QUOTE(Sidabrinė @ 2008 03 12, 13:51)
As esu saulys,esu labai kantri,kartais pasirodo nuotaiku kaita.Del tvarkymosi kazkas rase tai as pvz atvirksciai esu tvarkinga labai ir man nuotaika buna bloga tada kai kazkas ne vietoj padeta.Taip pat kaip greit uzsidegu taip greit ir uzgestu esu draugiska,bet nepatikli.Nepakenciu kai man kazkas vadovauja ar kazka aiskina bandau viska daryti pati,o jau kai nebesusitvarkau tada paprasau pagalbos kitu esu gamtos vaikas.Tik gamtoje esu pati savimi.nepakenciu uzdaros patalpos Myliu gamta,gyvunus ir vaikus
Dar nepaminejau ,kad esu beprotiskai uzsispyrusi Atleidziu nuoskaudas greit,bet atsimenu laaabai ilgai
Dar nepaminejau ,kad esu beprotiskai uzsispyrusi Atleidziu nuoskaudas greit,bet atsimenu laaabai ilgai
Netyčia užklydau į šią temukę ir taip juokas paimė, nes viens prie vieno šie punkteliai tikiuosi Sidabrinė neužpyks Netikėjau, kad taip gali būti tokie skirtingi žmonės, o tiek panašumu Beje esu labai išsiblaskiusi ir nu visus svarbius darbus atidėlioju iki paskutinės minutės Bet jau čia turbūt viena aš tokia
Įdomi temukė pasiskaityt apie save patį