Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 02 15, 02:46)
manasis šaulys, tai geriau nereikia; eina iš paskos ir  bumba, čia ką tik išlaviau kodėl vėl pritrupinta?arba sutvarko ką nors ir sako; aš tą sutvarkiau tą, tad būkit mielos ir neprišiukšlinkit. (yra pusantrų metų vaikas namuose),jis nori kad jo sutvarkužyti namai būtų savaitę laiko švarūs rolleyes.gif

doh.gif pas juos pirmoje vietoje "Aš", visa kita antroje vietoje.
ai dar; drabužiai paskutinėje vietoje, vaikšto 20ies metų senumo kelnėm ar drabužiais nes jam gaila  pinigų ant drabužių. esam pridovanoje jam , bet jis saugo, kai senuosius nunešios doh.gif

Čia jau taip taikliai, na jau taip taikliai pasakyta thumbup.gif net balsu juoktis pradėjau... o pas mane vaikai 3 ir visi mažiukai, bet vis tiek norai tie patys - - susitvarkai ir tvarka mėnesiui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Uoj tie vyrai šauliai... wub.gif
Atsakyti
Pažįstu šaulį, tai galiu pasakyt, kad visada nori kažką veikt, jei jau pasiliks be darbo, tai jau viskas depresija giliausia, viskas negerai jam doh.gif
Labai atviras ir rėžia taip be gėdos jausmo, man kaip vandenei wowow čia, nes aš tai labai atsirenku ir apmąstau, ką pasakyti biggrin.gif O jį labai erzina, jis nori visada išsikalbėt, kad viskas aišku būtų . Aš, kai susipykstam, po penkių minučių pamirštu, kad buvom susipykę ir lyg niekur nieko šneku, jis negali , būtina išsiaiškint visą ginčą mat doh.gif
Dar labai nori pavadovaut, atseit jis geriau žino, planuot kaip, ką aš daryt turiu schmoll.gif labai mėgsta leist dienas pagal tvarkaraštį, o aš - kaip man užplaukia ir jį siaubingai erzina.
Labai plačių pažiūrų thumbup.gif Ir nešvaisto laiko bet kam, gerai atsirenka su kuo bendraut. Kokybė svarbiau už kiekybę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2012 10 17, 20:40)
Pažįstu šaulį, tai galiu pasakyt, kad visada nori kažką veikt,  jei jau pasiliks be darbo, tai jau viskas depresija giliausia, viskas negerai jam  doh.gif 
Labai atviras ir rėžia taip be gėdos jausmo, man kaip vandenei wowow čia, nes aš tai labai atsirenku ir apmąstau, ką pasakyti biggrin.gif O jį labai erzina, jis nori visada išsikalbėt, kad viskas aišku būtų . Aš, kai susipykstam, po penkių minučių pamirštu, kad buvom susipykę ir lyg niekur nieko šneku, jis negali , būtina išsiaiškint visą ginčą mat  doh.gif
Dar labai nori pavadovaut, atseit jis geriau žino, planuot kaip, ką aš daryt turiu  schmoll.gif  labai mėgsta leist dienas pagal tvarkaraštį, o aš - kaip man užplaukia ir jį siaubingai erzina.
Labai plačių pažiūrų  thumbup.gif  Ir nešvaisto laiko bet kam, gerai atsirenka su kuo bendraut. Kokybė svarbiau už kiekybę  biggrin.gif

zinokit pati esu shaulis ir turiu vyra sauli(pries tai irgi 2 buvo sauliai doh.gif )
zinokit nedekingas zenklas, bet beveik su viskuo sutinku! drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 02 15, 01:46)
manasis šaulys, tai geriau nereikia; eina iš paskos ir  bumba, čia ką tik išlaviau kodėl vėl pritrupinta?arba sutvarko ką nors ir sako; aš tą sutvarkiau tą, tad būkit mielos ir neprišiukšlinkit. (yra pusantrų metų vaikas namuose),jis nori kad jo sutvarkužyti namai būtų savaitę laiko švarūs rolleyes.gif

doh.gif pas juos pirmoje vietoje "Aš", visa kita antroje vietoje. o kaip aš miegosiu, arba buvo toks atvejis; neatvažiavo pasiimti mūsų į aeoruostą, kai paklausiau kodėl negali atvažiuoti pasiimti, atskė; o tai kada aš pavalgysiu? o paskui jau per vėlu važiuoti doh.gif

nežinau ar čia tik manasis taip, bet kol pasakys visą sakinį reikia laukti ilgiausiai, užmiršta kartais ką norėjo pasakyti

ai dar; drabužiai paskutinėje vietoje, vaikšto 20ies metų senumo kelnėm ar drabužiais nes jam gaila  pinigų ant drabužių. esam pridovanoje jam , bet jis saugo, kai senuosius nunešios doh.gif

taikliai!
tik del savanaudiskumo - sakyciau jum pasitaike retas egzempliorius... g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 02 15, 03:46)

doh.gif pas juos pirmoje vietoje "Aš", visa kita antroje vietoje. o kaip aš miegosiu, arba buvo toks atvejis; neatvažiavo pasiimti mūsų į aeoruostą, kai paklausiau kodėl negali atvažiuoti pasiimti, atskė; o tai kada aš pavalgysiu? o paskui jau per vėlu važiuoti doh.gif

nežinau ar čia tik manasis taip, bet kol pasakys visą sakinį reikia laukti ilgiausiai, užmiršta kartais ką norėjo pasakyti

100 proc. tiesos lotuliukas.gif ir dar patirtis sako, kad šauliai laaabai mėgsta moteris ir jiems kažkaip labai gerai sekasi su jomis bendrauti, jums taip neatrodo? ax.gif
Atsakyti
4 menesius draugauju su Sauliu. Pati esu Zuvis ir iki siol neteko sutikti ne vieno Saulio. Todel is pradziu (ir vis dar kartais) buvo lengvas sokas del jo bendravimo, ypac del jo uzsiplieskimo lyg degtukas ir noro cia pat ir sia akimirka viska issiaiskinti. O mes kartu negyvename, todel aiskintis tenka sms arba e-mailais doh.gif ir mane tai zudo. As esu rami, galiu palaukti, galiu nutyleti, o jam reikia viska iki smulkmenu issaiskinti.

kadangi kartu negyvename, tai kokia tvarka pas ji namuose buna kasdiena, as nezinau, bet kai atvaziuoju, tai visur tvarka, patalyne pakeista. O ir pas mane namuose net neprasytas atlieka vyriskus darbus. Sakyciau gana kruopstus ir kantrus kai pradeda kazka daryti.

Gana daug laiko praleidzia prie kompiuterio, TV ir Xbox. Daznai prasedi iki paryciu, turbut ir laiko nuovoka praranda.

Gana dosnus, kiek pasakojo kai vaziuoja Kaledoms namo pas tevus, masinos bagazine ir visas galas buna uzkrautas dovanomis. Tuo teko ir man isitikinti siais metais, gavau net 20 dovanu nuo jo Kaledoms wub.gif O ir siaip daznai ateina tai su gelemis, tai su dovanelemis man, kavinese visada uz mane sumoka (atsizvelgiant, kad jis anglas, o jie iprate, per puse dalintis saskaita).

Vedybos jam - kazkoks zmonijos nesusipratimas. Vaiku nori labai, o vestuviu ne uz ka doh.gif

Sakyciau svajotojas, tikintis jog tikrai laimes milijona ir tada gyvens kaip karalius smile.gif Bet gana apsiskaites, protingas. Sakyciau ir skoni gana nebloga turi tiek perkant daigtus, tiek puosiant eglute, tiek renkantis patiekalus ar knygas ir t.t.

Bet visumoje abu esame labai skirtingi. Jeigu as matau apvalu stala - jis matys keturkampi, jeigu as matau balta spalva - jis matys juoda doh.gif Neaisku kiek mes ilgai kartu busime. Bet lovoje jis ypatingai nuostabus wub.gif

Beja ir mano berniukas Saulys, todel stebiu dabartini drauga ir bandau susidelioti vaizda, koks mazdaug bus mano sunus uzauges tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(O cheri cheri @ 2013 01 03, 23:36)
4 menesius draugauju su Sauliu. Pati esu Zuvis ir iki siol neteko sutikti ne vieno Saulio. Todel is pradziu (ir vis dar kartais) buvo lengvas sokas del jo bendravimo, ypac del jo uzsiplieskimo lyg degtukas ir noro cia pat ir sia akimirka viska issiaiskinti. O mes kartu negyvename, todel aiskintis tenka sms arba e-mailais  doh.gif  ir mane tai zudo. As esu rami, galiu palaukti, galiu nutyleti, o jam reikia viska iki smulkmenu issaiskinti.

kadangi kartu negyvename, tai kokia tvarka pas ji namuose buna kasdiena, as nezinau, bet kai atvaziuoju, tai visur tvarka, patalyne pakeista. O ir pas mane namuose net neprasytas atlieka vyriskus darbus. Sakyciau gana kruopstus ir kantrus kai pradeda kazka daryti.

Gana daug laiko praleidzia prie kompiuterio, TV ir Xbox. Daznai prasedi iki paryciu, turbut ir laiko nuovoka praranda.

Gana dosnus, kiek pasakojo kai vaziuoja Kaledoms namo pas tevus, masinos bagazine ir visas galas buna uzkrautas dovanomis. Tuo teko ir man isitikinti siais metais, gavau net 20 dovanu nuo jo Kaledoms  wub.gif  O ir siaip daznai ateina tai su gelemis, tai su dovanelemis man, kavinese visada uz mane sumoka (atsizvelgiant, kad jis anglas, o jie iprate, per puse dalintis saskaita).

Vedybos jam - kazkoks zmonijos nesusipratimas. Vaiku nori labai, o vestuviu ne uz ka  doh.gif

Sakyciau svajotojas, tikintis jog tikrai laimes milijona ir tada gyvens kaip karalius  smile.gif Bet gana apsiskaites, protingas. Sakyciau ir skoni gana nebloga turi tiek perkant daigtus, tiek puosiant eglute, tiek renkantis patiekalus ar knygas ir t.t.

Bet visumoje abu esame labai skirtingi. Jeigu as matau apvalu stala - jis matys keturkampi, jeigu as matau balta spalva - jis matys juoda  doh.gif  Neaisku kiek mes ilgai kartu busime. Bet lovoje jis ypatingai nuostabus  wub.gif

Beja ir mano berniukas Saulys, todel stebiu dabartini drauga ir bandau susidelioti vaizda, koks mazdaug bus mano sunus uzauges  tongue.gif

nu pas jus toks netipinis saulys sakyciau... nes uzsienietis mirksiukas.gif

Atsakyti
awww wub.gif šauliukai nerealūs..fig tu juos pagausi..o man, kaip avinėlei tai ypač traukia
Nevyniojantys į vatą žmonės..gal kiek egocentriški, tas kartais nervina, labai priklausomi nuo savo gyvenimo būdo - jau kaip jie gyvena - tai viskas teisinga.. ir moka rėžt ilgas kalbas..bet tokias ne iš lempos, o pagrindžia labai "aukštam lygy" ir nors jie ir neteisūs - labai sunku argumentuot prieš juos...
O šiaip tai gėris, "nesiseilėjantys" tokie - jokio aukos sindromo, pozityvūs žmonės.
Atsakyti
QUOTE(monikaB @ 2011 11 24, 00:22)
Humoristinis-erotinis moterų horoskopas 
Šaulys

Romantiška tiesmuka kalė. Nemoka meluoti, atvirai pasakys, ką apie tave galvoja ir kaip tau geriau pasielgti žinomoje intymioje situacijoje. Kartu apie save gali suokti tokius dalykėlius, kokie net Aukščiausiajam nesisapnavo. Dievina visokius pigius romantiškus niekalus – ašaras spaudžiančias eiles, naktinius pasimatymus prie fontano ir meilės prisipažinimus priklaupus ant kelių.

Tiesos yra blush2.gif
Atsakyti
Svelnus, labai paslaugus ir malonus svetimiems. Jam svarbiausia seima, vis nori vadovauti, kad viskas pagal ji butu. Mėgsta dovanoti dovanas, su polekiu, romantiskas. Darboholikas smile.gif jam nuolat reikia dirbti, jei turi laisvo laiko-stogą greit 'rauti' pradeda smile.gif nori būti mylimas, nuolat giriamas. Toks vat mano Saulys smile.gif
Atsakyti
Mano vyras Saulys,ir visos mano geriausios rauges ir draugai buvo ar yra sauliai 4u.gif thumbup.gif tikrai turi daug pliusu nors yra minusu del netvarkos ir tingejimo tvarkytis,bet save labai prisiziuri,bent jau mano vyras lotuliukas.gif del uzsiplieskimo tai nepasakyciau,gal cia nuo zmogaus dar priklauso,bet neuzsiplieske nei vienas pas mane zinomas,gal kad as pati uzsiplieskiu greiciau doh.gif blush2.gif labai megsta veikla,svarbu ka nors veikt,tik mano vyras isskirtinis namiseda visa veikla tik su manim thumbup.gif 4u.gif Sauliai man turbut pas geriausias zenklas kiek pazystu 4u.gif
Atsakyti
As labai neseniai tik bendrauju. Bus matyt..

Nors seimoje yra sauliu... Su vienu ju sutariu puikiai, o su kitu konfliktuojam... g.gif
Atsakyti