QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 02 15, 02:46)
manasis šaulys, tai geriau nereikia; eina iš paskos ir bumba, čia ką tik išlaviau kodėl vėl pritrupinta?arba sutvarko ką nors ir sako; aš tą sutvarkiau tą, tad būkit mielos ir neprišiukšlinkit. (yra pusantrų metų vaikas namuose),jis nori kad jo sutvarkužyti namai būtų savaitę laiko švarūs
pas juos pirmoje vietoje "Aš", visa kita antroje vietoje. o kaip aš miegosiu, arba buvo toks atvejis; neatvažiavo pasiimti mūsų į aeoruostą, kai paklausiau kodėl negali atvažiuoti pasiimti, atskė; o tai kada aš pavalgysiu? o paskui jau per vėlu važiuoti
nežinau ar čia tik manasis taip, bet kol pasakys visą sakinį reikia laukti ilgiausiai, užmiršta kartais ką norėjo pasakyti
ai dar; drabužiai paskutinėje vietoje, vaikšto 20ies metų senumo kelnėm ar drabužiais nes jam gaila pinigų ant drabužių. esam pridovanoje jam , bet jis saugo, kai senuosius nunešios
Juokiaus iki asaru.
Mes su MB abu Sauliai, perskaiciau kelis puslapiukus, kai ka atrandu atitinkancio. Siaip, mes labai skirtingi, as labiau pedante, jam svarbesniu reikalu yra, nors netvarka pas kitus labai mato
Praustis megsta, drabuzius pirk irgi. Tik vat, skonio neturi. Tai turi atsargiai suvadovaut, kad nesuprastu. Geros sirdies, bet pirma pades draugui, po to seimai ( su amzium truputi keicias). Galetu keliauti ir keliauti. Darbus moka visus, net elektriku galetu buti, bet vat dirbt namie nenori. Cia ilgu prasymu, diskusiju, irodinejimu sritis, geriau meistra pasamdys. Barbe devyndarbe. Uzsiima 10 veiklu is karto, bet mazai ka baigia. Jei jam nepatiks, jis nedarys. Draugu begales ir labai skirtingu. Patiklus. Nepataisomas optimistas, svajotojas ir snekorius. Pirma prikalba, paskui pagalvoja. O daznai ir nepagalvoja. Megsta posaki ,,jei pinigus taupysi, tai ju ir neturesi"
Kantrybes neturi. Visko reikia cia ir dabar.
O as bambekle pikciurna, jo zodziais dar ir pesimiste. Dirbu nors man kazkas ir nepatinka, nepakenciu netvarkos, nemegstu kelioniu, geriau kur nors po zemes pasikapstysiu
Pinigus taupyt noris, tik vat, nelabai yra ka
Draugiu turiu tik kelias, bet uztat
patikrintas. Na, kartais pasakau ko nenoriu, bet kam nepasitaiko.