Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

QUOTE(undi @ 2008 11 14, 12:32)
taip taip, as sauliuke ir pasoneje turiu zuvuka wub.gif ..na mums dabar kaip ir slifavimosi stadija..tai visko buna..mokomes susikalbeti..kartais mane erzina jo jausmingumas ir jautrumas..bet siaip tai labai rupestingas, geras ir mylintis zmogeliukas..
o del tauskejimo?sakyciau as daugiau tausku nei jis..na gal tik megejas pabambet.. thumbup.gif

taigi ir aš šaulė- gyvenu su žuviuku (jau 10 metų) . na maniškio jautruoliu nepavadinsi. Jei jis pagal horoskopą žuvis, tai pagal veislę- Šamas. Atspėk pati, kodėl tyli, atspėk, kas nepatiko, atspėk kas patiko. tikras niuansų kamuolys. Bet įpratau. Tikrai šeimos žmogus. Šiltas, bet vistiek Šamas, sunku išjudinti, bet, kai išjudini... Smagu žiūrėti. smile.gif
Atsakyti
Aš pati esu žuvis, o vat mano vaikinas šaulys... smile.gif Tai labai geras žmogus jis... Ir šiaip aš jau esu tokio karštesnio charakterio, labai greit supykstu, o va jis toks ramesnis.. Šiaip nelinkęs į konfliktus, jei jau susipykstam tai iniciatyvą taikytis visada jis reiškia... wub.gif Labai džiaugiuos, kad esam kartu, nes manau tikrai, labai vienas kitam tinkame thumbup.gif
Atsakyti
Sauliai, mano manymu, yra bevaliai - draugams nieko negali atsakyti. Del tvarkos irgi milziniska problema biggrin.gif nors as pati saulys siaip:D
Atsakyti
ir draugai itakoja nezmoniskai ju nuomone. visiska priklausomybe nuo draugu.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2009 01 19, 12:51)
ir draugai itakoja nezmoniskai ju nuomone. visiska priklausomybe nuo draugu.

Mano nuomone tik itakoja... kas del draugu, tai nepasakyciau.
Nors mano brolis ir tetis sauliai tai gal su tais draugais ir blogesnis reikalas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(domina @ 2008 09 29, 10:11)
Antras vyras saulys, bet skiriasi nuo pirmojo kaip diena ir naktis- jam svarbu namai, seima, nors pradetas remontas trunka gan ilgai (bet kai su zmogum gera, negi tos nuluptos sienos trukdo? Avangardas  thumbup.gif ), i kompanijas tik kartu, pinigu visada yra (dar ir mane prilaiko nuo bereikalingu islaidu), mes sau daug ka leidziam.
Ir ka cia pasakyti- du skirtingi zmones, gime po tuo paciu horoskopo zenklu, auge skirtingose seimose, turintys skirtinga issilavinima.

Mano mamos draugas saulys-dabar perskaiciau lyg apie ji butu parasyta bigsmile.gif
Atsakyti
As taip pat gyvenu su sauliu. Susituokem po 7 metu pazinties. Nepriklausomas, megsta ir brangina savo laisve, myli draugus, visiems visada pasiruoses padet, seimai pritruksta laiko... del tvarkos imanoma isauklet, nors papriestaravus, butinai darys priesingai, arba visai to nedarys. Ir dar egoistas, pirma Jis, o po to jau apie kitus pagalvos. Labai linkes islaidauti, seimoj tikrai nera finansinis ramstis, uztat as pati visada turiu turet santaupu ir dar ji paremt.
Dar viena savybe - nepastovumas. Nori visko daug ir iskart, bet nelinkes sunkiai dirbt, kad uzsidirbtu. Kompas ir motociklas - geriausi draugai 4u.gif
Atsakyti
As ir mano draugas sauliai.
prisikaiciau cia visokiausiu apibudininmu, bet galiu pasakyti viena.. ne viskas priklauso nuo zenklo. svarbu - isilavinimas, auklejimas, seima, kurioje augo, na ir dar.. savybes budingos tik tam zmogui.

mes su draugu lb skirtingi, nors gime panasiu laiku.
jis tikras auksas. tureti toki vaikina linkeciau kiekvienai. na, o tokia drauge, kaip as, tikrai nedovanele. blush2.gif
mes abu mokam gaminti ir gaminam. megstam keliauti, esam draugiski ir savarankiski.indai kriaukleje ne vienam netrukdo, taciau neesam nevalos. ne vienas ne vienam neliepiam praustis, ar kvepintis - juk tai savaime suprantama. draugui nelaimeje visada padesim, taip ir savo seimoms.

taciau jis:
atidus, demesingas, svelnus, ramesnis, visad padarys, ko paprasysiu ir nereiks laukti rytojaus; nekarstakosis, nepavydus; gali bet ka sumeistrauti. retai pyksta, nekelia tono.

as:karstakose; man reikia veiksmo. greit supykstu. ir jei supykstu, jis tikrai suzinos schmoll.gif
esu pavydi, kiek egositiska. megstu tinginiauti.esu peleda - megstu miegoti diena, o nakti selti.

skiriames dar daug daug kuo, bet pliusas minusa traukia:)

na, o del sekso , kaip cia kazkas rase. tikrai nera, kad negalim ne dienos istverti, galim ir ne viena, ir dvi galim:)
ir tikrai neesam pamise, ar neisitikimi..na, bent as jau taip tikiuosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano Saulys gerulis ax.gif thumbup.gif As sunkesnio budo-Avinas doh.gif Mums gera kartu 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiuks @ 2009 02 03, 14:33)
As taip pat gyvenu su sauliu. Susituokem po 7 metu pazinties. Nepriklausomas, megsta ir brangina savo laisve, myli draugus, visiems visada pasiruoses padet, seimai pritruksta laiko... del tvarkos imanoma isauklet, nors papriestaravus, butinai darys priesingai, arba visai to nedarys. Ir dar egoistas, pirma Jis, o po to jau apie kitus pagalvos. Labai linkes islaidauti, seimoj tikrai nera finansinis ramstis, uztat as pati visada turiu turet santaupu ir dar ji paremt.
Dar viena savybe - nepastovumas. Nori visko daug ir iskart, bet nelinkes sunkiai dirbt, kad uzsidirbtu. Kompas ir motociklas - geriausi draugai  4u.gif

blink.gif cia tai geras... atrodo daug kas atitinka ir mano sauli doh.gif ypac kompas ir motociklas lotuliukas.gif ir t.t.
Atsakyti
Šaulys
(11.23 – 12.21)

* Asmenybė

Linksmas, žavus, protingas, optimistiškas, truputį lengvabūdis ir atviras Šaulys yra tikra kompanijos siela. Žmones, o ypač moteris, prie jo tiesiog traukia. Šauliai yra tiesmukiški ir reiškia savo nuomonę nepaisydami nieko. Nevertėtų jiems patikėti paslapčių, nes jie nepagalvoja prieš sakydami.

Jei visiems Zodiako ženklams būtų sukurtos uniformos, Šauliams atitektų mėlyni džinsai. Tai tarytum jų laisvės ir nuotykių troškimo simbolis. Šauliai nėra prisirišę prie gimtųjų namų ar šeimos, jie labai nepriklausomi ir nepakenčia jokių suvaržymų. Tikriausiai todėl taip mėgsta keliauti. Tokiu būdu jie patenkina savo laisvės troškimą ir praplėčia savo akiratį. Jų namuose greičiausiai bus pilna įdomių daiktų, kuriuos parsivežė iš tolimų kraštų.

Šauliai paprastai išsilavinę, logiškai mąstantys, linkę į meną, originalūs, turintys puikią nuojautą ir nuolat ieškantys ko nors dar nepatirto. Atrodo, jog Šauliai jaučia nenumaldomą alkį gyvenimui. Jiems būtina viską išmėginti, patirti, išgyventi ir tos naujovių paieškos trunka visą jų gyvenimą. Jie mielai skaito knygas, gilinasi į filosofiją, gali susidomėti religija. Taip pat juos traukia aktyvus sportas, tad dažnai patiria traumų. Šaulio nesudomis rutininis darbas, o štai intelektualiniam iššūkiui tikrai neatsispirs. Sudėtingų sprendimų ieškojimas jiems teikia malonumą. Jei jų darbas patenkina jų įvairovės ir smalsumo poreikius, gali paaukoti jam visą savo gyvenimą ir visiškai apleisti namus ir šeimą.

* Bendravimas, meilė ir seksas

Šauliai komunikabilūs, draugiški ir optimistiški, šios savybės ir jų idealizmas ir humoro jausmas sužavi beveik kiekvieną. Jie nuoširdžiai domisi, ką kiti galvoja, todėl į juos dažnai kreipiasi pagalbos ar patarimo. Šauliai tiki žmonėmis ir yra tikrai garbingi. Tik jų atvirumas gali būti suprastas kaip netaktas, tad vertėtų išmokti atidžiau rinktis žodžius

Be galo mylėdamas laisvę Šaulys stengiasi neužmegzti ilgalaikių santykių, bet visada yra pasirengęs romantiškiems nuotykiams. Šaulys vyras gali pamesti galvą dėl paslaptingos, nuoširdžios ir nepriklausomos moters, tačiau vos pasijus supančiotas ar kontroliuojamas, tuoj pat pasipustys padus. Moteris Šaulė nelabai domisi santuoka ir vaikais. Net ištekėjusi ji netaps namų šeimininke ir netūpčios aplink vyrą ir vaikus. Tiesa, vaikai ją dievins, nes ji sugalvos jiems begalę linksmų žaidimų. Ji išmokys vaikus narsos, teisingumo ir meilės laisvei, bet ne disciplinos.

Šaulys gali būti dviejų tipų – ištikimas, idealistiškas romantikas arba tobulybės paieškose pasiklydęs suvedžiotojas. Šauliams reikia intelektualaus partnerio, kuris nebūtų pavydus ar savininkiškas. Tiek vyrai, tiek moterys nemėgsta banalumo. Jie mėgsta įvairovę, aštrius pojūčius, pikantiškus erotinius žaidimus ir aistringus pokalbius. Jei myli Šaulį ar Šaulę, paversk bendrą gyvenimą nuotykiu, nes jei pakvips rutina, jie ims dairytis ko nors naujo.

* Tinkamiausi partneriai

Šaulys sutars su kitais Ugnies ženklais – Avinu ir Liūtu. Taip pat su Svarstyklėmis, Vandeniu ir gal Ožiaragiu bei Skorpionu. Sunkiau bendrauti su Mergele ir Žuvimis. Dvyniai, nors ir priešingas ženklas, gali būti harmoninga pora.

thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 02 21, 17:26)
Šaulys
(11.23 – 12.21)

* Asmenybė

Linksmas, žavus, protingas, optimistiškas, truputį lengvabūdis ir atviras Šaulys yra tikra kompanijos siela. Žmones, o ypač moteris, prie jo tiesiog traukia. Šauliai yra tiesmukiški ir reiškia savo nuomonę nepaisydami nieko. Nevertėtų jiems patikėti paslapčių, nes jie nepagalvoja prieš sakydami.

Jei visiems Zodiako ženklams būtų sukurtos uniformos, Šauliams atitektų mėlyni džinsai. Tai tarytum jų laisvės ir nuotykių troškimo simbolis. Šauliai nėra prisirišę prie gimtųjų namų ar šeimos, jie labai nepriklausomi ir nepakenčia jokių suvaržymų. Tikriausiai todėl taip mėgsta keliauti. Tokiu būdu jie patenkina savo laisvės troškimą ir praplėčia savo akiratį. Jų namuose greičiausiai bus pilna įdomių daiktų, kuriuos parsivežė iš tolimų kraštų.

Šauliai paprastai išsilavinę, logiškai mąstantys, linkę į meną, originalūs, turintys puikią nuojautą ir nuolat ieškantys ko nors dar nepatirto. Atrodo, jog Šauliai jaučia nenumaldomą alkį gyvenimui. Jiems būtina viską išmėginti, patirti, išgyventi ir tos naujovių paieškos trunka visą jų gyvenimą. Jie mielai skaito knygas, gilinasi į filosofiją, gali susidomėti religija. Taip pat juos traukia aktyvus sportas, tad dažnai patiria traumų. Šaulio nesudomis rutininis darbas, o štai intelektualiniam iššūkiui tikrai neatsispirs. Sudėtingų sprendimų ieškojimas jiems teikia malonumą. Jei jų darbas patenkina jų įvairovės ir smalsumo poreikius, gali paaukoti jam visą savo gyvenimą ir visiškai apleisti namus ir šeimą.

* Bendravimas, meilė ir seksas

Šauliai komunikabilūs, draugiški ir optimistiški, šios savybės ir jų idealizmas ir humoro jausmas sužavi beveik kiekvieną. Jie nuoširdžiai domisi, ką kiti galvoja, todėl į juos dažnai kreipiasi pagalbos ar patarimo. Šauliai tiki žmonėmis ir yra tikrai garbingi. Tik jų atvirumas gali būti suprastas kaip netaktas, tad vertėtų išmokti atidžiau rinktis žodžius

Be galo mylėdamas laisvę Šaulys stengiasi neužmegzti ilgalaikių santykių, bet visada yra pasirengęs romantiškiems nuotykiams. Šaulys vyras gali pamesti galvą dėl paslaptingos, nuoširdžios ir nepriklausomos moters, tačiau vos pasijus supančiotas ar kontroliuojamas, tuoj pat pasipustys padus. Moteris Šaulė nelabai domisi santuoka ir vaikais. Net ištekėjusi ji netaps namų šeimininke ir netūpčios aplink vyrą ir vaikus. Tiesa, vaikai ją dievins, nes ji sugalvos jiems begalę linksmų žaidimų. Ji išmokys vaikus narsos, teisingumo ir meilės laisvei, bet ne disciplinos.

Šaulys gali būti dviejų tipų – ištikimas, idealistiškas romantikas arba tobulybės paieškose pasiklydęs suvedžiotojas. Šauliams reikia intelektualaus partnerio, kuris nebūtų pavydus ar savininkiškas. Tiek vyrai, tiek moterys nemėgsta banalumo. Jie mėgsta įvairovę, aštrius pojūčius, pikantiškus erotinius žaidimus ir aistringus pokalbius. Jei myli Šaulį ar Šaulę, paversk bendrą gyvenimą nuotykiu, nes jei pakvips rutina, jie ims dairytis ko nors naujo.

* Tinkamiausi partneriai

Šaulys sutars su kitais Ugnies ženklais – Avinu ir Liūtu. Taip pat su Svarstyklėmis, Vandeniu ir gal Ožiaragiu bei Skorpionu. Sunkiau bendrauti su Mergele ir Žuvimis. Dvyniai, nors ir priešingas ženklas, gali būti harmoninga pora.
thumbup.gif

nu faini tie šauliai thumbup.gif
Atsakyti