yra tobuliausia, geriausia ir t. t.  Kartą pasakiau bendradarbei, kad jos sijonas per siūlę sutrauktas, gal siuvėja truputį blogai pasiuvo. O jinai man sako:"aš taip norėjau".
Su kita šaule keliavau į poilsinę kelionę. Buvau nusiteikusi suvalgyti lobsterį (pamiršau lietuvišką pavadinimą to vėžiagyvio), bet taip ir nesuvalgiau, nes šaulei pasirodė per brangu. Užkniso visą kelionės laiką skaičiuojami pinigai.
Tai pats nagliausias ženklas iš visų Zodiako ženklų.  Niekada nesileis "išduriamas", visada bus gudresnis ir greitesnis už kitus. Nors iš to kylantys konfliktai bus neadekvatūs tam "gudrumui".

Įdomiai aš čia pasiskaičiau, labai man jau aktualu, nes pati esu Šaulys. Mano nuomone, kad reikia analizuoti žmogaus savybes, o ne, kaip jis elgiasi vienoje ar kitoje situacijoje. Nes tas pats žmogus toje pačioje situacijoje gali pasielgti skirtingai. Šiaip yra tiesos tongue.gif
Atsakyti
Esu Saulys,bet kadangi esu gimusi zenklo pradzioje lapkricio 29d.tai kartais pasireiskia skorpiono charakterio bruozai smile.gif
Labai megsuo keliones,galeciau visa gyvenima keliauti po ivairias salis
megsu isbandyti naujus patiekalus,dietas,sporto sakas smile.gif
kas del tvarkos-tai kaip kada,man netrukdo kruva leksciu,bet jei labai reikia isplaunu.
esu namiseda,nes namuose randu kuo uzsiimti-mano namai mano tvirtove bigsmile.gif
megstu vakarelius,jei esu demesio centre,o jei ne tai manau,kad vakaras praejo veltui(na bet cia manau visu moteru poreikis) blush2.gif
Siaip esu nekerstinga,bet jei kas izeidzia tai su tuo zmogum nebebendrauju
Esu didele individualiste ir mastytoja-aisku kartais ismastau,kartais nusimastau i lankas blink.gif
Na siaip sauliai mano gyvenime geriausi draugai ir zmones,kurie visada patars teisingai,ismintingai,protingai

Atsakyti
Esu ne pats tikriausias saulys,daug kas tinka ir skorpionui,nes diena keiciasi,tai vienur raso kad skorpionas,kitur saulys,tai net nezinau kuris is tikruju g.gif .Bet manyciau cia didzioji dalis priklauso nuo auklejimo,issilavinimo.
Siaip nesu namiseda,patinka gyvunai,galiu greit susiorganizuoti isvyka.Del tvarkimosi,tai jei pries akis nestovi tai gerai,bet tik trumpam,nes vis galvoju kad tvarkytis reikia doh.gif .Bet kas liecia istikimybe tai thumbup.gif as tuo paciu,bet jei isduotu g.gif ,atsilyginciau tuo paciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita25 @ 2006 02 05, 15:37)
Esu Saulys,bet kadangi esu gimusi zenklo pradzioje lapkricio 29d.tai kartais pasireiskia skorpiono charakterio bruozai smile.gif
kas del tvarkos-tai kaip kada,man netrukdo kruva leksciu,bet jei labai reikia isplaunu.
esu namiseda,nes namuose randu kuo uzsiimti-mano namai mano tvirtove bigsmile.gif
megstu vakarelius,jei esu demesio centre,o jei ne tai manau,kad vakaras praejo veltui(na bet cia manau visu moteru poreikis) blush2.gif
Esu didele individualiste ir mastytoja-aisku kartais ismastau,kartais nusimastau i lankas blink.gif
Na siaip sauliai mano gyvenime geriausi draugai ir zmones,kurie visada patars teisingai,ismintingai,protingai

Na šiaip jau šauliai savotiški žmonės... Pati esu šaulė. Gimiau lapkričio 24 d. Ir čia norėčiau paprieštarauti toms, kurios gimusios šaulio ženklo pradžioje sako turinčios skorpiono savybių - kiek esu skaičiusi ir bendravusi su astrologais, tai būtent ženklo pradžioje gimusieji atspindi tikrąsias jo savybes... Taigi tarkim taip: lapkritinukai skorpionai turi šaulio savybių tongue.gif
Čia galiu pritarti Margaritai25, siaubingai mėgstu vakarėlius, kuriuose galiu sublizgėti - nesvarbu kuo - apranga, žiniom, šmaikšumu, galų gale kandumu... blush2.gif
Taip pat negaliu be kelionių - jei metus niekur neiškišu nosies iš Lietuvos, prasideda depresija... Tačiau yra kita medalio pusė - bet kokios man netinka - turi būti komfortas, taigi su palapinėm ir būdelėm nepakeliausi. doh.gif
Kas dėl tvarkos, tai šiaip jau nepakenčiu nei vieno trupinėlio, vyro išmėtytų daiktų ir dėl to pastoviai burbu... pati suprantu, kad nevisada gerai taip, todėl išradau kitą būdą: jei žinau, kad vis tiek negaliu šią savaitę susitvarkyti visko, tai apsitvarkau tik viena kambarį ir virtuvę, o į kitus tiesiog neinu, kad nervų nesigadinčiau lotuliukas.gif
Kiek įsivaizduoju tai esu žmogus, su kuriuos sunkiausia bendrauti artimiesiems - kažkodėl tai, ką toleruoju draugų rate, visiškai nesutampa su šeimos ratu - keliu didesnius reikalavimus. O jau kaip nepakenčiu veidmainystės ir melo... schmoll.gif Ir pati taip darau, ir norėčiau, kad su manim taip būtų elgiamasi - kad ir kaip skaudu, bet geriau tiesiai šviesiai, bet ne melas, ne už nugaros. Todėl ir rėžiu viską į akis - na ne grubiai, ne tiesmukiškai, bet vis tiek daug kam nepatinka. Tai todėl ir draugų, kuriuos turiu - ne tiek jau daug, bet užtat visi tikri mirksiukas.gif O su kitais galima diplomatiškai pakonfrontuoti reikalui esant. blush2.gif Gi ugnies ženklas - karštakošiai idealistai... Bėda tik ta, kad nelinkę į didelius kompromisus doh.gif
Papildyta:
Šiaip jau nepykit ant šaulių - jiems patiems su savimi nelengva... Bent jau aš renkuosi dažnai tarp savo principų, kai kitoj pusėj - konflikto išvengimas... Spėkit, kas nugali?? schmoll.gif Jei tuo metu kažką nutyliu - paskui visiems dar blogiau būna, kai grauždama save, dar ir kitus negyvai užgraužiu... stebėtina kaip tas mano vyras su manim beištveria? mirksiukas.gif Ir iš viso tikriausiai keistas derinys: šaulė ir skorpionas?
Kaip šaulės sugyvenate su skorpionais? Kaip JIE prie jūsų prisitaiko?
Atsakyti
Mano diedas irgi shaulys cool.gif Bet nej del shvaros,nej del tvarkingumo negalechiau skustis...Kas liechia tvarka,taj dar ir mane paragina blush2.gif Tik lb nemegsta pac nei mashinos paremontuot,nei buto...Truputi nervina,kad perkalioja tokias nesamones,kaip zhaislinius kareivelius...juk turetu buti jau ishauges ish kareiveliu amzhiaus g.gif Dar megsta pirkti shautuvus ir peilius,kas man irgi atrodo beprasmis pinigu leidimas gun_bandana.gif Bet viska kompensuoja romantishka siela ir tai,kad tikrai sheimos zhmogus yra good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metaxa: 22 kovo 2006 - 22:54
Mano vyras(būsimas), tai sakyčiau, kad romantiškas, bet jau kiap ginčytis su manimi mėgsta(aš avinas). biggrin.gif

Dažniausias jo užsiėmimas , tai darbas prie kompo, be jo gyventi negali..........
Šiaip nelabai mėgėjas tvarkytis, bet kai aš užpykstu, tai jau ateina ir sako, ką man padaryti.. blush2.gif
tai išsiurbia kilimus, išplauna indus, bulves priskuta ir kt. biggrin.gif ........

kartą aš jo kantrybę bandžiau, nes kartais iš tikro užknisdavo .
Kiekvieną kartą pareinu namo(visą dieną dirbau), o kriauklė pilna indų .......

na sakau, gal indus susiplautumei, ar aš tik kaip tarnaitė turiu viską daryti?.........
sako" suplausiu......

taip aš sakiau tikrai jo indų šį kartą neplausiu

tie indai stovėjo 3 dienas kol pagaliau suplovė............
bet suplovė.........

nesakau, kad nieko nedaro, bet.......dažnai kur valgo ten ir palieka indus.

Atsakyti
QUOTE(Saulė2 @ 2006 03 25, 14:25)
Mano vyras(būsimas), tai sakyčiau, kad romantiškas, bet jau kiap ginčytis su manimi mėgsta(aš avinas). biggrin.gif

Dažniausias jo užsiėmimas , tai darbas prie kompo, be jo gyventi negali..........
Šiaip nelabai mėgėjas tvarkytis, bet kai aš užpykstu, tai jau ateina ir sako, ką man padaryti.. blush2.gif
tai išsiurbia kilimus, išplauna indus, bulves priskuta ir kt. biggrin.gif ........

kartą aš jo kantrybę bandžiau, nes kartais iš tikro užknisdavo .
Kiekvieną kartą pareinu namo(visą dieną dirbau), o kriauklė pilna indų .......

na sakau, gal indus susiplautumei, ar aš tik kaip tarnaitė turiu viską daryti?.........
sako" suplausiu......

taip aš sakiau tikrai jo indų šį kartą neplausiu

tie indai stovėjo 3 dienas kol pagaliau suplovė............
bet suplovė.........

nesakau, kad nieko nedaro, bet.......dažnai kur valgo ten ir palieka indus.

Sakychiau manishkio shaulio prieshingybe.Manasis ne tik nusinesha pavalges,bet dar ish kart ir suplauna viska thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metaxa: 25 kovo 2006 - 16:40
QUOTE(metaxa @ 2006 03 22, 15:50)
.Truputi nervina,kad perkalioja tokias nesamones,kaip zhaislinius kareivelius...juk turetu buti jau ishauges ish kareiveliu amzhiaus g.gif Dar megsta pirkti shautuvus ir peilius,kas man irgi atrodo  beprasmis pinigu leidimas gun_bandana.gif  Bet viska kompensuoja romantishka siela ir tai,kad tikrai sheimos zhmogus yra  good.gif

nepyk ant diedo del kareiveliu.. ash jau motriska, tsakant, metuose, o vis dar kompiuterinius zaidimus aktyviai zaidziu. Net kai pazistamu vaikai - paaugliai su manim kalba, nustemba is kur as tiek visko apie sistemas ir zaidimus zinau, netgi pasako, nustebe, kad as tokia "kruta". Zodziu, sis sauliu bruozas neisnyks su amzium.

O del beprasmisho daugybinio daiktu pirkimo - ka cia slept... blush2.gif as pavyzdziui perkui juokingus magnetus ant saldytuvo, rankos niezti, praeit negaliu. Virtuviniu irankiu irgi niekada nebus mazai.

na, o pasijuokimui - "ismintis" apie saulio "blogasias" savybes (kuriu, aisku, ne vienas saulys is tikro neturi) is vieno is auksciau minetuju magnetu: saulys yra neatsakingas, nerupestingas, pamaiva, issiblaskes, aklai optimistishkas, per daug kritishkas, reikalaujantis, dominuojantis, netaktishkas, be tikroves jausmo, nenusedi vietoj, sako savo nuomone, nekantrus, perdaug pasitiki savimi, pagyrunas... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinute_m: 26 kovo 2006 - 07:08
QUOTE(alinute_m @ 2006 03 26, 07:02)
nepyk ant diedo del kareiveliu.. ash jau motriska, tsakant, metuose, o vis dar kompiuterinius zaidimus aktyviai zaidziu. Net kai pazistamu vaikai - paaugliai su manim kalba, nustemba is kur as tiek visko apie sistemas ir zaidimus zinau, netgi pasako, nustebe, kad as tokia "kruta". Zodziu, sis sauliu bruozas neisnyks su amzium.

O del beprasmisho daugybinio daiktu pirkimo - ka cia slept...  blush2.gif as pavyzdziui perkui juokingus magnetus ant saldytuvo, rankos niezti, praeit negaliu. Virtuviniu irankiu irgi niekada nebus mazai.

na, o pasijuokimui - "ismintis" apie saulio "blogasias" savybes (kuriu, aisku, ne vienas saulys is tikro neturi) is vieno is auksciau minetuju magnetu: saulys yra neatsakingas, nerupestingas, pamaiva, issiblaskes, aklai optimistishkas, per daug kritishkas, reikalaujantis, dominuojantis, netaktishkas, be tikroves jausmo, nenusedi vietoj, sako savo nuomone, nekantrus, perdaug pasitiki savimi, pagyrunas...  ax.gif

Tikrai,pamirshau pati svarbiausia,juk ir manasis shaulys prie pc gali prazhajsti visa diena,net valgyti nerejkia doh.gif Bet ka chia bepripyksi,juk visi tu blogybiu turim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita25 @ 2006 02 05, 15:37)

Na, tu cia ir pataikei, skaitau ir atrodo, kad apie save thumbup.gif As irgi gimusi lapkricio 29d. drinks_cheers.gif
Siaip as labiau tikiu kinisku metu horoskopu, ten daugaiu savybiu sau pritaikau. Pagal metus esu ozka doh.gif
Atsakyti