Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

maniškis šaulys tai labai plepys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2008 03 12, 14:51)
As esu saulys,esu labai kantri,kartais pasirodo nuotaiku kaita.Del tvarkymosi kazkas rase tai as pvz atvirksciai esu tvarkinga labai ir man nuotaika buna bloga tada kai kazkas ne vietoj padeta.Taip pat kaip greit uzsidegu taip greit ir uzgestu  biggrin.gif esu draugiska,bet nepatikli.Nepakenciu kai man kazkas vadovauja ar kazka aiskina  blush2.gif bandau viska daryti pati,o jau kai nebesusitvarkau tada paprasau pagalbos kitu  4u.gif esu gamtos vaikas.Tik gamtoje esu pati savimi.nepakenciu uzdaros patalpos  blush2.gif Myliu gamta,gyvunus ir vaikus  wub.gif
Dar nepaminejau ,kad esu beprotiskai uzsispyrusi  doh.gif Atleidziu nuoskaudas greit,bet atsimenu laaabai ilgai  rolleyes.gif  unsure.gif

As esu tai pat sauliukas rolleyes.gif viska ka isvardinot atitinka ir man thumbup.gif
Atsakyti
Laba ax.gif Mano vyras saulys,tikras gyvsidabris,visur jo pilna, pasneketi, pajuokauti - pirmas. Vis kazka organizuoja, be bruzdesio turbut numirtu. O del svaros skaiciau, kad moterys guodziasi, tai maniskis pedantas beveik biggrin.gif As tik karta i savaite generaline tvarka darau, o kasdien jis kuopiasi ir namus ir save . Va , jei supyksta, tai tylu... tada namie ramu lotuliukas.gif Ir pavydus nesvietiskai wub.gif

Bet cia gi dar itakoja ir gimimo metai, taip, kad visi skirtingi zmones. Pati sudarineju asmeninius horoskopus daugeli metu, tad zinau, jog pagal zenkla negalima skirstyti zmoniu.
Atsakyti
man atrodo tie zenklai neitakoja,kiekvienas zmogus su savo priciudais,mano vyras ir saulys,yra pakankamai tvarkingas,bet grindu,tai neplauna nebent issluoja verysad.gif
Atsakyti
Nu aš turiu vyrą šaulį . biggrin.gif nu ir ką aš galiu papasakoti? Šauliai- vėjo pamušalai- jiems įdomu keliauti, lakstyti, siausti. Butis egzistuoja tik tiek, kad pastebi, kad šaldytuvas džiova serga. lotuliukas.gif
Prie tinginio, liaudiškai sakant. Vis reikia paniuksuoti i užpakalį, kad judėtų gyvenime į priekį. Niekad nedirbs nuobodaus darbo. Jei kas nesiseka, antrakart nepriprašysi to paties dirbti. schmoll.gif
Švaistūnai išlaidūnai. NOrai trišuoliu lenkia galimybes. Jei nepristabdysi šios ydos, gali palikti visai basi.
Ekstremalai, nutruktgalviai. Greicio ir adrenalino fanatikai. Viskas, kas skrenda, plaukia, turi ratus- jiems- kaip maziems vaikams zaislai.
Myli vaikus, tiesiog dievina. Geri tėvai- mėgsta lepinti vaikus, nors gerumą supranta savaip). Kartais keistai auklėja vaikus. Panašu, kad visą gyvenimą vyrai Šauliai taip ir nesuauga.
Nemegsta pakelto tono ( nors patys laaaabai mėgsta balsą laidyti, tipo , toks jų tonas). O jei ant jų užrėksi, tai vaidins nuskriaustus vaikus, nekalbės, užsiskles.
Geras bruožas-su jais niekad nenuobodu. Jie su polėkiu, labai lengvai bendrauja, pritraukia į draugiją daug žmonių. Moka skirti dėmesį moteriai, palepinti dovana. Įsimintinas gyvenimo šventes paverčia nepakartojamomis. ax.gif
Čia taip galiu papasakoti apie vyrus Šaulius. Skrajoja jie padebesiais, tai jau tikrai. Gerai, kad yra Ožiaragis, žemiškas, užsispyręs( Čia aš mirksiukas.gif ), kad nors truputį ant žemės nuleistų. Bet kartais, oi nelengva, labai nelengva. Ožiaragis ir Šaulys- nekokia sąjunga. O gal kaip tik vienas kitą papildo.Nes bet jau 9 metai sąjunga trunka.... biggrin.gif
Nenormaliai pavydus. Visur jiems vaidenasi, kad i jo moteri svetimi vyrai ziuri. Megsta paslapcia ir pasniukstineti, ar neisitaise zmona vyro kokio svetimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 04 liepos 2008 - 21:29
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 03 12, 13:51)
As esu saulys,esu labai kantri,kartais pasirodo nuotaiku kaita.Del tvarkymosi kazkas rase tai as pvz atvirksciai esu tvarkinga labai ir man nuotaika buna bloga tada kai kazkas ne vietoj padeta.Taip pat kaip greit uzsidegu taip greit ir uzgestu  biggrin.gif esu draugiska,bet nepatikli.Nepakenciu kai man kazkas vadovauja ar kazka aiskina  blush2.gif bandau viska daryti pati,o jau kai nebesusitvarkau tada paprasau pagalbos kitu  4u.gif esu gamtos vaikas.Tik gamtoje esu pati savimi.nepakenciu uzdaros patalpos  blush2.gif Myliu gamta,gyvunus ir vaikus  wub.gif
Dar nepaminejau ,kad esu beprotiskai uzsispyrusi  doh.gif Atleidziu nuoskaudas greit,bet atsimenu laaabai ilgai  rolleyes.gif  unsure.gif

as ir sauliuke, tikrai kaip as drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @zemuoge@: 24 liepos 2008 - 14:50
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 03 12, 14:51)

drinks_cheers.gif visai kaip ir aš 4u.gif
Atsakyti
Ir as, ir vyras - Sauliai:)

Nepasakyciau, kad viskas atsiremia i zodiako zenkla:) Manskis tvarkingas kaip ir as:)..aisku, buna tokiu silpnybiu, kaip netvarka kokiame stalciuke, bet tegul jau ta bardakeli turi sau biggrin.gif

O siaip viskas atsiremia i auklejima nuo vaikystes:)
Atsakyti
Mano busimas vyras - Saulys.
Labai pareigingas, jei darbas patinka, tai daro su mielu noru.Buities darbai ne jam, buityje truksta tvarkos, nemegsta puostis, kvepintis - jam viskas turi buti patogu.I viska ziuri labai paprastai.Pakankamai sunku isvesti is pusiausvyros. Pakankamai didele itaka turi draugu nuomone. Romantikos nulis, demesio rodymas irgi ne is geriausiu! unsure.gif
Atsakyti
Susipazinau su Sauliu. As Mergele. Jis jaunesnis siek tiek, gal todel jis manes klauso. Visada viska nusprendziu as, kartais tai uzknisa. Ir apskritai jis toks ramus, gerietis atrodo, su draugais jei susitinka tai paprastai anksti grizta namo NEGIRTAS!!! ir iki 12 nueina miegoti. Per tris menesius jis nespejo manes tiek isvesti is kantrybes, kad surikciau (o as tokia siaip ozka esu). Bijau ji isimyleti (nors jau gal isimylejau), ypac po itin nelaimingos meiles su Dvyniais... Be to turiu savo tevu nesekminga pavyzdi. Ji mergele, jis saulys.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 03 12, 13:51)

TOKS JAUSMAS, KAD I VEIDRODI ZIURIU! NU GRYNAI APIE MANE! thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreda @ 2008 09 14, 09:27)
TOKS JAUSMAS, KAD I VEIDRODI ZIURIU! NU GRYNAI APIE MANE!  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif

jau tokie mes tie sauliukai doh.gif sunku net kartais paciai gyventi mirksiukas.gif labiausiai mane nervina tas kantrybes neturejimas, jei ko nors negaunu tuo metu man tada labai blogai, ant sazines kaip koks akmuo sedi verysad.gif
Atsakyti