Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

mano vienas draugas Šaulys.. nu vaje koks jis sunkus žmogus... doh.gif nesuprantu aš jo... g.gif schmoll.gif ir mergišius... labai nusivylęs meile tai toks cinikas yra... g.gif
labai dėmesingas, labai kreipia dėmesį į pastabas, ir kiek matau tvarkingas... smile.gif
bet sakau sunku bendraut, labai uždaras... doh.gif blink.gif na bet visumą paėmus geras žmogus mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano 1 ir neblestanti meile buvo saulys.Tikra tiesa,kad sauliukai meto strelytes,ir neziuri,ka jomis suzeis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2009 10 26, 19:31)
Mano 1 ir neblestanti meile buvo saulys.Tikra tiesa,kad sauliukai meto strelytes,ir neziuri,ka jomis suzeis... biggrin.gif

doh.gif jo čia tai tiesa thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inpo @ 2009 05 12, 21:00)
As ir vyras, abu esam sauliai, net gime padieniui. Tai labai tarpusavuje sutariam ir graziai gyvenam. Manu, kad ne horoskopuose cia esme, o paciam zmogui, issauklejime. Vienas tokio zenklo gali buti nuostabus, kitas kosmariskas bigsmile.gif

Labai sutinku su jūsų nuomone drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nors as ne saule, bet vyras saulys. Pati esu dvynuke.
Netikiu vienpusiskai horoskopais, tik tam tikrais bruozais. Nors siaip juk jei zmones nemoka gyventi ir sugyventi nepades nei horoskopai nei kiti burimai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chile0: 10 lapkričio 2009 - 17:56
Maniškis irgi šauliukas;>
dėl savo tvarkos, tai negali prikišti nieko, tikrai.
O vat puodeliai prie kompiuterio kartais po savaitę prastovi.
Šiek tiek degtukas, greitai užsiplieskia,mėgsta išsilieti, bet labai greitai atslūsta.
Labai valdingas ir užsispyręs.Visada ir bet kokia kaina pasieks užsibrėžto tiklso, kai kuriais atvejais tai puiki savybė.
Nežinau ar būdamas su manimi nes as žuvys supanašėjo, bet tapo toks apmąstymų žmogutis;>irgi susikūręs savo mažą pasaulėlį:>
Atsakyti
Idomu pasiskaityti, ka apie mano zenkla zmones sneka biggrin.gif
Atsakyti
As auginu sunu sauli..... tvarkos nerasta, uzsispyrimas velniskas.... bet labai gabus, nenustygstantis vietoje, labai gera galva turi......
Atsakyti
QUOTE(_avanti_ @ 2009 11 26, 00:47)
Maniškis irgi šauliukas;>
O vat puodeliai prie kompiuterio kartais po savaitę prastovi.
Šiek tiek degtukas, greitai užsiplieskia,mėgsta išsilieti, bet labai greitai atslūsta.
Labai valdingas ir užsispyręs.Visada ir bet kokia kaina pasieks užsibrėžto tiklso, kai kuriais atvejais tai puiki savybė.

maniskis toks pats smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ž.J. @ 2009 11 29, 22:19)
As auginu sunu sauli..... tvarkos nerasta, uzsispyrimas velniskas.... bet labai gabus, nenustygstantis vietoje, labai gera galva turi......

ir sie bruozai maniskio ax.gif smile.gif
Atsakyti
smile.gif Kiek pazinojau shauliu, neimanoma su anais sutarti, visus keikiau pykausi arba taikydavausi prie ju, kad gautus shioks toks bendravimas..Alia dabar kaip tycia, dieds pasitaike shaulys biggrin.gif Ir visishka prieshingybe man- zuviai..Visi sako , jog tai nesuderinama ir neimanoma sajunga tarp dvieju zmoniu.Bet jau metelius gerus kartu ir pakenciama lotuliukas.gif ZInoma tvarka nepasizymi,tinginukas namu ruoshoj.. Siaubingai megstantis demesi, kompanijos siela visada ir visur,gan jautrus, turintis tvirta savo nuomone,sunkokia pasiduoda kompromisams.Daznai uzsiplieskia per pykcius ir visad ieshkos progos , kad galetu isivartyt ir sausas ishlipt ish balos biggrin.gif Ir kaip priesh amane minejo- begalo gabus,protingas ir sumanus savo darbo srityje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 22 gruodžio 2009 - 16:35
Pas mane šauliai vienas didelis kitas nelabai smile.gif . Abu labai sutaria. Na ir aš sutariu su abiem. bigsmile.gif
Nors kartais užknisa juodai ax.gif , bet turi neblogą humoro jausmą ir taikosi pirmas blush2.gif . O man tai tinka. Kas dėl tvarkos tai taip - labai.
Be to dar į ta patį "medžiotojų būrelį" patenka uošvienė. Tai..... schmoll.gif geriau vyriškas šaulys nei moteriškas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Milra @ 2009 12 22, 18:27)
Be to dar į ta patį "medžiotojų būrelį" patenka uošvienė. Tai.....  schmoll.gif geriau vyriškas šaulys nei moteriškas  schmoll.gif

Pas mane irgi ta pati situacija ir tikrai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti