mano vienas draugas Šaulys.. nu vaje koks jis sunkus žmogus... nesuprantu aš jo... ir mergišius... labai nusivylęs meile tai toks cinikas yra...
labai dėmesingas, labai kreipia dėmesį į pastabas, ir kiek matau tvarkingas...
bet sakau sunku bendraut, labai uždaras... na bet visumą paėmus geras žmogus
Mano 1 ir neblestanti meile buvo saulys.Tikra tiesa,kad sauliukai meto strelytes,ir neziuri,ka jomis suzeis...
QUOTE(Deep pink @ 2009 10 26, 19:31)
Mano 1 ir neblestanti meile buvo saulys.Tikra tiesa,kad sauliukai meto strelytes,ir neziuri,ka jomis suzeis...
jo čia tai tiesa
QUOTE(inpo @ 2009 05 12, 21:00)
As ir vyras, abu esam sauliai, net gime padieniui. Tai labai tarpusavuje sutariam ir graziai gyvenam. Manu, kad ne horoskopuose cia esme, o paciam zmogui, issauklejime. Vienas tokio zenklo gali buti nuostabus, kitas kosmariskas
Labai sutinku su jūsų nuomone
Nors as ne saule, bet vyras saulys. Pati esu dvynuke.
Netikiu vienpusiskai horoskopais, tik tam tikrais bruozais. Nors siaip juk jei zmones nemoka gyventi ir sugyventi nepades nei horoskopai nei kiti burimai
Netikiu vienpusiskai horoskopais, tik tam tikrais bruozais. Nors siaip juk jei zmones nemoka gyventi ir sugyventi nepades nei horoskopai nei kiti burimai
Maniškis irgi šauliukas;>
dėl savo tvarkos, tai negali prikišti nieko, tikrai.
O vat puodeliai prie kompiuterio kartais po savaitę prastovi.
Šiek tiek degtukas, greitai užsiplieskia,mėgsta išsilieti, bet labai greitai atslūsta.
Labai valdingas ir užsispyręs.Visada ir bet kokia kaina pasieks užsibrėžto tiklso, kai kuriais atvejais tai puiki savybė.
Nežinau ar būdamas su manimi nes as žuvys supanašėjo, bet tapo toks apmąstymų žmogutis;>irgi susikūręs savo mažą pasaulėlį:>
dėl savo tvarkos, tai negali prikišti nieko, tikrai.
Šiek tiek degtukas, greitai užsiplieskia,mėgsta išsilieti, bet labai greitai atslūsta.
Labai valdingas ir užsispyręs.Visada ir bet kokia kaina pasieks užsibrėžto tiklso, kai kuriais atvejais tai puiki savybė.
Nežinau ar būdamas su manimi nes as žuvys supanašėjo, bet tapo toks apmąstymų žmogutis;>irgi susikūręs savo mažą pasaulėlį:>
Idomu pasiskaityti, ka apie mano zenkla zmones sneka
As auginu sunu sauli..... tvarkos nerasta, uzsispyrimas velniskas.... bet labai gabus, nenustygstantis vietoje, labai gera galva turi......
QUOTE(_avanti_ @ 2009 11 26, 00:47)
Maniškis irgi šauliukas;>
maniskis toks pats
Papildyta:
QUOTE(Ž.J. @ 2009 11 29, 22:19)
As auginu sunu sauli..... tvarkos nerasta, uzsispyrimas velniskas.... bet labai gabus, nenustygstantis vietoje, labai gera galva turi......
ir sie bruozai maniskio
Kiek pazinojau shauliu, neimanoma su anais sutarti, visus keikiau pykausi arba taikydavausi prie ju, kad gautus shioks toks bendravimas..Alia dabar kaip tycia, dieds pasitaike shaulys Ir visishka prieshingybe man- zuviai..Visi sako , jog tai nesuderinama ir neimanoma sajunga tarp dvieju zmoniu.Bet jau metelius gerus kartu ir pakenciama ZInoma tvarka nepasizymi,tinginukas namu ruoshoj.. Siaubingai megstantis demesi, kompanijos siela visada ir visur,gan jautrus, turintis tvirta savo nuomone,sunkokia pasiduoda kompromisams.Daznai uzsiplieskia per pykcius ir visad ieshkos progos , kad galetu isivartyt ir sausas ishlipt ish balos Ir kaip priesh amane minejo- begalo gabus,protingas ir sumanus savo darbo srityje.
Pas mane šauliai vienas didelis kitas nelabai . Abu labai sutaria. Na ir aš sutariu su abiem.
Nors kartais užknisa juodai , bet turi neblogą humoro jausmą ir taikosi pirmas . O man tai tinka. Kas dėl tvarkos tai taip - labai.
Be to dar į ta patį "medžiotojų būrelį" patenka uošvienė. Tai..... geriau vyriškas šaulys nei moteriškas
Nors kartais užknisa juodai , bet turi neblogą humoro jausmą ir taikosi pirmas . O man tai tinka. Kas dėl tvarkos tai taip - labai.
Be to dar į ta patį "medžiotojų būrelį" patenka uošvienė. Tai..... geriau vyriškas šaulys nei moteriškas
QUOTE(Milra @ 2009 12 22, 18:27)
Pas mane irgi ta pati situacija ir tikrai sutinku