Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

QUOTE(Saulytes mamyte @ 2005 03 27, 18:08)
dar galeciau pridurti, kad sauliai nelabai jaucia saiko jausma - jei svesti, tai "galingai", jei myletis, tai daug ( ir su daug...), jei pirkti, tai kiekiais... Jei valgyti... ax.gif Ir labai istikimi...draugams 4u.gif  Jei paprasysi pagalbos - persiples, bet pades, jokios naudos neziuri. Jei uzsiplieks - ussiputoja ojojoj, bet ilgai pagiezos nesinesioja. Gali buti draugu visiems, ty tarp dvieju besipesanciu saliu. Neveidmainiauja, ir jei zmogus nepatinka, nelenda jam i s.... ir nevadina draugu. Gali pasirodyti pavirsutiniskas, bet visada tuo momentu, kai ka nors sako, taip ir galvoja. Entuziastas, optimistas,myli gyvenima, ir nepazystu Saulio, kurio akys nespinduliuoja wub.gif 
A, jie dar filosofai... Ir, atsargiai, gali tave graziai itikinti tuo, kas jam geriau biggrin.gif

thumbup.gif . Gerai parasyts apie saulius.
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 04 19, 22:14)
Esu šaulė, tai dėl išklausymo, pastebėjau, kad negaliu klausyt žmonių, kurie kalba per lėtai biggrin.gif  jeigu jiems kažką pasakojant jau žinau kuo viskas pasibaigė, negaliu klausyt nors tu ką blush2.gif

tas pats doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dabartinis mano vyras saulys, tai tikrai gerai sugyvenam, neturiu del svaros ar tvarkos problemu, turim tokiu paciu interesu - megstam prie kompo pasedet, megstam keliaut, namus tvarkom kartu arba kas netingi, abu kaip degtukai, tai greit ir nesutarimai uzgesta.
o mano eks buvo vezys, tai as negalejau daugiau taikstytis su namiseda, amzinu bambejimu, niekad neitikdavau nors ir kaip stengciausi....
nors kai kur rasoma,kad man tiktu i pora ir vezys.
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(ladyangelwings @ 2011 02 17, 13:56)
Mano vyras saulys, turi daug saulisku bruozu, del tvarkos tai jis daugiau tvarkosi nei as nors kartais namie kai po karo buna, ir velnias koja issisuktu, bet jei sveciu laukiam tai blizginam viska. Abu esam sauliai tai ir darbus dalinames pagal galimybe, db kai dukryte maza turim tai vyras ir namus tvarko, ir valgyt daro, ir man pailset duoda. Didelis maximalistas, del draugu ir seimos i pasaulio krasta nueitu, dievina gamta ir keliones, neveltui su motociklu vazineja biggrin.gif bijojo mazu vaiku, bet kai gime dukryte tai nuo ranku nepaleidzia smile.gif beveik visada su sypsena, minciu generatorius ir didelis svajoklis, plius ir rankas auksines turi. Nors del apsirengimo tai daznai bart gauna, bet jau nebepyksta tai suplysusius siusikus ismetu biggrin.gif kartais reik ir apie vonia primint, ba pamirsta kartais kad toks zmonijos isradimas yra biggrin.gif daznai megsta pamokslauti. Pasipirso po metu draugystes, ir tai zyziau zyziau biggrin.gif vis traukdavau per danti kad senbernis biggrin.gif didelis plepys, ir manes daznai neklauso, o paskiau reik sakyt "o ka as tau sakiau". turi labai juokinga yda, kalba kalba ir pameta minti apie ka snekejo, ir pradeda kazka kita pasakot, arba paklausiu ko ir laukiu 5 min tylos, paskiau perkausiu dar karta, buna pamirsta ko klausiau, savo mintyse pastoviai paskendes. negali nusedet namie, pastoviai reik kazka veikt, eina daro, dirba, lituoja kazka, varztus sukioja vis biggrin.gif

skaitau ir matau mano mamos antra vyra lotuliukas.gif

o tai ka pajuodinau, mano bosas, irgi saulys, pasizymi
Atsakyti
as saulys, vyras jautis, dukra vandenis, sunus mergele bigsmile.gif
kas gali pakomentuoti musu zoo soda bigsmile.gif

kas del nusedejimo vietoje - jeigu norit, kad saulys butu priesas viskam, ka mato ir ko nemato - priverskit ji prasedeti savaite namie. galiu pakelti beveik viska, bet tik ne uzdatykit manes namie. galiu melzti karves, muryt siena, begti krosa blink.gif bet tik neuzdarykit namie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegas: 26 liepos 2011 - 00:43
QUOTE(undi @ 2009 06 30, 12:48)
*na del tvarkos, taiu visgi manau,kad cia ne zenklas o auklejimas kaltas..nes as kaip ir saule,bet tikrai tvarkinga..
**o del tylos tai tikra tiesa..mus uztildyti lengva, o po to prakalbimti sunku ax.gif
***ir del pazadu sutinku..mano draugai jau net nepraso,kad kazka pazadeciau,nes zino,kad praktiskai tai neimanoma lotuliukas.gif

* tiesu tiesa
** pas mus atvirksciai, as neiskenciu keliu dienu, o mb (jautis) gali tyleti menesius
***pas mane draugai kreipiasi, nes zino, kad as tikrai padarysiu viska, ka galiu ir tikrai neapsiimsiu nieko, ko negalesiu padaryti

QUOTE(riozyte @ 2010 01 02, 22:06)
Tai palaukit maniskis ne tik darbui, bet niekada nepamirsta draugu... Ir po visko atrodo kad lieki paskutineje vietoje

tai per daug uzsibuna namie arba visiskai neissilakstes dar g.gif
Atsakyti
saulai idomus,ypac vyrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MAH @ 2011 07 01, 13:15)
dabartinis mano vyras saulys, tai tikrai gerai sugyvenam, neturiu del svaros ar tvarkos problemu, turim tokiu paciu interesu - megstam prie kompo pasedet, megstam keliaut, namus tvarkom kartu arba kas netingi, abu kaip degtukai, tai greit ir nesutarimai uzgesta.
o mano eks buvo vezys, tai as negalejau daugiau taikstytis su namiseda, amzinu bambejimu, niekad neitikdavau nors ir kaip stengciausi....
nors kai kur rasoma,kad man tiktu i pora ir vezys.

Mano vyras saulys, nu bet del svaros amzinai kariaujam, jis net nepastebi, kaip bardaka namie padaro, jam tai gaunasi naturaliai. Tikrai nera didelis degtukas as esu ugnis namie, o jis gesina doh.gif O as veziuke lotuliukas.gif bet nei namiseda, nei bambu, o va kaip tik maniskis saulys bambeklis namiseda lotuliukas.gif
Atsakyti
na, šauliukės, kur dingusios? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, ka manot apie vyra sauli? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledziuke701 @ 2011 09 21, 21:28)
Sveikos, ka manot apie vyra sauli?  smile.gif

Linksmas, judrus, aktyvus, nepastovus, bijantis įsipareigojimų, nors gal ne įsipareigojimų,o suvaržymo, bijo prarast savo laisvę ir asmeninę erdvę. Ryžtingas, impulsyvus, greit priima sprendimus smile.gif gal tiek pradžiai. rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(vile1897 @ 2011 06 22, 22:27)
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 04 19, 22:14)
Esu šaulė, tai dėl išklausymo, pastebėjau, kad negaliu klausyt žmonių, kurie kalba per lėtai  jeigu jiems kažką pasakojant jau žinau kuo viskas pasibaigė, negaliu klausyt nors tu ką   
tas pats  doh.gif  lotuliukas.gif

Ir siaip labiai smagiai pasijuokiau,rasot apie savo vyrus saulius,bet tiek daug man pazistamu savybiu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti