Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

QUOTE(populistinis @ 2010 05 27, 14:04)
Jep, visada leptelesiu betka zmoniu kruvoi, nesvarbu ka, svarbu atkreipti demesi i save. Aiskinsiuos poto.  lotuliukas.gif

Tai tu skorpionas ar šaulys?
Atsakyti
abu
Atsakyti
Aš su dukra šaulės, vyras vėžys.
Tvarka ir buitis neįdomu, nepastebiu nei puodukų prie kompo, nei dar kažko, ką vyras vis nuolat primena ir pirštais bado doh.gif blush2.gif
Bet pačios išvaizda visada tvarkinga, praustis galėčiau po n kartų per dieną...
Niekada nežadu ko negalėčiau įvykdyti, tai pažadai dažniausiai apsiriboja pažadėjimais pagaminti valgyti ar dar kokias smulkmenas.
Supykus nerėkiu, o atsiriboju tyla (žinau, kad aplinkinius tai nervina, bet kitaip negaliu).
Mėgstu vyrišką kompaniją.
Nemėgstamiausi klausimai : pasakyk ką dabar galvoji/papasakok savo jausmus/kur esi, su kuo ir kada grįši.
Mėgstu visokias šventes, baliukus ir pan... Galiu porą savaičių būti pavyzdinga žmona ir mama, o po to jau reikia dingti kažkur išsilieti. Pasilinksminu vieną vakarą ir vėl energijos pilna kasdieniniam gyvenimui ax.gif
Jei darbas įdomus, galiu atiduoti visas jėgas. Bet jei neįdomus arba kažkas nepatinka motyvacija iš karto dingsta ir neberodau, ką galėčiau padaryti.
Na ir dar kelionės, nors dukra už mane didesnė keliauninkė. Jai kad tik namie nebūti, jokios adaptacijos naujai vietai nereikia, galima į naują vietą nuvedus ir palikti, pasakius, kad grįšiu už poros h.
O dėl pinigų, tai sėkmė dar neaplankė, gal ateity...
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 05 31, 16:39)
Aš su dukra šaulės, vyras vėžys.
Tvarka ir buitis neįdomu, nepastebiu nei puodukų prie kompo, nei dar kažko, ką vyras vis nuolat primena ir pirštais bado  doh.gif  blush2.gif
Bet pačios išvaizda visada tvarkinga, praustis galėčiau po n kartų per dieną...
Niekada nežadu ko negalėčiau įvykdyti, tai pažadai dažniausiai apsiriboja pažadėjimais pagaminti valgyti ar dar kokias smulkmenas.
Supykus nerėkiu, o atsiriboju tyla (žinau, kad aplinkinius tai nervina, bet kitaip negaliu).
Mėgstu vyrišką kompaniją.
Nemėgstamiausi klausimai : pasakyk ką dabar galvoji/papasakok savo jausmus/kur esi, su kuo ir kada grįši.
Mėgstu visokias šventes, baliukus ir pan... Galiu porą savaičių būti pavyzdinga žmona ir mama, o po to jau reikia dingti kažkur išsilieti. Pasilinksminu vieną vakarą ir vėl energijos pilna kasdieniniam gyvenimui ax.gif

skaitau lig as cia buciau parasiusi apie save bigsmile.gif thumbup.gif as irgi Saule o vyras Vezys lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Saulys geriausias zodiakas is visu!
Atsakyti
įdomu būtų sužinoti apie šaulės būdo bruožus
Atsakyti
smile.gif Nei geriausias, nei blogiausias. Savotiškas. Nors savo vaiko, tai norėčiau šauliuko, bent jau pirmo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerami Dūšelė @ 2011 01 16, 01:35)
smile.gif  Nei geriausias, nei blogiausias. Savotiškas. Nors savo vaiko, tai norėčiau šauliuko, bent jau pirmo...  ax.gif

esu pati saule ir dukryte , vyras taip pat smile.gif . Siaip manau visi zenklai turi savo pliusus ir minusus. NERA nei labai blogu,nei labai geru. Gal tik yra kas labiau prie sirdies smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo igne10: 17 sausio 2011 - 19:03
esu pastebejus viena sauliu vyru bruoza, neatidus klausytojai, neisidemi ka sakai, jei tai nera labai svarbus dalykas.
myli seimas, vaikus, atsakingi, darstus, atkaklus.
geri zmones hihihi.gif
Atsakyti
Mano vyras saulys, turi daug saulisku bruozu, del tvarkos tai jis daugiau tvarkosi nei as nors kartais namie kai po karo buna, ir velnias koja issisuktu, bet jei sveciu laukiam tai blizginam viska. Abu esam sauliai tai ir darbus dalinames pagal galimybe, db kai dukryte maza turim tai vyras ir namus tvarko, ir valgyt daro, ir man pailset duoda. Didelis maximalistas, del draugu ir seimos i pasaulio krasta nueitu, dievina gamta ir keliones, neveltui su motociklu vazineja biggrin.gif bijojo mazu vaiku, bet kai gime dukryte tai nuo ranku nepaleidzia smile.gif beveik visada su sypsena, minciu generatorius ir didelis svajoklis, plius ir rankas auksines turi. Nors del apsirengimo tai daznai bart gauna, bet jau nebepyksta tai suplysusius siusikus ismetu biggrin.gif kartais reik ir apie vonia primint, ba pamirsta kartais kad toks zmonijos isradimas yra biggrin.gif daznai megsta pamokslauti. Pasipirso po metu draugystes, ir tai zyziau zyziau biggrin.gif vis traukdavau per danti kad senbernis biggrin.gif didelis plepys, ir manes daznai neklauso, o paskiau reik sakyt "o ka as tau sakiau". turi labai juokinga yda, kalba kalba ir pameta minti apie ka snekejo, ir pradeda kazka kita pasakot, arba paklausiu ko ir laukiu 5 min tylos, paskiau perkausiu dar karta, buna pamirsta ko klausiau, savo mintyse pastoviai paskendes. negali nusedet namie, pastoviai reik kazka veikt, eina daro, dirba, lituoja kazka, varztus sukioja vis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(G.A.M.A. @ 2011 01 22, 16:06)
esu pastebejus viena sauliu vyru bruoza, neatidus klausytojai, neisidemi ka sakai, jei tai nera labai svarbus dalykas.
myli seimas, vaikus, atsakingi, darstus, atkaklus.
geri zmones hihihi.gif

schmoll.gif nesutikčiau: arba tai pavienių Šaulių bruožas ax.gif

Bet taip - tai geri žmonės biggrin.gif
Atsakyti
Esu šaulė, tai dėl išklausymo, pastebėjau, kad negaliu klausyt žmonių, kurie kalba per lėtai biggrin.gif jeigu jiems kažką pasakojant jau žinau kuo viskas pasibaigė, negaliu klausyt nors tu ką blush2.gif
Atsakyti