Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

QUOTE(ereeka @ 2011 07 28, 10:35)
Mano vyras saulys, nu bet del svaros amzinai kariaujam, jis net nepastebi, kaip bardaka namie padaro, jam tai gaunasi naturaliai.

tuo kantu kopija su maniskiu biggrin.gif geros savybes : nera to ko jis nepadarytu pats, niekada nepraso niekeno pagalbos ir galiu pasakyti, visu galu meistras thumbup.gif
Atsakyti
Nepastebejau temos gal esanti tokia,kazi ar apie vaikus SAULIUS turit pasisakymu g.gif
Atsakyti

Humoristinis-erotinis moterų horoskopas
Šaulys

Romantiška tiesmuka kalė. Nemoka meluoti, atvirai pasakys, ką apie tave galvoja ir kaip tau geriau pasielgti žinomoje intymioje situacijoje. Kartu apie save gali suokti tokius dalykėlius, kokie net Aukščiausiajam nesisapnavo. Dievina visokius pigius romantiškus niekalus – ašaras spaudžiančias eiles, naktinius pasimatymus prie fontano ir meilės prisipažinimus priklaupus ant kelių. Pirmam kartui padovanok jai puokštę rožių ir pasivaikščiok. Antrą dieną padovanok puokštę rožių, pasivaikščiok ir pabučiuok. O trečią paprastai ir piktai pareikalauk permiegoti. Dažnokai puola į gilią depresiją. Tuo metu geriau prie jos nelįsti. Jei pastebės, kad esi jai neištikimas – įniks į dar ilgesnę depresiją. Tačiau ji nedėmesinga, todėl ją dažnai galima mesti. Lovoje kartais labai keistai gėdijasi, bet apskritai visai nieko.

radau internete toki horoskopa,juokiausi labausei is Romantiska tiesmuka kale biggrin.gif turbut taip save ir apibudinciau lotuliukas.gif ka galvoju daznausei ta ir sakau,o kai prisisneku tada tik pagalvoju,gal nereikejo lyg kas temptu uz liezuvio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaB @ 2011 11 24, 01:22)
Humoristinis-erotinis moterų horoskopas 
Šaulys

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2005 03 25, 13:33)
Na maniskis tai del asmenines higienos saunuolis  rolleyes.gif  dar kartais ir mane prakontroliuja. Pats tai svaruolis, bet jau kokiais rubais iseina i darba, tai nesuka sau galvos. Jei speju isplaut, tai gerai, o jei nepastebiu, tai taip ir isvaro.
    Namu ruosoje, tai beveik nulis pagalbos verysad.gif  kur ka valge ar gere, ten viska ir paliko. Bet vertina mano darba arba bent jau taip sako.
    Labai moka elgtis su pinigais, viska suplanuoja, padalina, taupus. Jei ne jis tai pinigai pas mus greit issileistu.
    Romantiskas. Tik nelabai sugeba mane nustebint, o jei as surengiu svente - labai tai vertina.
    Pats svarbiausias dalykas del kurio jis man patiko, tai jo uzsispirimas tikslui pasiekti. Atkaklus. Rimtas poziuris i gyvenima, darba.
    O nervina, kad retai prisipazysta kaltu (kai taip ir buna). Kai uzpyksta, tai gali ilgokai nesneketi. Sunku pakeisti jo nuomone. doh.gif
    Tiesa, perskaiciau, kad kitiems sauliams svarbu draugu nuomone. Tai va, maniskiui tai netinka. Kaip tik as daugiau i tai atsizvelgiu, o jis ne.  schmoll.gif [COLOR=blue]

Kaip viskas atitinka smile.gif Turim panašius partnerius. Galėčiau pridėti, tai, kad maniškis dar karštakošis. Greitai užsiplieskia, gali prikalbėti visokiausių dalykų, bet paskui pats gailisi.
Atsakyti
QUOTE(flyone @ 2012 01 14, 16:25)
Kaip viskas atitinka smile.gif Turim panašius partnerius. Galėčiau pridėti, tai, kad maniškis dar karštakošis. Greitai užsiplieskia, gali prikalbėti visokiausių dalykų, bet paskui pats gailisi.

Aš irgi pritariu, skaičiau ir aš galvoju, kaip viskas sutampa.... Ir apie prikalbėjimus viskas sutampa.
Atsakyti
manasis šaulys, tai geriau nereikia; eina iš paskos ir bumba, čia ką tik išlaviau kodėl vėl pritrupinta?arba sutvarko ką nors ir sako; aš tą sutvarkiau tą, tad būkit mielos ir neprišiukšlinkit. (yra pusantrų metų vaikas namuose),jis nori kad jo sutvarkužyti namai būtų savaitę laiko švarūs rolleyes.gif

doh.gif pas juos pirmoje vietoje "Aš", visa kita antroje vietoje. o kaip aš miegosiu, arba buvo toks atvejis; neatvažiavo pasiimti mūsų į aeoruostą, kai paklausiau kodėl negali atvažiuoti pasiimti, atskė; o tai kada aš pavalgysiu? o paskui jau per vėlu važiuoti doh.gif

nežinau ar čia tik manasis taip, bet kol pasakys visą sakinį reikia laukti ilgiausiai, užmiršta kartais ką norėjo pasakyti

ai dar; drabužiai paskutinėje vietoje, vaikšto 20ies metų senumo kelnėm ar drabužiais nes jam gaila pinigų ant drabužių. esam pridovanoje jam , bet jis saugo, kai senuosius nunešios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelargonijA77: 15 vasario 2012 - 01:51
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 02 15, 02:46)
manasis šaulys, tai geriau nereikia; eina iš paskos ir  bumba, čia ką tik išlaviau kodėl vėl pritrupinta?arba sutvarko ką nors ir sako; aš tą sutvarkiau tą, tad būkit mielos ir neprišiukšlinkit. (yra pusantrų metų vaikas namuose),jis nori kad jo sutvarkužyti namai būtų savaitę laiko švarūs rolleyes.gif

doh.gif pas juos pirmoje vietoje "Aš", visa kita antroje vietoje. o kaip aš miegosiu, arba buvo toks atvejis; neatvažiavo pasiimti mūsų į aeoruostą, kai paklausiau kodėl negali atvažiuoti pasiimti, atskė; o tai kada aš pavalgysiu? o paskui jau per vėlu važiuoti doh.gif

nežinau ar čia tik manasis taip, bet kol pasakys visą sakinį reikia laukti ilgiausiai, užmiršta kartais ką norėjo pasakyti

ai dar; drabužiai paskutinėje vietoje, vaikšto 20ies metų senumo kelnėm ar drabužiais nes jam gaila  pinigų ant drabužių. esam pridovanoje jam , bet jis saugo, kai senuosius nunešios doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juokiaus iki asaru.
Mes su MB abu Sauliai, perskaiciau kelis puslapiukus, kai ka atrandu atitinkancio. Siaip, mes labai skirtingi, as labiau pedante, jam svarbesniu reikalu yra, nors netvarka pas kitus labai mato doh.gif
Praustis megsta, drabuzius pirk irgi. Tik vat, skonio neturi. Tai turi atsargiai suvadovaut, kad nesuprastu. Geros sirdies, bet pirma pades draugui, po to seimai ( su amzium truputi keicias). Galetu keliauti ir keliauti. Darbus moka visus, net elektriku galetu buti, bet vat dirbt namie nenori. Cia ilgu prasymu, diskusiju, irodinejimu sritis, geriau meistra pasamdys. Barbe devyndarbe. Uzsiima 10 veiklu is karto, bet mazai ka baigia. Jei jam nepatiks, jis nedarys. Draugu begales ir labai skirtingu. Patiklus. Nepataisomas optimistas, svajotojas ir snekorius. Pirma prikalba, paskui pagalvoja. O daznai ir nepagalvoja. Megsta posaki ,,jei pinigus taupysi, tai ju ir neturesi" g.gif Kantrybes neturi. Visko reikia cia ir dabar.
O as bambekle pikciurna, jo zodziais dar ir pesimiste. Dirbu nors man kazkas ir nepatinka, nepakenciu netvarkos, nemegstu kelioniu, geriau kur nors po zemes pasikapstysiu lotuliukas.gif Pinigus taupyt noris, tik vat, nelabai yra ka verysad.gif Draugiu turiu tik kelias, bet uztat
patikrintas. Na, kartais pasakau ko nenoriu, bet kam nepasitaiko.

Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 04 18, 23:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Juokiaus iki asaru.
Mes su MB abu Sauliai, perskaiciau kelis puslapiukus, kai ka atrandu atitinkancio. Siaip, mes labai skirtingi, as labiau pedante, jam svarbesniu reikalu yra, nors netvarka pas kitus labai mato doh.gif
Praustis megsta, drabuzius pirk irgi. Tik vat, skonio neturi. Tai turi atsargiai suvadovaut, kad nesuprastu. Geros sirdies, bet pirma pades draugui, po to seimai ( su amzium truputi keicias). Galetu keliauti ir keliauti. Darbus moka visus, net elektriku galetu buti, bet vat dirbt namie nenori. Cia ilgu prasymu, diskusiju, irodinejimu sritis, geriau meistra pasamdys. Barbe devyndarbe. Uzsiima 10 veiklu is karto, bet mazai ka baigia. Jei jam nepatiks, jis nedarys. Draugu begales ir labai skirtingu. Patiklus. Nepataisomas optimistas, svajotojas ir snekorius. Pirma prikalba, paskui pagalvoja. O daznai ir nepagalvoja. Megsta posaki ,,jei pinigus taupysi, tai ju ir neturesi" g.gif Kantrybes neturi. Visko reikia cia ir dabar.
O as bambekle pikciurna, jo zodziais dar ir pesimiste. Dirbu nors man kazkas ir nepatinka, nepakenciu netvarkos, nemegstu kelioniu, geriau kur nors po zemes pasikapstysiu lotuliukas.gif Pinigus taupyt noris, tik vat, nelabai yra ka verysad.gif Draugiu turiu tik kelias, bet uztat
  patikrintas. Na, kartais pasakau ko nenoriu, bet kam nepasitaiko.

Nu tikrai viskas sutampa dėl vyro biggrin.gif Namie negaliu užlaikyti, garai pasakėt, barbė šimtadarbė. Šimtai draugų ir namai paskutinėj vietoj. Va čia tai minusas didelis. A.Zalatorienės knygoj paskaičiau apie šaulius, tai tiek daug tiesos. Iškar rašo kad "valkata", mėgsta keliauti, nemėgsta namie būti
Atsakyti
Aš irgi šaulys.
Dėl kelionių, tikra teisybė. Pati didžiausia bausmė išbūt nors pora dienų namuose. Leliu ir lekiu smile.gif
Atsakyti
Aš esu šaulys smile.gif Ir kaip man patinka juo būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaB @ 2011 11 24, 00:22)

Romantiška tiesmuka kalė. Nemoka meluoti, atvirai pasakys, ką apie tave galvoja ir kaip tau geriau pasielgti žinomoje intymioje situacijoje.

Dievina visokius pigius romantiškus niekalus – ašaras spaudžiančias eiles, naktinius pasimatymus prie fontano ir meilės prisipažinimus priklaupus ant kelių
Dažnokai puola į gilią depresiją.
Tačiau ji nedėmesinga, todėl ją dažnai galima mesti.
Lovoje kartais labai keistai gėdijasi, bet apskritai visai nieko.

Na, OK smile.gif

Visiska nesamone, 100% netiesa schmoll.gif Zinoma, kalbu apie save.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ellen.: 16 rugsėjo 2012 - 05:25