Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

QUOTE(Sidabrinė @ 2008 03 12, 13:51)
As esu saulys,esu labai kantri,kartais pasirodo nuotaiku kaita.Del tvarkymosi kazkas rase tai as pvz atvirksciai esu tvarkinga labai ir man nuotaika buna bloga tada kai kazkas ne vietoj padeta.Taip pat kaip greit uzsidegu taip greit ir uzgestu  biggrin.gif esu draugiska,bet nepatikli.Nepakenciu kai man kazkas vadovauja ar kazka aiskina blush2.gif bandau viska daryti pati,o jau kai nebesusitvarkau tada paprasau pagalbos kitu  4u.gif esu gamtos vaikas.Tik gamtoje esu pati savimi.nepakenciu uzdaros patalpos  blush2.gif Myliu gamta,gyvunus ir vaikus  wub.gif
Dar nepaminejau ,kad esu beprotiskai uzsispyrusi  doh.gif Atleidziu nuoskaudas greit,bet atsimenu laaabai ilgai  rolleyes.gif  unsure.gif

Netyčia užklydau į šią temukę ir taip juokas paimė, nes viens prie vieno šie punkteliai tikiuosi Sidabrinė neužpyks blush2.gif biggrin.gif Netikėjau, kad taip gali būti tokie skirtingi žmonės, o tiek panašumu mastau.gif hihihi.gif Beje esu labai išsiblaskiusi doh.gif ir nu visus svarbius darbus atidėlioju iki paskutinės minutės doh.gif blush2.gif Bet jau čia turbūt viena aš tokia ax.gif
Įdomi temukė pasiskaityt apie save patį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 26 rugsėjo 2008 - 23:30
mano abu vyrai yra Sauliai. Pasiseke? g.gif Pirmas (ex) visiskai atitinka tikro saulio apibudinima- tingus, pinigus leisdavo iki paskutinio cento, o po to dar ir skolindavosi, labai mego kompanijas, isgerimus, ypac kontroliuoti mane ir visus pinigus, kuriu paprastai nebudavo. O jau po skyrybu suzinojau, kad jis dar ir lose. doh.gif
Antras vyras saulys, bet skiriasi nuo pirmojo kaip diena ir naktis- jam svarbu namai, seima, nors pradetas remontas trunka gan ilgai (bet kai su zmogum gera, negi tos nuluptos sienos trukdo? Avangardas thumbup.gif ), i kompanijas tik kartu, pinigu visada yra (dar ir mane prilaiko nuo bereikalingu islaidu), mes sau daug ka leidziam.
Ir ka cia pasakyti- du skirtingi zmones, gime po tuo paciu horoskopo zenklu, auge skirtingose seimose, turintys skirtinga issilavinima.
Atsakyti
Esu šaulys, labai kantri.Esu tvarkinga labai ir man nuotaika būna bloga tada kai kažkas ne vietoj padėta, mane tai erzina.Taip pat kaip greit užsidegu taip greit ir užgęstu, esu draugiška,bet nepatikli. Nepakenčiu kai man kažkas vadovauja. Myliu vaikus ir gyvūnus.
Be to esu beprotiškai užsispyrusi. Atleidžiu nuoskaudas greit,bet atsimenu laaabai ilgai smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ierika @ 2008 09 21, 23:52)
jau tokie mes tie sauliukai  doh.gif  sunku net kartais paciai gyventi  mirksiukas.gif  labiausiai mane nervina tas kantrybes neturejimas, jei ko nors negaunu tuo metu man tada labai blogai, ant sazines kaip koks akmuo sedi  verysad.gif

Aš irgi biggrin.gif Šauliai keistesni...aš išvis keistuolė bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
kiek sauliu pazystu,tai visi skirtingi,tai manau mazai ka reiskia tie zenklai
Atsakyti
[COLOR=purple]

Wow na tikrai daug cia minciu apie $auliukus, na mano suzadetinis truputuka kitoks, bet pats geriausias 4u.gif Visu pirma taj as pati esu mergele, ir gal tvarkinga, na manyciau labai tvarkinga blush2.gif va pvz vakar gryzus po vakarines pamainos-nusikalus - 11val dar kambarius siurbiau ir vonia ciustyjau ax.gif nes negalejau, nerviskai mane tiesiog veikia. g.gif gal jau reiketu susimastyt, gal man jau varzteliai, kaip sakoma, atsisuko. Na bet ne cia juk ne apie mane o apie mano sauliuka bigsmile.gif
taigi, taigi jis labai labai tvarkingas- ne pedantas bet tvarka turi but - rubeliai graziai sulankstyti, viskas vietose, saldytuve irgi nepriekaistinga tvarka turi buti kad visi produktai graziai atrodytu - na situ maisto deliojimu,. po apsipirkimo taj jis dazniausiai ir uzsiema. biggrin.gif Ir dar mane pabara, jei taip galima sakyti, paskatina kad neapsileisciau, nes ir man kartais jegu nebuna... rolleyes.gif
Na dar jis labai myli augalus ir geles, taj pats ir priziuri ir tvarko ir tresia ir laisto visi kampai nustatyti, oi ka as be jo daryciau, turbut taip jauku namuose nebutu. g.gif Bet tik nepagalvokit kad jis koks nevyriskas , kad geles megsta....ne ne ne dar ir koks vyriskas- gero sudejimo, turi tvirta charakteri, jei jau ka nusprende tai baigta, siekia savo tikslu, beja labai "myli" savo darba nors ir sunkus jis bet jam patinka. labai myli savo seima ir mane zinoma, man ir musu planuojamom vestuvem nieko negaili, wub.gif na zodziu paciu paciausias. Kartais pagalvoju, kad geresnio ir nerasciau....... tai tiek apie mano $auliuka.
P.S. Laukiu nesulaukiu vestuviu ir medaus savaites biggrin.gif vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra.samasonokaite @ 2008 10 13, 13:57)
[COLOR=purple]
Kartais pagalvoju, kad geresnio ir nerasciau....... tai tiek apie mano $auliuka.
P.S. Laukiu nesulaukiu vestuviu ir medaus savaites  biggrin.gif vacation1.gif  vacation4.gif

To ir linkiu, kad jis būtų tas vienintelis bigsmile.gif bet po dešimt metų apsilankyk šitoj temukėj tongue.gif lotuliukas.gif Pokštauju mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vyras - saulys.
Jei tik randa nesuplautus indus - tik grizes namo ir nusiemes batus puola juos suplauti. Svara megsta labai (stebiuosi, kaip kitos raso, kad reikia verste versti praustis ar kvepintis).
Tiesa tai, kad labai geras visiems... taciau buna, kad ir nukencia del savo tokios "atviros" sirdies... schmoll.gif
Atsakyti
na manasis tai taip pat toks ne itin tvarkingas. Parėjo , pametė, neberanda....Bet šiaip tai šiltas žmogus tas šauliukas. Labai myli mane, rūpinasi. Ir beto jis apskritai yra laimės kūdikis. Daug ku jam sekasi biggrin.gif
Atsakyti
Mano tas Sauliukas, per tuos kelis menesius kiek mes bendraujam, neparode savo jokiu itin blogu savybiu. Tvarkingas, nekelia balso, grizta namo laiku, gal truksta atviresniu pokalbiu, nors pasizadejom kalbetis nuo siol daugiau ir atviriau.
Atsakyti
O as galvojau,kad pas mane viena toks saulys g.gif doh.gif bet cia dar puse velnio as ir saulys lotuliukas.gif tai net dovana tenka dalintis doh.gif
Atsakyti
tiesa, manasis, kaip ir keletas rase mamyciu, labai uzsiplieskia ir ta nuotaiku kaita - mane varo is proto!!!
Cia jis su nuotaika, linksmas, bendraujame... nueis i vonia ar kambari - grista visas kaip syrse :-(
Atsakyti