Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

QUOTE(VILGRA @ 2008 03 12, 14:51)
As esu saulys,esu labai kantri,kartais pasirodo nuotaiku kaita.Del tvarkymosi kazkas rase tai as pvz atvirksciai esu tvarkinga labai ir man nuotaika buna bloga tada kai kazkas ne vietoj padeta.Taip pat kaip greit uzsidegu taip greit ir uzgestu  biggrin.gif esu draugiska,bet nepatikli.Nepakenciu kai man kazkas vadovauja ar kazka aiskina  blush2.gif bandau viska daryti pati,o jau kai nebesusitvarkau tada paprasau pagalbos kitu  4u.gif esu gamtos vaikas.Tik gamtoje esu pati savimi.nepakenciu uzdaros patalpos  blush2.gif Myliu gamta,gyvunus ir vaikus  wub.gif
Dar nepaminejau ,kad esu beprotiskai uzsispyrusi  doh.gif Atleidziu nuoskaudas greit,bet atsimenu laaabai ilgai  rolleyes.gif  unsure.gif

Aš šaulė, dukrytė irgi, pagal šitą aprašymą 100 proc. atitinka mano charakteris. Užsispyrimo lygis pas mane aukštas lotuliukas.gif Mano mama sakė mano vyrui: "vargšas tu, kad gavai žmoną su tokiu charakteriu" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš Šaulys, tai tikrai buities darbai mane nervina, bet ne dėl to, kad esu tinginė, o jie man paprasčiausiai neverti laiko gaišimo, randu geresnių užsiėmimų, bet netvarkos nemėgstu, taip kad vieną kart į savaitę pasidarau generalinę tvarką blush2.gif Esu užsispyrusi, turiu griežtą savo nuomonę visais klausimais, ir stoju už ją kryžium. Visur vėluoju, nesu punktuali, labai mėgstu ilgai pamiegoti. Esu išlaidi, jau ko ko, o pinigų niekada negaila nei sau, nei kitiems. Jeigu ne mano racionalusis vyras išdalinčiau visiems kas prašo. Dėl tų strėlių ir pan, tai dalis tiesos yra cool.gif Stengiuosi elgtis protingai, bet neflirtuoti kartais tiesiog neišeina, kažkaip svaime gaunasi, o paskui sunku tais gerbėjais nusikratyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogute @ 2008 02 21, 13:05)
Jezau, numirciau, jei mano vyras taip pasakytu  doh.gif  pradeciau itarinet, net nekaltose situacijose. Neprotingai vyras cia pasake, dave pagrinda juo abejoti  g.gif

Mano vyras irgi šaulys irgi taip pasakė...jei jau nueičiau - nesužinotum smile.gif blush2.gif
Atsakyti
As ir mano vyras - abu sauliai ax.gif sutariam thumbup.gif tik kartais abieju uzsispyrimai susikerta, bet kazkaip savaime iseina, kad kuris nors nusisleidzia ax.gif Del tvarkos - abu ja megstam, bet nesam pedantai. Indu nemegstam nei vienas plauti, tad iseitis buvo - indaplove bigsmile.gif

kai pradzioje buvo kazkuri rasius, kad savimi nlb rupinasi, tai mano vyras atvirsciai - kelis kartus per diena maudosi, visada pasikvepines ir visada save lb prisiziuri thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(undi @ 2008 02 22, 12:13)
nu jo jau ka sauliai sugeba tai sugeba ax.gif

del sio nlb sutinku, nes sauliai lb vertina istikimybe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erkac @ 2008 04 12, 13:35)
kai pradzioje buvo kazkuri rasius, kad savimi nlb rupinasi, tai mano vyras atvirsciai - kelis kartus per diena maudosi, visada pasikvepines ir visada save lb prisiziuri  thumbup.gif

Šitam ir aš pritariu, nieko nėra geriau kaip švarus ir losjonais bei aliejukais ištrintas kūnas rolleyes.gif Vonioj praleidžiu labai daug laiko, jei galėčiau praleisčiau dar daugiau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, esu nauja sito klubo nare,zuvyte, namuose irgi turinti Sauli. Mano antra puse tiesiog idealiai atitinka visus jusu aprasymus rolleyes.gif Kartu gyvenam jau beveik 2.5metu ir mano sauliukas ne girdeti nenori zodziu seima, vestuves, vaikai... Kiekviena karta palietus bent viena is situ temu kyla didziulis konfliktas. Ir kaskart atsikerta vis taip pat: "As dar per jaunas vestuvems",nors jau 25metai abiem unsure.gif Skaiciau, kad kai kurioms moterims buvo iskile sunkumu sitoje srityje. Gal galit pasidalinti patirtimi, kaip privertet savo uzsispyrusius sauliukus vesti jus. Maniskis is ankstesnes draugystes turi jau 7m mergyte, tad normalu tikriausiai, kad antro vaiko jis dar nenori. O man jau lyg laikas butu pirmam mazyliui... smile.gif O gal teisios tos, kurios sako, kad vyru skubinti negalima?
Maniskis sauliukas - reksnys ir absoliutus teisuolis. Jeigu jo nuomone filme vaidina Milla Jovovich, tai net gincydamasi iki pamelynavimo neirodysiu, kad ten kokia kita aktore. Dar ir isvadins neismanele. O kai internete surandu to filmo aprasyma ir pirstu parodau, tada tiktai pripazista klydes. Bet smagu, kad pripazista ir atsipraso uz iskelta scena. rolleyes.gif
Atsakyti
dieve moterys...nzn kaip jum bet man saulys-issidabines isikvepines mergisius pleybojus ir visoks kitox.....na pora sauliu pazinojau ir abu buvo tokie...begu as nuo ju.....nes trumpalaikai santykiai ir nuotykiai, neistikimybe ir sexas trise manes niekada nedomino! nusvilau ir pasimokiau
Atsakyti
QUOTE(viksriukas @ 2008 04 28, 13:24)
mano sauliukas ne girdeti nenori zodziu seima, vestuves, vaikai... Kiekviena karta palietus bent viena is situ temu kyla didziulis konfliktas. Ir kaskart atsikerta vis taip pat: "As dar per jaunas vestuvems",nors jau 25metai abiem unsure.gif 

mes kartu jau 7 metai wub.gif , bet apie vedybas kalbeti nenori, nors paciam jau beveik 28 metai, matau kad bijo isipareigoti, bet ka daryti, tikrai nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristille @ 2008 05 02, 15:01)
mes kartu jau 7 metai wub.gif , bet apie vedybas kalbeti nenori, nors paciam jau beveik 28 metai, matau kad bijo isipareigoti, bet ka daryti, tikrai nezinau  g.gif

saulys yra laisves zenklas, ir jei ji pradesi riboti ar spausti i kampa, jis tiesiog ims begti..tiesiog patarciau tureti kantrybes..jei tikrai jis brangus zmogus..
Atsakyti
QUOTE(kristille @ 2008 05 02, 15:01)
mes kartu jau 7 metai wub.gif , bet apie vedybas kalbeti nenori, nors paciam jau beveik 28 metai, matau kad bijo isipareigoti, bet ka daryti, tikrai nezinau  g.gif

Zinai, man atrodo, kad kuo labiau mes norime vestuviu, tuo labiau jie ju vengia. Nes mato, kad mes bet kada pasakysim TAIP ir yra ramus del santykiu. Reiketu elgtis priesingai blink.gif biggrin.gif Aisku viena yra sakyti, o kita ziurint jam i akis pasielgti ax.gif
Atsimenu pries pora dienu kalbejom apie mano mama ir jis pakomentavo, kad noretu, jog as sulaukusi jos metu atrodyciau taip pat. Bet kad ir kaip graziai nuskambejo, man reikia zieduko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viksriukas @ 2008 05 08, 13:17)
man reikia zieduko. ax.gif

man taip pat biggrin.gif
Atsakyti
maniskis irgi saulys, bet tikrai tiek neigiamu savybiu nera kaip apraset, kaip tik labai tvarkingas, be galo ji nervina mano kojines salia lovos numestos kai einu miegot unsure.gif tik valgyt negamina, jam tai baisiau nei baisu, bet uztai visada plauna indus, siurbliuoja kmabrius, labai darbstus, ir darbe ir namie, visa buta irenge pats, nesamde nieko, visi rankom plojo koks mano vyras saunuolis 4u.gif ir labai megsta puostis, turi drabuziu ir kosmetikos daugiau uz mane, net juokauju kad gyvenu su manekene, bet man patinka kad jis toks.. o neigiamos savybes kad kai supyksta tai tyli amziu amziais, neina aiskintis santykiu, nemegsta temu apie tai, isprovokuot sunku, bet jeigu isprovokuoju, tada pakelia ir tona blink.gif o siaip labai dziaugiuosi kad turiu toki vyra, ir geliu gaunu, ir labai geros sirdies yra, ir ramus, baliuose nereikia temti namo kaip kitu, turi ribas, ir labai labai daug daro del manes thumbup.gif
Atsakyti