Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

taip jau nutiko, kad ir mes abu sauliai, tai paziuresim kaip cia mums seksis sugyventi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2004 06 04, 13:14)
Vyrai-sauliai labai pasiduoda draugu ir giminaiciu itakai. Labai megsta laisve, ir jiem labai sunku apsispresti del vedybu. Po kiek laiko jus susituokete su savo sauliais?  wink.gif

sveikos smile.gif sutinku, kad sauliai labai reaguoja i savo gimines "klana" blink.gif Mes draugavome nepilnus du metus, bet susituokeme , be pasipirsimu ir kitu graziu dalyku, verysad.gif kukliai su jo seima...
bet nesiskunziu geras jis vyras yra thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif Na mano draugas yra taip pat saulys, bet mes pakankami gerai sutariame. Beveik nesipykstam. Seip tai mano draugas labai manimi rupinasi. g.gif Na manau, kad netiesa, kad vaikinai, vyrai, gime po saulio zenklu yra mergisei. biggrin.gif aisku, jis pasakojo kad pries mane, turejo daug merginu, bet tos vieninteles niekaip nesurado, bet manyje kazka rdo, tokio kas jam labai patinka ax.gif
Atsakyti
labuka visoms 4u.gif as esu saulys ax.gif 22 metus gyvenu su avinu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(delete1210 @ 2009 07 29, 20:21)
labuka visoms 4u.gif as esu saulys ax.gif 22 metus gyvenu su avinu doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nagi nagi, ir kaip? bigsmile.gif
Aš turiu pažįstamą aviną.. Tai vaje vaje, pastoviai tarp mūsų žiežirbos lakstė biggrin.gif Ir geros, ir nelabai. Bet man jis nusileisdavo visada. rolleyes.gif Labai nervindavo avino principingumas. Nenormalus! blink.gif
Atsakyti
Sveikos,

Turiu vyrą šaulį, gyvenam susituokę keturis metus. Geras, rūpestingas vyras. Kas dėl tvarkos - tai svarbiausia, kad visi daiktai būtų vietose ir nebūtų voratinklių, o dulkių debesys ir neplauti - paslėpti puodai nebėda.. frusty.gif Labai rūpinasi savo išvaizda, yra darboholikas, ne labai nori rūpintis vaikais (tik tiek kiek jam patinka)... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 08 01, 12:25)
Nagi nagi, ir kaip? bigsmile.gif
Aš turiu pažįstamą aviną.. Tai vaje vaje, pastoviai tarp mūsų žiežirbos lakstė biggrin.gif Ir geros, ir nelabai. Bet man jis nusileisdavo visada. rolleyes.gif Labai nervindavo avino principingumas. Nenormalus! blink.gif

mano draugas avinas jau treti metai eina tai jetus jetus.. o as sauliukas smile.gif bet jau dbr tai nenusileidziu gal todel, kad zemaite as smile.gif uzsispyrus trupuciuka smile.gif tai pastatau i vieta as ji smile.gif
Atsakyti
buves vyras buvo saulys... ir as saule.... man reikejo kad jis butu aktyvesnis, daugiau imtusi iniciatyvos... nes viska darydavau as kol uzkniso... kas del tvarkos taip.. kaip pasake pats, po manes kad ir tvanas.. tai cia tiesa, viskas giliai dzin... kas del romantiskumo ir svelnumo tai taip - pliusas didelis... demesingumas irgi didelis.. tik nevyriskas maniskis buvo... man reikia, kad mane kazkiek valdytu, o ne as valdyciau... kas del laisves, tai man jos norejosi, o jis buvo ramus kaip belgas... nezinau kiek teisybes tuose aprasymuose... bet nekaitiko jis manes..
Atsakyti
Mano busimas vyras saulys ir jis yra PEDANTISKAI tvarkingas...beje ir pasipirso labai labai graziai...kaip filme kokiam smile.gif kas del giminiu ir darugu itakos sutinku, nes jis nemoka atsisakyti ir jam savo nuomone ipirsti nera labai sunku. Siaip manimi rupinasi, yra ramus, daugiau tylenis, nors kai kas nors atsitinka jo labai megiamiems dalykams (pvz masinai) tai tada jau patranka biggrin.gif Beje, as labiau turiu sakyti darom ta ana, jis kazkaip maziau imasi iniciatyvos, kaip cia kazkuri ir sake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady_snow @ 2009 07 29, 16:09)
Na manau, kad netiesa, kad vaikinai, vyrai, gime po saulio zenklu yra mergisei. biggrin.gif  aisku, jis pasakojo kad pries mane, turejo daug merginu, bet tos vieninteles niekaip nesurado, bet manyje kazka rdo, tokio kas jam labai patinka ax.gif

Gal tavo šauliai nelabai tikri biggrin.gif? Aš kiek pažįstu vyrų šauliukų (o pažįstų aš jų labai daug, neproporcingai tiesiog..), tai visi - juodi mergišiai doh.gif Iš pradžių gali jų subtilų flirtą supainioti su bandymu pamaloninti, bet kai susipažįsti geriau jie labiau įsidrąsina ir tada jau greit pasimato, kas yra kas ir prie ko biggrin.gif Beje, šauliukės, manau, irgi ne kitokios šioj srity blush2.gif Bent jau aš tokia ir mano draugės šauliukės dauguma tokios.. Diedišės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2009 09 29, 00:24)
Gal tavo šauliai nelabai tikri biggrin.gif? Aš kiek pažįstu vyrų šauliukų (o pažįstų aš jų labai daug, neproporcingai tiesiog..), tai visi - juodi mergišiai doh.gif Iš pradžių gali jų subtilų flirtą supainioti su bandymu pamaloninti, bet kai susipažįsti geriau jie labiau įsidrąsina ir tada jau greit pasimato, kas yra kas ir prie ko biggrin.gif Beje, šauliukės, manau, irgi ne kitokios šioj srity blush2.gif Bent jau aš tokia ir mano draugės šauliukės dauguma tokios.. Diedišės lotuliukas.gif

nu va,o as kiek pazistu shauliu kaip tik visi visiskai kitokie smile.gif ir ne taip: tu ta?....ne ta! kita! ir nerupi jiems santykiai be isipareigojimu g.gif va kaip blush2.gif
as pati esu shaulys,bet kazkaip jauciuosi labiau skoprionu biggrin.gif nu rimtai..kazkokie horoskopai sutampa su mano "gyvenimu" ir panasiai smile.gif gal del to,kad kiek zinau skorpionas iki 22d,o as gimiau 25d..nu pora dienu skirtumas.. g.gif
Atsakyti
aš šaulė, su svarstyklėm bandom 9metai jau susigyvent triniti.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veg@: 21 spalio 2009 - 17:51