Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

sveikutes
va as skaiciau skaiciau cia apie saulius.
maniskis irgi saulys .keliones tai tikrai manau sauliu tipas ,nes maniskiui ir uzpakalis spirga,kur nors vaziuot,jei neiseina kur toliau tai bent jau vietoj.viena karta manes draugai paklause ar buna koks savaitgalis kad jus kur nevaziuotumet,mano atsakymas buvo -ne,jei maniskis nedirba. schmoll.gif manau tikrai sauliu bruozas tos keliones,ir tam jam net dideles kompanijos nereikia jam uztenka musu seimos biggrin.gif tai va ir tampo jis mus visur(as pati labiau namiseda) doh.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
mano vyras ir sunus sauliai biggrin.gif o pati avinas. tai namie ugnim visi spjaudosi thumbup.gif vyras labai uzsispyres, bambeklis, nera lb tvarkingas, nenustygstantis vietoje, uzsipleskia per sekunde,zingeidus bet lb atsidaves, darbstus,mylintis ir pan.seima ir laisve svarbiausia jam drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano busimas vyras-saulys, as merga. Yra dar tokiu poru? 4u.gif Kaip sekas?
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2009 04 14, 15:04)
Mano busimas vyras-saulys, as merga. Yra dar tokiu poru?  4u.gif Kaip sekas?

mes tokie... na... negaliu pasakyti, kad puikiai sekasi. buna visko... jis toks vejavaikis panasu, o as racionaliste, realiste... daug kur del to nesutariam.
Atsakyti
Sweikos mergytes-mamytes,kadangi turiu daug ko nespejome panesioti,gal Jumis sudomins?Uzsukite i mano parasiuka ir pasizvalgykite wub.gif Labai atsiprasau,kad Jus trukdau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuketuke @ 2009 04 23, 15:23)
Sweikos mergytes-mamytes,kadangi turiu daug ko nespejome panesioti,gal Jumis sudomins?Uzsukite i mano parasiuka ir pasizvalgykite wub.gif Labai atsiprasau,kad Jus trukdau wub.gif

tai cia saulys tas kuris greitiai auga? lotuliukas.gif
Atsakyti
as manau,kad kiekvienas zmogus individualus ir suskirstyt pagal zodiakus neverta,nors ka esu pastebejus,pazystu 4vyrus dvynius,tai drasiai galiu pasakyt,kad dvyniai uzkieteje taupuoliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2009 04 14, 14:04)
Mano busimas vyras-saulys, as merga. Yra dar tokiu poru?  4u.gif Kaip sekas?

as mergele,vyras saulys.nu kaip cia pasakius g.gif gyvenam 3 metus kartu,bet nesu tikra del viso gyvenimo. kai jam gerai, tai ir kiti ramiai gyvena,bet jei tik uzsidegs, tai gali kelias paras su draugais ar dar nezinau kuo valkataut. labai megsta laisva gyvenima,bet kartu nori ir darnios seimos.tai sunkiai suderinama.del draugu galva paaukotu ir paskutines kelnes atiduotu. vat taip pas mus ax.gif o as labai nuolaidi(durne-bet jau protingeju lotuliukas.gif ) jis tuo naudojasi.skiriasi musu poziuris i seimos gyvenima.pasipirso po menesio pazinties,o susituokem po dar triju menesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moteraite @ 2009 05 09, 17:35)
as mergele,vyras saulys.nu kaip cia pasakius  g.gif  gyvenam 3 metus kartu,bet nesu tikra del viso gyvenimo. kai jam gerai, tai ir kiti ramiai gyvena,bet jei tik uzsidegs, tai gali kelias paras su draugais ar dar nezinau kuo valkataut. labai megsta laisva gyvenima,bet kartu nori ir darnios seimos.tai sunkiai suderinama.del draugu galva paaukotu ir paskutines kelnes atiduotu. vat taip pas mus ax.gif o as labai nuolaidi (durne-bet jau protingeju  lotuliukas.gif ) jis tuo naudojasi.skiriasi musu poziuris i seimos gyvenima.pasipirso po menesio pazinties,o susituokem po dar triju menesiu  doh.gif

esu vėžiukė, MB- šaulys, bet su viskuo, kas parašyta aukščiau sutinku drinks_cheers.gif
(Tik maniškis nevalkatauja, gal dėlto, kad vyresnis, sako, savo jau atsiėmė. Labai tikiuosi, kad neprabus jo laisvumo dvasia.)
Atsakyti
QUOTE(moteraite @ 2009 05 09, 17:35)
as mergele,vyras saulys.nu kaip cia pasakius  g.gif  gyvenam 3 metus kartu,bet nesu tikra del viso gyvenimo. kai jam gerai, tai ir kiti ramiai gyvena,bet jei tik uzsidegs, tai gali kelias paras su draugais ar dar nezinau kuo valkataut. labai megsta laisva gyvenima,bet kartu nori ir darnios seimos.tai sunkiai suderinama.del draugu galva paaukotu ir paskutines kelnes atiduotu. vat taip pas mus ax.gif o as labai nuolaidi(durne-bet jau protingeju  lotuliukas.gif ) jis tuo naudojasi.skiriasi musu poziuris i seimos gyvenima.pasipirso po menesio pazinties,o susituokem po dar triju menesiu  doh.gif

pas mane ne toks greitas bigsmile.gif viskas ilgai svarsto lotuliukas.gif jap, draugai jam irgi labai daug reiskia, bet lyg jau apsiramines g.gif ir nebevalkatauja, bet tas jo "naivumas" kartais uzkala doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RHA @ 2009 05 11, 12:48)
Labai tikiuosi, kad neprabus jo laisvumo dvasia.

niu vat as irgi vis tikiuosi, gal jau viskas-surimtejo, tik pabuna ramybe ir vel doh.gif , jam kazkaip kas 3 menesiai uzplaukia ant smegenu ledynai fool.gif
Atsakyti
QUOTE(moteraite @ 2009 05 12, 13:02)
niu vat as irgi vis tikiuosi, gal jau viskas-surimtejo, tik pabuna ramybe ir vel doh.gif , jam kazkaip kas 3 menesiai uzplaukia ant smegenu ledynai    fool.gif

o kaip tie ledynai jam pasireiskia? hihihi.gif
Atsakyti