Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

QUOTE(Jolkuce @ 2009 12 22, 16:33)
smile.gif  Kiek pazinojau shauliu, neimanoma su anais sutarti, visus keikiau pykausi arba taikydavausi prie ju, kad gautus shioks toks bendravimas..Alia dabar kaip tycia, dieds pasitaike shaulys biggrin.gif  Ir visishka prieshingybe man- zuviai..Visi sako , jog tai nesuderinama ir neimanoma sajunga tarp dvieju zmoniu.Bet jau metelius gerus kartu ir pakenciama lotuliukas.gif  ZInoma tvarka nepasizymi,tinginukas namu ruoshoj.. Siaubingai megstantis demesi, kompanijos siela visada ir visur,gan jautrus, turintis tvirta savo nuomone,sunkokia pasiduoda kompromisams.Daznai uzsiplieskia per pykcius ir visad ieshkos progos , kad galetu isivartyt ir sausas ishlipt ish balos biggrin.gif Ir kaip priesh amane minejo- begalo gabus,protingas ir sumanus savo darbo srityje.

Gryna tiesa apie mano vyra jau aprasyta lotuliukas.gif
Atsakyti
mano ex irgi šaulys ax.gif
kaip jau kažkas minėjo- labai atsidavęs savo darbui, dėl tvarkos priekaištų didelių neturėjau, bet nebuvo itin tvarkingas, visuose ginčuose mėgo likti nekaltas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omg: 29 gruodžio 2009 - 20:17
Ahh tai matyt visi SAULIAI atsidave darbams, nes mano draugas man dar iki siol keistenybe nors jau virs 2m. kartu Niekada nesupratau jo kdl jam darbai svarbiau su seima ir pan. Pasirodo cia ne jis vienas toks o daug sauliu tokie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(omg @ 2009 12 29, 21:15)
mano ex irgi šaulys  ax.gif
kaip jau kažkas minėjo- labai atsidavęs savo darbui, dėl tvarkos priekaištų didelių neturėjau, bet nebuvo itin tvarkingas, visuose ginčuose mėgo likti nekaltas  biggrin.gif

Ir mano ex Šaulys toks pats drinks_cheers.gif tik atsidavęs ne darbams, o draugams ir draugėms sad.gif
Atsakyti
QUOTE(RHA @ 2010 01 02, 21:35)
Ir mano ex Šaulys toks pats  drinks_cheers.gif  tik atsidavęs ne darbams, o draugams ir draugėms sad.gif

Tai palaukit maniskis ne tik darbui, bet niekada nepamirsta draugu... Ir po visko atrodo kad lieki paskutineje vietoje
Atsakyti
Pora sauliu pazystu, tai nera pedantai, bet ir ne apsileideliai. siaip tokie megstantis daugiau moteriska kompanija. smile.gif kartais per daug svelnus ir romantiski.
bet vienas prie tinginio, o kits megstantis dirbti.
Atsakyti
As irgi pasisakysiu, vyras saulys.
Nepasakyciau, kad yra netvarkingas namu ruosoj, nei savitvarkoj. Cia viskas gerai.
Del charakterio - uzsiplieskiantis, bet nieko, mes taip susiderine, kad jis greitai atvesta smile.gif
Megsta draugus - tikrai. Drauges - budavo smile.gif

Bet vienas sauliu bruozas mane nukryziuoja, pastebejau ir pas vyrus ir pas moteris - nusisnekejimas. Arba kaip cia svelniau pasakius, kalbejimas bile ko ir ne i tema biggrin.gif nei siokie nei tokie juokai ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrija @ 2010 01 13, 22:13)
As irgi pasisakysiu, vyras saulys.
Nepasakyciau, kad yra netvarkingas namu ruosoj, nei savitvarkoj. Cia viskas gerai.
Del charakterio - uzsiplieskiantis, bet nieko, mes taip susiderine, kad jis greitai atvesta  smile.gif
Megsta draugus - tikrai. Drauges - budavo  smile.gif

Bet vienas sauliu bruozas mane nukryziuoja, pastebejau ir pas vyrus ir pas moteris - nusisnekejimas. Arba kaip cia svelniau pasakius, kalbejimas bile ko ir ne i tema  biggrin.gif nei siokie nei tokie juokai ir pan.  smile.gif

Sveikos 4u.gif as Saulys pagal zodiaka..zinokit niekad nemaniau, kad nusisneketi ir sakyti nei siokius nei tokius juokus yra Saliu savybe, tiesa sakant netenka daug bendrauti su Sauliais, tai mane nustebinote, nes is tikro as turiu tokia pacia yda lotuliukas.gif nesvarbu ka pasakyti, svarbu pasakyti, kad buciau demesio centre doh.gif nors ir ne i tema. Aisku, nepamirstu pridurti:""cia biski ne i tema, bet..." cool.gif ir pajuokavusi iskart sakau: cia pajuokavau thumbup.gif nes daug kas neuspranta mano juoku, as tokia truputi juodo humoro megeja... turbut butu smagu dviese su kitu Sauliu gyventi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(GitaZ @ 2009 12 24, 00:23)
Pas mane irgi ta pati situacija ir tikrai sutinku  drinks_cheers.gif

o kokios moteru - Sauliu, savybes Jums blogesnes, nei vyru-Sauliu? rolleyes.gif
Atsakyti
turbut butu smagu dviese su kitu Sauliu gyventi

as esu saulys, ir mano sokiu partneris saulys...tai siaubu siaubas..tas istisinis jo pliurpimas, mane labai erzina, ir visada norint ka nors issiaiskinti jam reikia gincytis... ir net jei supranta kad jis yra kaltas ir kad blogai sako, vis tiek iki krauju gali gincytis ir irodineti savo neteisinga teorija...
o as nors irgi saulys, bet gincytis nemegstu, kalbet bet ko nemegstu.. megstu konkretuma, ramybe ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2010 01 16, 01:08)
Sveikos  4u.gif  as Saulys pagal zodiaka..zinokit niekad nemaniau, kad nusisneketi ir sakyti nei siokius nei tokius juokus yra Saliu savybe, tiesa sakant netenka daug bendrauti su Sauliais, tai mane nustebinote, nes is tikro as turiu tokia pacia yda lotuliukas.gif  nesvarbu ka pasakyti, svarbu pasakyti, kad buciau demesio centre  doh.gif  nors ir ne i tema. Aisku, nepamirstu pridurti:""cia biski ne i tema, bet..."  cool.gif  ir pajuokavusi iskart sakau: cia pajuokavau  thumbup.gif  nes daug kas neuspranta mano juoku, as tokia truputi juodo humoro megeja...  turbut butu smagu dviese su kitu Sauliu gyventi  thumbup.gif
Papildyta:
o kokios moteru - Sauliu, savybes Jums blogesnes, nei vyru-Sauliu?  rolleyes.gif

Kaip šaulė galiu pasakyti dėl tu nusišnekėjimų - pas šaulius minčių/idėjų srautas labai didelis ir greitas. Pati pastebiu daug visokių asociacijų ir pakalbėjus apie dalyką A, po to pasakysiu jau dalyką Ž, kadangi mano galvoje jau nustiestas ryšys tarp A ir Ž wink.gif
Atsakyti
QUOTE(beveikrami @ 2010 04 11, 21:52)
Kaip šaulė galiu pasakyti dėl tu nusišnekėjimų - pas šaulius minčių/idėjų srautas labai didelis ir greitas. Pati pastebiu daug visokių asociacijų ir pakalbėjus apie dalyką A, po to pasakysiu jau dalyką Ž, kadangi mano galvoje jau nustiestas ryšys tarp A ir Ž wink.gif

Nu del sito tai drinks_cheers.gif visiska tiesa thumbup.gif
Atsakyti
Jep, visada leptelesiu betka zmoniu kruvoi, nesvarbu ka, svarbu atkreipti demesi i save. Aiskinsiuos poto. lotuliukas.gif
Atsakyti