Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

QUOTE(Mamyte Kristi @ 2008 10 27, 15:48)
tiesa, manasis, kaip ir keletas rase mamyciu, labai uzsiplieskia ir ta nuotaiku kaita - mane varo is proto!!!
Cia jis su nuotaika, linksmas, bendraujame... nueis i vonia ar kambari - grista visas kaip syrse  :-(

mano brolis toks, bet jis skorpionas. o manasis Sauliukas labai ramus. Viska darom kaip as noriu, o tai yra gerai, nes nepakenciu, kai kazkas vyksta ne pagal mane.
Atsakyti
Ar yra sauliukiu gyvenanciu su zuviais biggrin.gif ??? kaip sekasi??? ar neerzina ju amzinas tauskimas ir galvojimas garsiai?
Atsakyti
QUOTE(alwa @ 2008 11 12, 22:09)
Ar yra sauliukiu gyvenanciu su zuviais biggrin.gif ??? kaip sekasi??? ar neerzina ju amzinas tauskimas ir galvojimas garsiai?

taip taip, as sauliuke ir pasoneje turiu zuvuka wub.gif ..na mums dabar kaip ir slifavimosi stadija..tai visko buna..mokomes susikalbeti..kartais mane erzina jo jausmingumas ir jautrumas..bet siaip tai labai rupestingas, geras ir mylintis zmogeliukas..
o del tauskejimo?sakyciau as daugiau tausku nei jis..na gal tik megejas pabambet.. thumbup.gif
Atsakyti
Pilnai pritariu aurorytei del Šaulių būdo - ekstramalai ir švaistūnai. Maniškis nusipirko motociklą, o kad gal būtų reikėtų ko nors šeimai, tai jam nė motais... Svarbu jam gerai huh.gif O del to, kad visą gyvenimą vyrai Šauliai taip ir nesuauga, man asmeniškai kyla nuolatinių problemų. Kaip šiandien prisimenu, kai per jo jubiliejų kėliau taurę šampano ir sakiau, kad gal pagaliau su metais surimtėsi
wink.gif bet, ne kur tau... Žmogus ne pirmos jaunystės, o kaip buvo baliai festivaliai, taip ir liko. dar vienas Šaulio bruožas, kai prisibaliavoja, tai geriau nesipainioti po ranka, nes išgirsi tokių žodžių... vienu žodžiu po 10 metų santuokos nebeturiu jokio gero žodžio apie šaulius. Aišku jis kompanijos siela, tūsai su juo nerealūs, tačiau buitis ir žemiški dalykai jam yra kosmosas, visiškai nesiorientuoja situacijoje.
Atsakyti
QUOTE(Ruta0 @ 2008 11 18, 01:07)
Pilnai pritariu aurorytei del Šaulių būdo - ekstramalai ir švaistūnai. Maniškis nusipirko motociklą, o kad gal būtų reikėtų ko nors šeimai, tai jam nė motais... Svarbu jam gerai huh.gif O del to,  kad visą gyvenimą vyrai Šauliai taip ir nesuauga, man asmeniškai kyla nuolatinių problemų. Kaip šiandien prisimenu, kai per jo jubiliejų kėliau taurę šampano ir sakiau, kad gal pagaliau su metais surimtėsi
  wink.gif  bet, ne kur tau... Žmogus ne pirmos jaunystės, o kaip buvo baliai festivaliai, taip ir liko. dar vienas Šaulio bruožas, kai prisibaliavoja, tai geriau nesipainioti po ranka, nes išgirsi tokių žodžių... vienu žodžiu po 10 metų santuokos nebeturiu jokio gero žodžio apie šaulius. Aišku jis kompanijos siela, tūsai su juo nerealūs, tačiau buitis ir žemiški dalykai jam yra kosmosas, visiškai nesiorientuoja situacijoje.

Is dalies galiu pritarti, kad megsta balius ir naejaucia saiko unsure.gif Buna, kad jau kai uzves savaitgali... doh.gif Bet cia turbut daug ka duoda ir seima, kurioje augo verysad.gif Megsta papliurpti ir per danti patraukti, kaip kazkas minejo smile.gif Labai islaidus. Jauciasi visais atvejais teisus doh.gif Megsta mane vadinti materialiste vie del to, kad saugau savo daiktus blink.gif
Atsakyti
Mano vyras Šaulys. Kas liečia tvarka tvarkingas. Visada ryte nusipraus, pasikvepins, neišeis su treninginėm kelnėm niekur. Viena bėda kad užsispyręs be galo. Jei ko užsispirs neišprašysi jo nieko. Be to labai kominikabilus su visais atranda bendra kalba. Tik pinigai neužsilaiko pas jį. Kai yra atliekamų perką reikia to ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildažytė: 20 lapkričio 2008 - 11:54
Na nereikia taip vienareikšmiškai. Aš irgi šaulys, bet nei ekstremalas, nei švaistūnas. O suaugti ir buity orientuotis gyvenimas privertė, kai išvažiavau vienas į užsienį mokytis.

QUOTE(Ruta0 @ 2008 11 18, 01:07)
Pilnai pritariu aurorytei del Šaulių būdo - ekstramalai ir švaistūnai. Maniškis nusipirko motociklą, o kad gal būtų reikėtų ko nors šeimai, tai jam nė motais... Svarbu jam gerai huh.gif O del to,  kad visą gyvenimą vyrai Šauliai taip ir nesuauga, man asmeniškai kyla nuolatinių problemų. Kaip šiandien prisimenu, kai per jo jubiliejų kėliau taurę šampano ir sakiau, kad gal pagaliau su metais surimtėsi
  wink.gif  bet, ne kur tau... Žmogus ne pirmos jaunystės, o kaip buvo baliai festivaliai, taip ir liko. dar vienas Šaulio bruožas, kai prisibaliavoja, tai geriau nesipainioti po ranka, nes išgirsi tokių žodžių... vienu žodžiu po 10 metų santuokos nebeturiu jokio gero žodžio apie šaulius. Aišku jis kompanijos siela, tūsai su juo nerealūs, tačiau buitis ir žemiški dalykai jam yra kosmosas, visiškai nesiorientuoja situacijoje.

Atsakyti
Per kiek laiko supratot, koks jusu sauliukas?

QUOTE(Mottto @ 2008 11 28, 13:54)
Na nereikia taip vienareikšmiškai. Aš irgi šaulys, bet nei ekstremalas, nei švaistūnas. O suaugti ir buity orientuotis gyvenimas privertė, kai išvažiavau vienas į užsienį mokytis.

Jus tikras lobis savo isrinktajai smile.gif

Nors apie savo Sauliuka negaliu nieko bloga pasakyti, bet mes bendraujam gana trumpai...
Atsakyti
Žinau biggrin.gif

QUOTE(aggree @ 2008 11 28, 14:53)
Jus tikras lobis savo isrinktajai smile.gif

Atsakyti
sveikos smile.gif
maniskis irgi saulys...del baliu galiu pritart, uzsives-sunku sustabdyt, tvarkos jam gali ir nebut tol, kol jau pati nepradesiu bambet doh.gif
vyrukas mazakalbis, demesi koncentruoja i viena dalyka,nemoka klausytis keliu, pvz.: ziuri tv ar laikrasti skaito, tai aplink gali ir kara pradet, jam ne motais schmoll.gif ,turi kartot po keleta kartu, jei nori kad tave isgirstu, mano mama irgi saule, ir elgiasi lygiai taip pat, beje abu nera svaistunai, spaudzia iki paskutiniuju blink.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif Mano brangusis irgi sauliukas smile.gif Kas liecia tvarka namuose, tai jis saunuolis wub.gif ir namus sutvarko,ir indus isplauna ax.gif bet va aplink save tai neapsiziures doh.gif jei kaip mazam vaikui drabuziu nepakeisi tai ir metus su tais paciais vaikscios doh.gif.
Kas liecia islaiduma,tai maniskis tikras skrudzas smile.gif doh.gif jam tik taupyti ir taupyti...
Pritariu ramune kad,vyrukas mazakalbis,bet balis megsta ir saiko tikrai nejaucia doh.gif smile.gif .
Atsakyti
Labukas. Ir as klaidzioju is smalsumo po SM ir ieskau artimu temukiu,vat uzklydau ir i sia...
Va mano vyras taip pat saulys, viska ka cia paskaiciau tai gryniausia tiesa...
Maniskis gauna ar turi pingu visada isleis iki cento reikia ar nereikia, taupyt visai nemoka; kompanijos zmogus,megsta pagert,pabaliavot,pauliavot; jei nepaduosi kokio rubu ar neliepsi pasikeist rubu taip ir vaikscios; na del tvarkos tai isties tvarkingas, darbstus,moka daug darbu,tik kartais kantrbes mazoka; jat jei isgeres geriau nelyst su savo nuomone nes galima likt neteisiu ir nepagristai apkaltintu; ir siaip pageres agresyvokas,nemegsta kai del kai kuriu dalyku jam reguliuojama ar aiskinama; iki galo nesubres ir as manau na kartais elgiasi kaip paauglys;
oi ir t.t.
Atsakyti