Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

QUOTE(Linka @ 2004 06 03, 15:12)
Aš ir noriu sužinoti moterų nuomonę, kurių vyrai - Šauliai.
Pagal aprašymą, tai jie baisiai netvarkingi, maniškis atitinka - reikia vis priminti, kad nepamirštų nusiprausti, pasikvėpinti ir tt. O jau kai ateina laikas tvarkyti kambarius, arba ką nors paremontuoti, tai atrodo - pasaulio pabaiga. Jei taip yra, kokios priemonės padeda?
Dar viena blogybė- užpyksta kaip degtukas ir pradeda rėkti, o mane tai baisiai nervuoja. Tai aš sugalvojau tokią sutartį, jei ant manęs parėksi, tai turėsi tuoj pat padaryti 20 pritūpimų, jei nepadarysi, visą savaitę kasdien plausi grindis. Ir  ką, pasirašė! Jau kokius 4 kartus pritūpinėjo. clap.gif
Nu aišku, ir gerų sąvybių prilaiko krūvą, bet man dabar aktualiau šitos...

uoj LINKA, gerai cia sugalvojai su pritupimais yess.gif -tikraiusiai vyras jau slaunis ir sedmenis uzsikociavo fitness4.gif . as irgi turiu sauli. degtukas, del asmenines tvarkos priekaistu jam neturiu smile.gif , taciau uzknisa jame, kad ka pradeda daryt, po to reik ikalbinet , kad padarytu iki galo,nes vis neranda laiko- nors siaip jis darboholikas ir rankas turi geras. dar dydysis teisuolis-amziais jam viska reik pakritikuot, pasakyt vat as vistiek teisesnis box.gif , bet siaip kaip zmogus jis geras, beveik seimos zmogus thumbup.gif na dar lovoj thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wita: 07 balandžio 2005 - 12:43
Na ir as esu saulio zmona smile.gif

Apie ji galiu pasakyti tik gero.. labai tvarkingas, megsta dirbti, skaito daug, keliones dievina.. seima jam svarbiau nei draugai ir visada tai pabrezia wub.gif visada mane isklauso, gerbia mano nuomone ir kartais net kaprizus, labai linksmas, isshsisiepes biggrin.gif padeda namu ruosoj, parnesa geliu ir kvepia visalaika cool.gif

kartais noreciau, kad man kokias meiles eiles parashytu, as labai romantiska, bet... velniai ju nemate gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Linka @ 2004 06 03, 16:12)
Aš ir noriu sužinoti moterų nuomonę, kurių vyrai - Šauliai.
Pagal aprašymą, tai jie baisiai netvarkingi, maniškis atitinka - reikia vis priminti, kad nepamirštų nusiprausti, pasikvėpinti ir tt. O jau kai ateina laikas tvarkyti kambarius, arba ką nors paremontuoti, tai atrodo - pasaulio pabaiga. Jei taip yra, kokios priemonės padeda?
Dar viena blogybė- užpyksta kaip degtukas ir pradeda rėkti, o mane tai baisiai nervuoja. Tai aš sugalvojau tokią sutartį, jei ant manęs parėksi, tai turėsi tuoj pat padaryti 20 pritūpimų, jei nepadarysi, visą savaitę kasdien plausi grindis. Ir  ką, pasirašė! Jau kokius 4 kartus pritūpinėjo. clap.gif
Nu aišku, ir gerų sąvybių prilaiko krūvą, bet man dabar aktualiau šitos...

Papasakosiu ir aš apie savo šaulį.
1. Labai mėgsta visiems įsakinėti ir visus auklėti čia jam kaip oras reikalinga.
2. Labai užsispyręs ir laikosi savo nuomonės.
3. Labai greitai užsiplieskia tada pradeda rėkti, o po kokių penkių minučių nutyla dviem savaitėm kaip žuvis.
4. Mėgsta daryti staigmenas
5. Labai rūpestingas.
6.Viena diena nori vieno kita diena kito dalyko, o paskui ir pats jau nebežino ko nori.
7. Darbe dirba, o namie ne.
Tai toks tas mano šauliukas. ax.gif
Atsakyti
OI...prisikvatojau as beskaitydama... megalol.gif tikrai daug teisybes apie vyra sauli
Mano vyras ,o gal reiktu vadinti sugyventinis,ar busimo musu vaiko tevas...-Saulys.Vedybu klausimas jam peilis.Jau 5 metai kartu,o jis vis bajeriais atsako :tuoksimes po 5-to vaiko...O as irgi ne pescia,garsiai atsaunu,jog vaikas bus mano pavarde smile.gif
KARAS , LAISVE , DRAUGAI. Stai sie 3-ys zodziai patys svarbiausi mano saulio gyvenime.

Labai judrus,energingas,veiklus,plepus apie nieka,turi bjauria savybe "patraukt per danti",del ko daznai buna nuvertinamas,bet kai pokalbis uzsiveda rimta tema,butinai turi issaiskinti tikraja tiesa,Jam labai svarbi teisybe,negali pakesti kvailu zmoniu...
Labai geros sirdies,visada pades,bet ir saves labai nenuskriaus.
Del tvarkos - galima susitarti.Del aprangos - kai jau "isimyli" viena ruba,tai nesios iki sutrunejimo,tik pamegink ismesti!!!
O jau tik pamegink su juo pasneketi apie santykius,seima,ateiti...uzsidaro kaip dezute ir ne nemegink atidaryti.O as Dvynukas,man norisi siek tiek stabilumo,nors esu drugelis skrajojantis padebesiais smile.gif

Mano Saulys gilios minties zmogus.
Su juo niekada nebuna liudna,nes jam visada kazkas turi nutikti.
Atsakyti
QUOTE(kaktusas @ 2004 06 07, 13:24)
Mano šaulys tai hibridas iš visų jūsų sudėjus  laugh.gif
Ne duok Die kur nors lėkštė liks, ar šiaip koks popierius ant stalo...
Svarbiausia gyvenime šeima, nuo draugų tikrai nėra priklausomas.
Labai mėgsta keliauti ir laisvę, t.y. tik nebandyk klausti, kur šiandien buvo ir ką nuveikė, kaip didžiausias įžeidimas blink.gif

Vat tocnai mano Saulys. biggrin.gif biggrin.gif Susituokem po 6 m draugystes g.gif Labai jau nepriklausomas, nemegsta patarimu, daro taip, kaip jam atrodo teisinga. Nepripazins, kad klsyta arba labai jau retais atvejais prisipazins.
Juokingiausia dalyka siandien kazkur nete paskaiciau, akd noprint suvilioti vyra Sauli, reikia kuprines ant peciu, ikopti i kalna su juo, po to baidare, dar fizines veiklos ir tada gal jau pasiduos wub.gif Gryn maniskis biggrin.gif
Atsakyti
Kaip temos autorė ir paminėjo - tas šaulys, su kuriuo man teko bendrauti būtent toks ir buvo. Baisiai netvarkingas... Dar kas šlykščiausia - laaabai mėgdavo krapštyti nosį. FUI biggrin.gif ir laaabai greitai susinervuodavo be rimtos priežasties, o tada kai pradėdavo psichuoti: mėto telefoną (varžybos "kas toliau nusvies Nokia 3310) g.gif arba dar geriau daužydavo galvą į sieną (čia jau iš viso "mano galva medinė" doh.gif )

Esu labai laiminga, kad palikau jį, nes su juo padraugavus jaučiausi kaip pabėgusi iš emocinės ir psichologinės prievartos lagerio.

Bet ačiū dievui, toks žmogus tik vienas smile.gif Ir turbūt tai kraštutinės savybės, kurias išreiškus šiek tiek kultūringesniu būdu būtų buvęs visai nieko žmogeliukas...
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2005 07 21, 14:45)
Kaip temos autorė ir paminėjo - tas šaulys, su kuriuo man teko bendrauti būtent toks ir buvo. Baisiai netvarkingas... Dar kas šlykščiausia - laaabai mėgdavo krapštyti nosį. FUI biggrin.gif ir laaabai greitai susinervuodavo be rimtos priežasties, o tada kai pradėdavo psichuoti: mėto telefoną (varžybos "kas toliau nusvies Nokia 3310)  g.gif arba dar geriau daužydavo galvą į sieną (čia jau iš viso "mano galva medinė" doh.gif )

Esu labai laiminga, kad palikau jį, nes su juo padraugavus jaučiausi kaip pabėgusi iš emocinės ir psichologinės prievartos lagerio.

Bet ačiū dievui, toks žmogus tik vienas smile.gif Ir turbūt tai kraštutinės savybės, kurias išreiškus šiek tiek kultūringesniu būdu būtų buvęs visai nieko žmogeliukas...

Ajajai kaip tu cia toki issirinkai, gal akis buvo kokia migla uztraukus? O pasimatymuose irgi nosi krapstydavo ir snargli i kava dedavo?
Atsakyti
QUOTE(Brazile @ 2005 07 21, 15:50)
Ajajai kaip tu cia toki issirinkai, gal akis buvo kokia migla uztraukus? O pasimatymuose irgi nosi krapstydavo ir snargli i kava dedavo?

Aišku, kad per pasimatymus taip nedarydavo biggrin.gif. Apskritai gana greitai draugauti pradėjom, iš pradžių atrodė visai nieko vaikinas. Tik man jo apranga ne labai patiko... O ir tie užsipsichavimo priepuoliai iš pradžių buvo slepiami. Tai jau dabar esu 100 proc. tikra, kad draugauti turi tik su tokiu žmogumi, kuris tau tikrai patinka. Nes jei yra bent vienas bruožas, kuris tau nemalonus, nereikia naiviai tikėtis, kad pavyks kažką pakeisti...
Atsakyti
Mano ex irgi Saulys. Givenome kartu 10 metu.
Mano Šaulio bruo zai tokie:
- tvarkingas
- pedantas
- rupestingas
- kantrus
- megsta gaminti valgyti ( bet dare tai retai)
- megsta vaikus
- darbstus
- megsta puostis ( rubu, kvepalu ir kosmetikos turejo daugiau uz mane)
- turi labai daug draugu
- nuosirdus
-pamises ant sekso....
Del tvarkos galiu pasakyti savo nuomone , kad tai priklauso nuo zmogaus , o ne nuo zenklo.....
Atsakyti
aš ir turiu šaulį vyrą, mes jau kartu 7 metai, na maniškis labai tvarkingas, jį erzina labiau erzina ne taip padėti mano drabužiai, labai darbštus, ir daug kuo besidomintis, šeima jaum pirmoj vietoj ir dėl šeimos padaytų viską, aišku jam reikia veiksmo- nenustygsta vietoj. labai stiprią turi savo nuomonę, na negaliu pasakyt kad klaidingą. maniškį reikia labai jau sunervinti, kad jis rėktų, jei pyksta tai tyli. labai skaniai valgyt daro tongue.gif be proto myli vaikus .na lyg daugiau ir nieko, bet labiausiai nervina kai namų ruošoj jis radeda tvarkyt ir gali sėsti pailsėti ir vėl tada pradėti, o aš kaip tik atvirkščiai nemėgstu po biški, varau, varau, o jei gulėti tai tada jau nė piršto nejudinti. kadangi jis dirba darbe daugiau nei aš, tai dažniausiai namų ruoša lieka man doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedradi: 27 liepos 2005 - 08:21
QUOTE(Ria @ 2005 07 26, 13:21)
Mano ex irgi Saulys. Givenome kartu 10 metu.
Mano Šaulio bruo zai tokie:
- tvarkingas
- pedantas
- rupestingas
- kantrus
- megsta gaminti valgyti ( bet dare tai retai)
- megsta vaikus
- darbstus
- megsta puostis ( rubu, kvepalu ir kosmetikos  turejo daugiau uz mane)
- turi labai daug draugu
- nuosirdus
-pamises ant sekso....
Del tvarkos galiu pasakyti savo nuomone , kad tai priklauso nuo zmogaus , o ne nuo zenklo.....

Va mano buvusio Saulio irgi identiski bruozai, tip top. Tik dar prideciau, kad ypac pamises del sekso buvo ir vesti nesiruose visai, nepagavau uz rankos, bet manau i shona nuklydes buvo tikrai. O jau del kosmetikos brangios, geros, drabuziu dizaineriu vardiniu tai isvis pamises buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazile: 27 liepos 2005 - 08:52
mano berniukas saulys, o as dvynys...nu kaip ir netinkami vienas kitam...bet per daugaiu nei 2 draugystes metus...nebuvo jokio pykcio...nezinau kaip cia taip mums isejo..mes viena komanda! man jis labai geras, rupestingas... del jo tvarkos priekaistu neturiu, gal todel, kad dazniausiai pati viska tvarkau... nu as tokai jau esu...net nepastebiu-kai paimu ir sulankstau jo rubsu ir sudedu y vieta... Suprantu ka padariusi-kai jis padekoja ir gaunu uz tai buciuka... kazkaip enjauciu namu ruosoje, tvarkyme diskomforto..man-tai naturalu... kad darugu turi ir jiems padeda..nematauu nieko blogo... smile.gif labai myli ir rupinasi savo tevais... niekad jims nepriestarauja... na nedaro taip kaip jie sako, bet nesivelia y gincus su jais..tiesiog ramiai isdesto nuomone... nu esu patenkinta savo sauliuku...
Atsakyti