As ir vyras, abu esam sauliai, net gime padieniui. Tai labai tarpusavuje sutariam ir graziai gyvenam. Manu, kad ne horoskopuose cia esme, o paciam zmogui, issauklejime. Vienas tokio zenklo gali buti nuostabus, kitas kosmariskas
Abu esame sauliai bet labai skiriames.... MB rupu draugai draugai draugai, baliukai, o as labiau namiseda man geriau kur 2 pasibuti, kad ir prie teliko, greit abu uzsiplieskiam ir greit vel susitaikom, jis labiau uzsisipyres nei as
skaiciau skaiciau sia tema (as pati Šaulė), bet labiausiai mane uzkabino sitas post'as (nes MB dvynys)
tai nesutinku visiskai, MB jau toooks netaupus, kad mane net gasdina, nes ir as pati tokia pat baisu kad nieko gyvenime ir neturesim, nes viska isleidziam ant pramogu, kelioniu ir rubu
QUOTE(radena @ 2009 04 24, 16:23)
as manau,kad kiekvienas zmogus individualus ir suskirstyt pagal zodiakus neverta,nors ka esu pastebejus,pazystu 4vyrus dvynius,tai drasiai galiu pasakyt,kad dvyniai uzkieteje taupuoliai
tai nesutinku visiskai, MB jau toooks netaupus, kad mane net gasdina, nes ir as pati tokia pat baisu kad nieko gyvenime ir neturesim, nes viska isleidziam ant pramogu, kelioniu ir rubu
QUOTE(Feline @ 2009 06 16, 12:14)
skaiciau skaiciau sia tema (as pati Šaulė), bet labiausiai mane uzkabino sitas post'as (nes MB dvynys)
QUOTE(undi @ 2009 05 12, 15:49)
o kaip tie ledynai jam pasireiskia?
pasireiskia visais imanomais budais , visada ras priezasti (jei tik nores) prie ko prikibti, kad atsirastu konfliktas. o tos priezastys yra reikalingos tam, kad pvz kur nors islekt ir palikt mane nezinioj. kad paskui galetu teisinti bet koki savo elgesi "tu mane sunervinai ir privertei taip pasielgt". kvaila, bet taip yra. akis ispucia, pasisiausia kaip povas ir staugia visu balsu apie savo gyvenimo prasmes teorija. siaip jo zodynas labai "platus". jis nesureiksmina zodziu ir zinodamas, kad zodziu kartais gali iskaudint zmogu stipriau nei veiksmu, tuo naudojasi. daug meluoja net ten kur nereikia, atrodo jog i krauja iauge
QUOTE(moteraite @ 2009 06 16, 15:02)
pasireiskia visais imanomais budais , visada ras priezasti (jei tik nores) prie ko prikibti, kad atsirastu konfliktas. o tos priezastys yra reikalingos tam, kad pvz kur nors islekt ir palikt mane nezinioj. kad paskui galetu teisinti bet koki savo elgesi "tu mane sunervinai ir privertei taip pasielgt". kvaila, bet taip yra. akis ispucia, pasisiausia kaip povas ir staugia visu balsu apie savo gyvenimo prasmes teorija. siaip jo zodynas labai "platus". jis nesureiksmina zodziu ir zinodamas, kad zodziu kartais gali iskaudint zmogu stipriau nei veiksmu, tuo naudojasi. daug meluoja net ten kur nereikia, atrodo jog i krauja iauge
ne veltui yra sakoma kad sauliai - valkatos..valkatos ta prasme..kad ju negalima uzdaryti ir laikyti ramiai..jie kuri laika megaujasi ta ramuma ir namais,o po to turi nutrukti, issilieti, issikrauti..nes tai tikrai iauge i krauja.. o va butent jei jiems neleidi..sugalvos bet kokia priezasti,kad taip padaryti..kalbu is savo patirties..
xi xi.. reiskias ir pas mane ledynai ant smegenu uzplaukia
nu maniskis irgi saulys, tai as prie tu kuriu siauliai netvarkingi, kur valgo ten palieka apie lovos klojima, indu plovima - be pirstu parodymu tikrai nesusipras padaryti o siaip maniskis jei pyksta tai tyli, nemoka rekti - tai nors tylu namie nu bet gali ilgai tyleti o siaip konkretus, ka pazada ta padaro todel trbt nemegsta zadeti
QUOTE(enryka @ 2009 06 25, 17:29)
nu maniskis irgi saulys, tai as prie tu kuriu siauliai netvarkingi, kur valgo ten palieka apie lovos klojima, indu plovima - be pirstu parodymu tikrai nesusipras padaryti o siaip maniskis jei pyksta tai tyli, nemoka rekti - tai nors tylu namie nu bet gali ilgai tyleti o siaip konkretus, ka pazada ta padaro todel trbt nemegsta zadeti
na del tvarkos, taiu visgi manau,kad cia ne zenklas o auklejimas kaltas..nes as kaip ir saule,bet tikrai tvarkinga..
o del tylos tai tikra tiesa..mus uztildyti lengva, o po to prakalbimti sunku
ir del pazadu sutinku..mano draugai jau net nepraso,kad kazka pazadeciau,nes zino,kad praktiskai tai neimanoma
manasis saulys, ir tikrai geresnio salia saves neisivaizduoju tvarkingesnis jis uz mane o gal tiksliau ipratau kad jis tvarkosi viska ir kad man namu ruosa yra is darbotvarkes isbraukta, na iskyrus valgio ruosima nes ta jis tyngi daryti nors viska visada supjausto ir paruosia man belieka tik pagaminti siaip labai svelnus ir kartais gal per daug jautrus, nors visada islieka vyriskas
bet zinau kad iki manes buvo tikras partakelis, naktiniu klubu ir nuotikiuo fanatikas tai ilgai vargau kol perrauklejau bet uztat dabar mano sauliukas ir i klubus vaikstom kartu
bet zinau kad iki manes buvo tikras partakelis, naktiniu klubu ir nuotikiuo fanatikas tai ilgai vargau kol perrauklejau bet uztat dabar mano sauliukas ir i klubus vaikstom kartu
QUOTE(inpo @ 2009 05 12, 22:00)
As ir vyras, abu esam sauliai, net gime padieniui. Tai labai tarpusavuje sutariam ir graziai gyvenam. Manu, kad ne horoskopuose cia esme, o paciam zmogui, issauklejime. Vienas tokio zenklo gali buti nuostabus, kitas kosmariskas
Mes su draugu irgi sauliai ir gime ta pacia diena (tik as 4 metais jaunesne ) Siaip esam ir panasus ir skirtingi (nes mano nuomone vienodu zmoniu nera) Siaip labai graziai sugyvenam, praktiskai nesipykstam. Kartu esam jau 6 metai. As esu daugiau kolektyviste, o MB individualistas. Jam nepatinka jokie zmoniu sambruzdziai ("baliukai" ir pan.). O as judresne. MB turi labai tvirta savo nuomone, kuria labai moka pagristi Todel gincytis galim iki nukritimo... Kol galu gale abu liekam prie savo "tiesu".
QUOTE(gidy @ 2009 07 05, 22:46)
manasis saulys, ir tikrai geresnio salia saves neisivaizduoju tvarkingesnis jis uz mane o gal tiksliau ipratau kad jis tvarkosi viska ir kad man namu ruosa yra is darbotvarkes isbraukta, na iskyrus valgio ruosima nes ta jis tyngi daryti nors viska visada supjausto ir paruosia man belieka tik pagaminti siaip labai svelnus ir kartais gal per daug jautrus, nors visada islieka vyriskas
mes su vyru ir sauliai, ir pritariu tau jog geresnio vyro nerastum ne su ziburiu tik kad maniskis labiau megsta netvarka nei tvarka jautrus,vyriskas, seimos zmogus o as truputi kitokia, nesu lb jau seimos zmogus myliu be galo tvarka, nesu lb jautri bet svarbu, kad mes sutariam kuo puikiausiai , o dar sako kad vieno zenkl atstovai negali sugyventi,nesamone
Mes su vyru taip pat esame abudu šauliai. Visada sakiau, jog vieną šaulį gali suprasti tik kitas šaulys. Mano ir artimiausi draugai yra būtent šauliai, kažkaip traukiam vienas kitą Su vyru esam šiaip labai panašūs, abu šiek tiek karštakošiai, greitai užsiplieskiantys, tačiau greitai ir nurimstantys. Mūsų ir pomėgiai tie patys, ypač mėgstam keliauti, tai ir namie retai sėdime. O kai pavargstame vienas nuo kito, pabūname kelias dienas atskirai, nes abiems reikia erdvės, laisvės. Abu tai žinome ir dėl to sutariame. Po to susitikus meilė liejasi per kraštus... Dar dabar kartais pajuokauname kaži kuris kurį nušovė