Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

QUOTE(Aprile @ 2008 09 27, 01:30)
Netyčia užklydau į šią temukę ir taip juokas paimė, nes viens prie vieno šie punkteliai tikiuosi Sidabrinė neužpyks blush2.gif  biggrin.gif Netikėjau, kad taip gali būti tokie skirtingi žmonės, o tiek panašumu mastau.gif  hihihi.gif Beje esu labai išsiblaskiusi doh.gif ir nu visus svarbius darbus atidėlioju iki paskutinės minutės doh.gif  blush2.gif Bet jau čia turbūt viena aš tokia ax.gif
Įdomi temukė pasiskaityt apie save patį biggrin.gif

Sveikutes, as taip pat cia atklydau pasiskaitinet ko nors apie liūtukus ir šaulytes, ir radau daug tiesos apie save. O kaip del kelionių? Ar bandet keliaut, visur raso, kad šauliai keliauninkai, tai bijau išvykt pirmon kelionen, kad neužsikabinčiau, nes bijau kad tada visi pinigai bus isleidžiami kelionems i užzienį.
Atsakyti
QUOTE(Jovela @ 2009 02 28, 09:17)
Sveikutes, as taip pat cia atklydau pasiskaitinet ko nors apie liūtukus ir šaulytes, ir radau daug tiesos apie save. O kaip del kelionių? Ar bandet keliaut, visur raso, kad šauliai keliauninkai, tai bijau išvykt pirmon kelionen, kad neužsikabinčiau, nes bijau kad tada visi pinigai bus isleidžiami kelionems i užzienį.

Zinok taip ir bus...po to kaip paranojike ieshkosi kur cia db nuvaryt, pakeliauti...kur papigiai nusipirkti bilietu ir pan. biggrin.gif bent jau ash tokia patapau doh.gif ...irgi esu ishsiblashkiusi ir atidelioji visus darbus (pvz. diplominis biggrin.gif )....bet shiaip man patinka butu Shauliuku, kas tiesa tas tiesa, kad shauliai moka dziaugtis gyvenimu ir myli gyvenima 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Prisipazystu - ir as saulys drinks_cheers.gif
Niu labai faina tema... Tiek prisiskaiciau apie save... O svarbiauisia kad viskas teisybe assa.gif
Atsakyti
QUOTE(LINCE @ 2004 06 03, 15:25)
Linka, mano šaulys visai kitoks.........
Praustis gali vakare ,ryte ,per pietus. rolleyes.gif
Dėl tvarkos -abu mes šauliai ir ,tiesa ,nesam pedantai rolleyes.gif
Butą remontuoja pats,nes meistrai tikriausiai neįtiktų.Tai jam patinka. rolleyes.gif
Visai nerėkia,atvirkščiai,jei kas nors ne taip ,nutyla ir mane nervina. rolleyes.gif
Maniškis labai konkretus ,su juo nelabai pasvaigsi smile.gif

nu LINCE mūsų vyrai identiškai panašūs, mes abu šauliai, tik aš gyvatės metais gimus o jis drakono. Na man iki jo dar toli, kulinaras juodas, tvarkingas ir t.t.

QUOTE(Libra @ 2004 06 04, 13:14)
Vyrai-sauliai labai pasiduoda draugu ir giminaiciu itakai. Labai megsta laisve, ir jiem labai sunku apsispresti del vedybu. Po kiek laiko jus susituokete su savo sauliais?  wink.gif

na tikrai ne visi pasiduoda, nei aš nei maniškis sugebame atskirti gera nuo neigiamos įtakos, o kartu dvylika metų bigsmile.gif
Atsakyti
daug tiesos apie tuos saulius,mes su vyru abu sauliai tai visko buna ax.gif o kas liecia keliones tai taip ir gventi galeciau ant tasiu,man taip gera tada buna smile.gif
Atsakyti
As irgi saulys
bet keliauti as visai nemegeja, labai megstu bendrauti tai dabar kai auginu suneli galiu sienomis lipti kaip man liudna, nes maziukas dar mano nesneka, bet ar jam butu idomu.
Atsakyti
MB saulys - nei uz ka neistempsi i kazkokias keliones. Buvom isvyke i UK, tai jis jau trecia diena eme noreti namo. Ir visos kitos keliones, jei trunka 2 dienas viskas gerai, jei ilgiau (kad ir prie juros vietoje cia Lietuvoje) jam jau ima nebepatikti.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2009 03 06, 13:43)
MB saulys - nei uz ka neistempsi i kazkokias keliones. Buvom isvyke i UK, tai jis jau trecia diena eme noreti namo. Ir visos kitos keliones, jei trunka 2 dienas viskas gerai, jei ilgiau (kad ir prie juros vietoje cia Lietuvoje) jam jau ima nebepatikti.

As irgi esu sauliuke...nu jau tavo vyras tai netipiskas saulys manyciau g.gif
As tai galiu keliauti bet kur, bet kuo, bet kada, bet kuriam laikui, kad tik keliauti bigsmile.gif ir dideli patogumai kelionese visai nesvarbus, svarbiau gera kompanija thumbup.gif
Be to negaliu pakesti polisiniu kelioniu, kai reikia laika leisti kur nors prie baiseino, ar gulineti visa diena papludimyje...tokiem reikalam man 15 min. uztektinai, uztat dievinu aktyviai leisti laika cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute05 @ 2009 03 11, 13:47)
As irgi esu sauliuke...nu jau tavo vyras tai netipiskas saulys manyciau g.gif
As tai galiu keliauti bet kur, bet kuo, bet kada, bet kuriam laikui, kad tik keliauti  bigsmile.gif  ir dideli patogumai kelionese visai nesvarbus, svarbiau gera kompanija thumbup.gif 
Be to negaliu pakesti polisiniu kelioniu, kai reikia laika leisti kur nors prie baiseino, ar gulineti visa diena papludimyje...tokiem reikalam man 15 min. uztektinai, uztat dievinu aktyviai leisti laika cool.gif

Aha, ir ash tokia drinks_cheers.gif amzinas noras viska pazinti, pamatyti, paragauti, apuostyti ir dar daug visokiu AP- ! thumbup.gif wub.gif
Nera geresnes keliones, kai jauties maloniai pavarges, galvoje pilna ispudziu ir priesh akis stovi pilna nuostabiu, ispudingu, neitiketu vaizdu, fotoaparate pilna nuotrauku, o noras keliauti padidejo keliasdeshimt kartu!! bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šaulys ir manasis ir aš pati Šaulė biggrin.gif
Esam šiek ike pedantiški abu,tik va mažis ani schmoll.gif biggrin.gif nu dar mažas ....
Tike higienos strityje tiek namų ruošoje ,viskas blizga tviska,tik kartais patingi kažka suremontuoti,jei kažkas nutinka ir t.t.t ir didelis namisėda,mane tai siutina ... jei aš nieko neorganizuoju tai nieko ir neveikiam,jei draugai niekur nekviečia nieekur ir nevažiuojam,pats neorganizuoja niekada ...
Rėkti nemėgsta biggrin.gif tik aš mėgstu bambėt ir rėkti blush2.gif o va jei pyksta tai ilgai ir nuobodžiai,užsispyręs kaip avinas biggrin.gif
Atsakyti
neitiketina kaip viskas atitinka apie saulius biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis saulys. Tvarkingas, labai pastabus!!!, labai darbstus, bet megsta laisve, nemegsta sedejimo namuose. Jei sedi namie, tai ka nors vis krapstosi, skalbia, plauna, tvarko... smile.gif
Papildyta:
Beje, dievina keliones, labai megsta aktyvu poilsi, o ne drybsojima prie kokios juros ar ezeriuko... Organizuotas, niekad nelaukia pagalbos is kitu ar spyrio i sikna... Organizuoja PATS viska. thumbup.gif
Atsakyti