Na, astrologas Globa aiškina, kad minėtuose Zodiako laipsniuose žmogaus horoskope turi būti kažkokios planetos, o Saulė tuo periodu "eina" per tuos taškus ir juos aktyvuoja, tarsi bando žmogų, tikrina, ar jis atsilaikys, pasiduos pagundai ar ne. Jeigu atsilaiko, tada ir ateina atpildas pagal nuopelnus. Na, Globa yra fatalistas, jis viską labai "sudvasina", jei taip galina išsireikšti, tad, ko gero, "tiesa tikrai glūdi kažkur anapus"...
Bet juk iš tikrųjų minėtu laikotarpiu net gamtoje vyksta kažkokia kova - tarp šilumos ir šalčio, tamsos ir šviesos, atrodo, lyg šilumos ir šviesos vis mažėtų. Gal būt žmonės iš baimės visą tą pasaką apie Fajetoną sugalvojo patys, o gal perskaitė sanoviniuose raštuose, kas žino?
Na maniskis irgi saulys.
Pagalvokim :del tvarkos, tai reikia tik paprasyti ir viskas sutvarkyta, praustis megsta ir aplamai prisiziuri. Yra labai geras, visada pagalvoja apie mane ir musu saulute. Kartais uzsispyre kai ozys, tada geriausia ji palikti ramybeje, paskui pats ateina. Labai darbstus, viska sutvarko tiek namie, tiek pas gimines( nes nuolat praso jo pagalbos, o jis nemoka atsakyti-ATSIBODO!!! )Bet ka padarysi, as ji vistiek myliu.
Pagalvokim :del tvarkos, tai reikia tik paprasyti ir viskas sutvarkyta, praustis megsta ir aplamai prisiziuri. Yra labai geras, visada pagalvoja apie mane ir musu saulute. Kartais uzsispyre kai ozys, tada geriausia ji palikti ramybeje, paskui pats ateina. Labai darbstus, viska sutvarko tiek namie, tiek pas gimines( nes nuolat praso jo pagalbos, o jis nemoka atsakyti-ATSIBODO!!! )Bet ka padarysi, as ji vistiek myliu.
aha, mano karalaitis irgi NE del ,,darbsciuju ranku burelio" pasakyti negali...
Oi merginos,sita foruma man reikejo skaityti pries 15 metu kai susipazinau su savo vyru ,gal maziau zilu plauku tureciau.Mano brangusis turi visa puokste aprasytu bruozu.Mes 5 metus draugavom,5 metus gyvenom kartu.Per tuos metus jis ismaise visa pasauly,namuose pasirodydavo per sventes.Del vedybu ji teko rimtai prigriebt,bet pasipirso sauniai .Kai namuose atsirado kompas-vede antra karta-interneta Supyksta greitai ir rekia iki pamelinijimo,valgyt gamint nenori ir nemoka.Turi simtus grandioziniu ideju,per jo knygas namuose neina perlipt,sporto salej sedi 3 kartus savaitej.Maudosi 2 kartus per diena,kosmetikos turi daugiau negu as.Sarasa galeciau testi,bet neverta trukdyti jusu laiko.As jau simta kartu ruosiausi skirtis,nes niekas nesugeba isvesti mane is pusiausvyros taip kaip jis,bet ar verta,jeigu taip gerai ji pazystu?Ismokau pasinaudoti ir blogom ir gerom savo Saulio savybem,nes as irgi ne dovanele.Pagal horoskopa esu Avinas,o Saulio ir Avino sajunga pati tinkamiausia,matyt todel kad abu raguoti.
na o kaip moterys šaulės.išsiskiriu turbut čia iš visų.dievinu vaikus,jie užvaldė visas mintis ka bedaryčiau.nekenčiu vakarėliu.esu ištikima,neekstravagantiška,nekoketė.tai ar aš-šaulys
taip,!!!!!!!!!!!šaulys.mano žodis,nors per krauja-paskutinis.esu energinga,linksma.keliauti daug mėgstu.galvoje-tik realūs planai.sportuju,praktikavau net kovų menus.niekad,net išsigandusi,nesprunku į krūmus ir visiems atvirai sakau savo nuomone.labai platus ziniu bagažas,o saviauklai,žingeidumui nėra ribų.nekenčiu melo.mano vienintelis devizas-,,matau-žinau,,.o kokios jus,brangiosios šaulės
taip,!!!!!!!!!!!šaulys.mano žodis,nors per krauja-paskutinis.esu energinga,linksma.keliauti daug mėgstu.galvoje-tik realūs planai.sportuju,praktikavau net kovų menus.niekad,net išsigandusi,nesprunku į krūmus ir visiems atvirai sakau savo nuomone.labai platus ziniu bagažas,o saviauklai,žingeidumui nėra ribų.nekenčiu melo.mano vienintelis devizas-,,matau-žinau,,.o kokios jus,brangiosios šaulės
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2005 12 16, 01:46)
na o kaip moterys šaulės.išsiskiriu turbut čia iš visų.dievinu vaikus,jie užvaldė visas mintis ka bedaryčiau.nekenčiu vakarėliu.esu ištikima,neekstravagantiška,nekoketė.tai ar aš-šaulys
Tipiška šaulė nė vino blogo žodelio apie save Tik prašau neįsižeisti Tiesiog žinau, kad šauliams būdinga apie save turėti labai gera nuomonę ir jie mėgsta girtis
QUOTE(Datule @ 2005 12 16, 13:10)
Tipiška šaulė nė vino blogo žodelio apie save Tik prašau neįsižeisti Tiesiog žinau, kad šauliams būdinga apie save turėti labai gera nuomonę ir jie mėgsta girtis
na jei kalbant apie tai, tai jau su liutu sitoj vietoj nieko nesulyginsi
QUOTE(Brazile @ 2005 12 20, 11:45)
na jei kalbant apie tai, tai jau su liutu sitoj vietoj nieko nesulyginsi
Taip, ir liūtai, ir avinai, ir šauliai labai mėgsta girtis ir jiems savikritikos žvaigždės pagailėjo Šie ženlai priklauso ugnies ženklui, juos globoja Marsas-karingumo, valdingumo planeta Aš taip pat esu gimus po avino ženklu ir esu tipiskas "avinas" - užsispyrus, mėgstu girtis, vadovauti, bet taipogi be galo myliu vaikus.
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2005 12 16, 01:46)
Taip, ir aš pažįstu tokias šaules. Viena iš jų - bendradarbė. Žmogus be polėkio. Kelis kartus (3-4 kartus) per metus einame po darbo į kavinę. Vieną kartą šaulė negalėjo eiti, nes dukrytė nukrito nuo miegamojo lovos (tuomet dar gerai jos nepažinojau, tai nenustebau), kitą kartą negalėjo eiti, nes vaikai (6 ir 15 metų amžiaus) vieni namuose. Ir visada pabuvusi valandą pirmoji išlekia namo. Tai tikriausiai mano bendradarbė irgi nekenčia vakarėlių.
Horoskopuose aprašomi kaip didžiausi keliauninkai. Mano bendradarbės požiūris irgi savotiškas:"Jeigu norėčiau, tai ir keliaučiau", bet toliau Palangos taip ir neišvažiuoja per atostogas, nors finansinės galimybės tikrai yra.
Ginčytis beprasmiška. Nors esu avinas, bet nepajėgiu ginčytis su šauliu. Bet per dantį patraukti tikrai nepraleidžiu progos. Nes viską, ką nusiperka šauliai, yra tobuliausia, geriausia ir t. t. Kartą pasakiau bendradarbei, kad jos sijonas per siūlę sutrauktas, gal siuvėja truputį blogai pasiuvo. O jinai man sako:"aš taip norėjau".
Su kita šaule keliavau į poilsinę kelionę. Buvau nusiteikusi suvalgyti lobsterį (pamiršau lietuvišką pavadinimą to vėžiagyvio), bet taip ir nesuvalgiau, nes šaulei pasirodė per brangu. Užkniso visą kelionės laiką skaičiuojami pinigai.
Tai pats nagliausias ženklas iš visų Zodiako ženklų. Niekada nesileis "išduriamas", visada bus gudresnis ir greitesnis už kitus. Nors iš to kylantys konfliktai bus neadekvatūs tam "gudrumui".
SVEIKOS!AS NAUJOKE JUSU BURYJE.NORIU PARASYTI APIE SAVO VYRA.JIS SAULYS O AS AVINAS.SUTARIAME ABU LABAI SAUNIAI.NA ZINOMA NEBUNA MANU BE DUMU.APIE JI GALIU PARASYTI TIK GERUS ZODZIUS LABAI TVARKINGAS,SAVE PRIZIURI GERIAU NEGU KITOS MOTERYS,VYREJAS NUOSTABUS,TVARKO KAMBARIUS,SKALBIA,MEISTRAUJA.VIENU ZODZIU DARBAS TIRPSTA JO RANKOSE.AS NEZINAU GAL MAN PASISEKE KAIP TAI AKLAI VISTAI.......
QUOTE(LINCE @ 2004 06 03, 15:25)
Linka, mano šaulys visai kitoks.........
Praustis gali vakare ,ryte ,per pietus.
Butą remontuoja pats,nes meistrai tikriausiai neįtiktų.Tai jam patinka.
Visai nerėkia,atvirkščiai,jei kas nors ne taip ,nutyla ir mane nervina.
Maniškis labai konkretus ,su juo nelabai pasvaigsi
Praustis gali vakare ,ryte ,per pietus.
Butą remontuoja pats,nes meistrai tikriausiai neįtiktų.Tai jam patinka.
Visai nerėkia,atvirkščiai,jei kas nors ne taip ,nutyla ir mane nervina.
Maniškis labai konkretus ,su juo nelabai pasvaigsi
maniškis panašus į tavąjį, tik dar prie to pedantas, cinikas ir savanaudis. Ir dėl rėkimo, tai nerėkia, bet šneka monotoniškai ir įkyriai, kol užknisa negyvai...