QUOTE(Linka @ 2004 06 03, 15:12)
Aš ir noriu sužinoti moterų nuomonę, kurių vyrai - Šauliai.
Pagal aprašymą, tai jie baisiai netvarkingi, maniškis atitinka - reikia vis priminti, kad nepamirštų nusiprausti, pasikvėpinti ir tt. O jau kai ateina laikas tvarkyti kambarius, arba ką nors paremontuoti, tai atrodo - pasaulio pabaiga. Jei taip yra, kokios priemonės padeda?
Dar viena blogybė- užpyksta kaip degtukas ir pradeda rėkti, o mane tai baisiai nervuoja. Tai aš sugalvojau tokią sutartį, jei ant manęs parėksi, tai turėsi tuoj pat padaryti 20 pritūpimų, jei nepadarysi, visą savaitę kasdien plausi grindis. Ir ką, pasirašė! Jau kokius 4 kartus pritūpinėjo.
Nu aišku, ir gerų sąvybių prilaiko krūvą, bet man dabar aktualiau šitos...
Pagal aprašymą, tai jie baisiai netvarkingi, maniškis atitinka - reikia vis priminti, kad nepamirštų nusiprausti, pasikvėpinti ir tt. O jau kai ateina laikas tvarkyti kambarius, arba ką nors paremontuoti, tai atrodo - pasaulio pabaiga. Jei taip yra, kokios priemonės padeda?
Dar viena blogybė- užpyksta kaip degtukas ir pradeda rėkti, o mane tai baisiai nervuoja. Tai aš sugalvojau tokią sutartį, jei ant manęs parėksi, tai turėsi tuoj pat padaryti 20 pritūpimų, jei nepadarysi, visą savaitę kasdien plausi grindis. Ir ką, pasirašė! Jau kokius 4 kartus pritūpinėjo.
Nu aišku, ir gerų sąvybių prilaiko krūvą, bet man dabar aktualiau šitos...
uoj LINKA, gerai cia sugalvojai su pritupimais -tikraiusiai vyras jau slaunis ir sedmenis uzsikociavo . as irgi turiu sauli. degtukas, del asmenines tvarkos priekaistu jam neturiu , taciau uzknisa jame, kad ka pradeda daryt, po to reik ikalbinet , kad padarytu iki galo,nes vis neranda laiko- nors siaip jis darboholikas ir rankas turi geras. dar dydysis teisuolis-amziais jam viska reik pakritikuot, pasakyt vat as vistiek teisesnis , bet siaip kaip zmogus jis geras, beveik seimos zmogus na dar lovoj