Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

ai, tiesa...o del vestuviu-tai senai nuspresta, kad kita vasara po mano diplomo gavimo... wub.gif tik vat as noriu tokiu nelabai dideliu vestuviu koki 50-60zmoguciu ir viskas, o jis nori dideliu dideliu... jo zodziais-tai prisiminimas visam gyvenimui, vieninteles vestuves! todel jis nori dzaiugtis savo princese ir atsvesti bendro gyvenimo pradzia... kad liktu prisiminimai...
Atsakyti
Galiu ir aš savo mintimis apie Šaulius vyrus pasidalinti. Mano draugas - Šaulys, o aš - Žuvytė.
Labai jau ramus mano Šaulys, retai supyksta ar kaip kitaip savo nepasitenkinimą (kad nors neprisišnekėčiau). Jo nuomonę išgirtsi kokiu nors klausimu - dalykas sudėtingas, reikia traukte ištraukt. Ir šiaip kalbėt nemėgėjas. Parduotuves aplenkia iš tolo. Drabužių pirkimas - didžiausia kankynė. "Akropolis" jam kelia siaubą. Bet jei reikia kokios pagalbos, tai visada padeda, visus kranus, spynas, rozetes ir kt. panašius dalykus sutvarko:) Super skaniai gamina valgyt ir masažą daro labai gerąsmile.gif
Atsakyti
manasis Saulys, ale viska jis (ne)daro priimu kaip jo dali t.y. jis toks vienintelis ir nepakartojamas drinks_cheers.gif
apsvaigus meiles as matyt.. tongue.gif laugh.gif
Atsakyti
Mano šauliukas visiškai kitoks nei rašo visuose horoskopose.
Jam viskas turi būti kas geriausia, aukščiausios kokybės nežiūrint į kainą: rožės žmonai tai didžiausios ir raudoniausios, o dėl išvaizdos rytais po valandą prie veidrodžio stovį taiso šukuoseną.
Dėl šaulių būdo tai visiškas nesamones rašo. Tiesa impulsivus, karšto graikiško kraujo turi, bet jau toks ramus kantrus ir rupestingas. Dėl šeimos gerovės per galvą persivers. Aš kartais užrėkiu be priežasties (pati vėžiukas) o jis nuramina, pirmas ateina taikytis tongue.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TeLeTaBi: 03 rugsėjo 2005 - 13:31
Maniškis irgi Šaulys.Nu ką aš jums galiu pasakyti.Paleistuvis labai didelis,labai mėgsta trumpus sijonus.Mašina,mergos brunette.gif ir draugai pirmoj eilėj ir dar alus drinks_cheers.gif ,kaip aš čia pamiršau...jam arba daug arba nieko.Namai tai paskutinė vieta i kurią nori sugryžt,nenustygsta vietoj ir pan.Nu mano manymu visai ne šeimos žmogus,jokio rimtumo ir pati nesuprantu ką su juo veikiu...Vat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salvija: 04 rugsėjo 2005 - 17:21
Vyras, as ir dukra Sauliai.
Vyras: tikrai netvarkinguolis (labiau as lakstau, kad man tvarkos reik), bet daznai ir as numoju ranka i ta tvarka - nors mama labai tvarkos ismokius buvo.
Karstakosis kaip ir as - greit uzpykstam, greit ataustam, pirmieji einam taikytis.
Namuose nesisedi nors tu ka... Sokiai, dainos estrada. Net pernesiojus vaikuti dar begiojau i gimtadienius ir kitokias sventes, vyras ne visada paskui mane spejo tongue.gif
Nuosirdus - del draugu ir seimos padarys viska (bent jau musu seimoje yra taip).
Kvepinasi, skutasi, bet jau rubu tvarkingumas ne pirmoje vietoje. As begioju del jo isvaizdos - jam tas pats, kap beje ir dukrai. Nors ir paciai uzeina tokie momentai - apsmuke dzinsai ir apkrite megztiniai ax.gif
Del vedybu strojina jis mane, bet as vis nesiriztu. negelbeja net vaikai blink.gif
Vaikus myli, megsta daryti valgyti, supratingas (kai nori), daro labai malonias staigmenas, megsta pagirimus, komunikabilus, uzsispyres....
Na zodziu daug dar kas ir visa tai tinka ir man ir dukrai ir vyruj biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Salvija @ 2005 09 04, 17:20)
Maniškis irgi Šaulys.Nu ką aš jums galiu pasakyti.Paleistuvis labai didelis,labai mėgsta trumpus sijonus.Mašina,mergos brunette.gif ir draugai pirmoj eilėj ir dar alus drinks_cheers.gif ,kaip aš čia pamiršau...jam arba daug arba nieko.Namai tai paskutinė vieta i kurią nori sugryžt,nenustygsta vietoj ir pan.Nu mano manymu visai ne šeimos žmogus,jokio rimtumo ir pati nesuprantu ką su juo veikiu...Vat.

drinks_cheers.gif
irgi kalbejau ka as su juo veikiu..? kodel del jo verkiu..? ir viska kita.. man atrodo todel kad paprasciausia labai reikia silumos man siuo metu, reikia kad kas nors apkabintu, paglostytu (nors supratingumo is jo sulaukti aisku neimanoma) bet va ka ka bet svelnus buti tai sugeba..
Atsakyti
Mano vyras irgi šaulys, turi daug jau aprašytų savybių - greit užsidega nauja idėja, maksimalistas, gyvenime būtinas veiksmas, judesys, gerai, kad tą energiją išlieja darbinėje sferoje, bent kol kas... smile.gif Namie nulaikyti būtų sunku, ilgainiui nerimsta, suirzta, ne namisėda, bet gal ir gerai, pats visokių pramogų abiem prigalvoja, staigmenų pridaro, smagu thumbup.gif Tikrai mėgsta būti teisuoliu, bet kaip greitai užsidega, taip ir atsileidžia. Labai patogu, teko tuo pasinaudoti savanaudiškais tikslais blush2.gif Bet mano galva visa tai - tik charakterio ypatumai, o ar geras žmogus, tai juk nuo ženklo nepriklauso. Bent jau taip tikiuosi, ypač jei apie savo vyrą... happy.gif
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2005 07 28, 12:28)
Galiu ir aš savo mintimis apie Šaulius vyrus pasidalinti. Mano draugas - Šaulys, o aš - Žuvytė.
Labai jau ramus mano Šaulys, retai supyksta ar kaip kitaip savo nepasitenkinimą (kad nors neprisišnekėčiau). Jo nuomonę išgirtsi kokiu nors klausimu - dalykas sudėtingas, reikia traukte ištraukt. Ir šiaip kalbėt nemėgėjas.  Parduotuves aplenkia iš tolo. Drabužių pirkimas - didžiausia kankynė. "Akropolis" jam kelia siaubą.  Bet jei reikia kokios pagalbos, tai visada padeda, visus kranus, spynas, rozetes ir kt. panašius dalykus sutvarko:) Super skaniai gamina valgyt ir masažą daro labai gerąsmile.gif

Taigi ir maniskis lygiai toks pats smile.gif)) Tik valgyt daryt nemoka (na, gal tik bulves skaniai nuskuta) smile.gif))) Ale tai visai neatitinka horoskopinio aprasymo. Tiesa, kazkur skaiciau, kad jis gali buti gyvatnesis - 13 zenkalas (gimes 11 28)
Atsakyti
QUOTE(Salvija @ 2005 09 04, 18:20)

Jazaumarija, gal jau nera taip blogai sad.gif net man liudna pasidare sad.gif nesinervink, vaikas gims zilas smile.gif ir pienas is karto surugs smile.gif
Atsakyti
[quote=zigasore,2005 10 13, 13:23]
kazkur skaiciau, kad jis gali buti gyvatnesis - 13 zenkalas (gimes 11 28)
[Deja, šio ženklo jau nebėra. Yra tik istorija apie tai, kad buvo tokia planeta Fajetonas, bet ji sprogo, jos dalelės sukasi Kosmose, tad yra likę tik kelios vietos Zodiako rate, kur yra Fajetono dalelės. Sakoma, kad nuo to momento žmonės nebemoka suderinti asmeninių ir visuomeninių interesų, nuolat viską painioja, turi mažiau pareigos jausmo prieš visuomenę, o daugiau tik sau ir sau. cry.gif
O Zodiake liko tarpas tarp Skorpiono 24° - 30°, kuris yra vadinamas Sudegintu keliu, ir sekantis tarpas tarp Šaulio 0° ir 7°, kuris yra vadinamas Šviesos keliu. Kai į tuos laipsnius patenka kuri nors planeta žmogaus horoskope, tai jo gyvenime būna atitinkami dalykai. Sudegintu keliu Saulė eina nuo lapkričio 16 iki 22 d., o Šviesiuoju - lapkričio 23 - 29d. Tuo metu bet kuris žmogus yra atitinkamai tikrinamas: Sudeginto kelio misterija yra patikrinimas pagal vertybių sistemą, drąsą, dvasios tyrumą, jausmų harmoniją, kūrybingumą, minčių švarumą, visuomeninių įstatymų laikymąsi, valdžios troškimą. Sakoma, kad šį laiko tarpsnį valdo Saturnas - didysis tvarkdarys, tikrintojas. O Šviesos kelią valdo Jupiteris - didžiosios laimės planeta. Tad, jeigu praėjote patikrinimą pagal elgesio etiką, gausite atlyginimą laimės pavidale sekančiame periode - 11.23 - 11.29d. thumbup.gif
Atsakyti
nu bet cia tai bent atsakymas (tiksliau - ciela istorijos pamoka)... aciu, eola smile.gif Tik nesupratau - ar cia visiems zmonems galima to gerojo tarpsnio tiketis, ar tik ta perioda gimusiems? O gal tiesa kazkur ,,anapus"? blink.gif smile.gif
Atsakyti