Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

QUOTE(mieganti-saulute @ 2008 02 11, 18:19)
Aha, mano vyras saulys yra man ne karta sakes, jei jis ir nueis i kaire, tai as to nepastebesiu ir nesuzinosiu... gal ir protingai cia, bet vis tiek to nenoreciau.

Jezau, numirciau, jei mano vyras taip pasakytu doh.gif pradeciau itarinet, net nekaltose situacijose. Neprotingai vyras cia pasake, dave pagrinda juo abejoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogute @ 2008 02 21, 11:05)
Jezau, numirciau, jei mano vyras taip pasakytu  doh.gif  pradeciau itarinet, net nekaltose situacijose. Neprotingai vyras cia pasake, dave pagrinda juo abejoti  g.gif

O as kaip tik savo vyru neabejoju, kas daug kalba dazniausiai nieko nedaro smile.gif As rami smile.gif O kaip bus ateityje, laikas parodys....
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 01 06, 22:38)
maniskis irgi saulys rolleyes.gif
tai vienas is ryskiausiu bruozu-labai greitas uzsidegimas del ko nors bet ir labai greitai noras dingsta...tai sakyciau daug ko iki galo ir nepadaro tongue.gif
bet uz tai labai megsta juokauti ir romantiskas ax.gif

MB lygiai toks pats, tik del romantiskumo doh.gif schmoll.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(mieganti-saulute @ 2008 02 11, 18:19)
Aha, mano vyras saulys yra man ne karta sakes, jei jis ir nueis i kaire, tai as to nepastebesiu ir nesuzinosiu... gal ir protingai cia, bet vis tiek to nenoreciau.

nu jo jau ka sauliai sugeba tai sugeba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2008 02 22, 12:13)
nu jo jau ka sauliai sugeba tai sugeba ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o as pati esu saulys tongue.gif dazniausiai nesutariam su vyru del netvarkos namuose (nekenciu buitiniu darbu blush2.gif ), del laiku neatliktu darbu ir mano karstos galvos blush2.gif nu ir dar kantrybes man niekas neatseikejo blush2.gif dieve, kaip man pasiseke su vyru wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mieganti-saulute @ 2008 02 21, 18:00)
O as kaip tik savo vyru neabejoju, kas daug kalba dazniausiai nieko nedaro  smile.gif As rami  smile.gif O kaip bus ateityje, laikas parodys....

tiesa,kad kas daug kalba nieko nedaro drinks_cheers.gif
Atsakyti
As esu saulys,esu labai kantri,kartais pasirodo nuotaiku kaita.Del tvarkymosi kazkas rase tai as pvz atvirksciai esu tvarkinga labai ir man nuotaika buna bloga tada kai kazkas ne vietoj padeta.Taip pat kaip greit uzsidegu taip greit ir uzgestu biggrin.gif esu draugiska,bet nepatikli.Nepakenciu kai man kazkas vadovauja ar kazka aiskina blush2.gif bandau viska daryti pati,o jau kai nebesusitvarkau tada paprasau pagalbos kitu 4u.gif esu gamtos vaikas.Tik gamtoje esu pati savimi.nepakenciu uzdaros patalpos blush2.gif Myliu gamta,gyvunus ir vaikus wub.gif
Dar nepaminejau ,kad esu beprotiskai uzsispyrusi doh.gif Atleidziu nuoskaudas greit,bet atsimenu laaabai ilgai rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
As irgi saulis. Megstu tinginiaut... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dunja @ 2008 03 05, 10:44)
o as pati esu saulys  tongue.gif  dazniausiai nesutariam su vyru del netvarkos namuose (nekenciu buitiniu darbu  blush2.gif ), del laiku neatliktu darbu ir mano karstos galvos  blush2.gif  nu ir dar kantrybes man niekas neatseikejo  blush2.gif  dieve, kaip man pasiseke su vyru  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aš šaulys.. visiškai tokia pati blush2.gif
Atsakyti
Mes abu sauliai smile.gif daug maz abu vienodi. kartais nervina, kai vienas kitame matom tas pacias savybes. nervina ir tai, kad zinau kaip sureaguos tam tikroje situacijoje smile.gif Susipyke abu tylim. Abu esam "degtukai", bet greit atsileidizam. Buities nesureiksminam, abu tvarkomes, namie visad tvarkinga, bet jei kartais buna "siukslynas", abu sutariam, kad nebutina is karto visko det i vietas, galima ir veliau, kai labaiu bus nuotaika. abu esam pragmatikai ir realistai. teisybe viskas kas buvo pasakyta apie tai kad pasiduoda kitu zmoniu įtakai, bet cia jau tikrai del saulio zenklo itakos smile.gif del lankstaus charakterio ir norejimo kad visiems viskas butu gerai... apie neistikimybe dar buvo pasakyta, nu nezinau, bet galiu pasakyt kad sauliukai demesi laaabai megsta, o kai dar + kitu zmoniu itaka smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2008 03 12, 13:51)
As esu saulys,esu labai kantri,kartais pasirodo nuotaiku kaita.Del tvarkymosi kazkas rase tai as pvz atvirksciai esu tvarkinga labai ir man nuotaika buna bloga tada kai kazkas ne vietoj padeta.Taip pat kaip greit uzsidegu taip greit ir uzgestu  biggrin.gif esu draugiska,bet nepatikli.Nepakenciu kai man kazkas vadovauja ar kazka aiskina  blush2.gif bandau viska daryti pati,o jau kai nebesusitvarkau tada paprasau pagalbos kitu  4u.gif esu gamtos vaikas.Tik gamtoje esu pati savimi.nepakenciu uzdaros patalpos  blush2.gif Myliu gamta,gyvunus ir vaikus  wub.gif
Dar nepaminejau ,kad esu beprotiskai uzsispyrusi  doh.gif Atleidziu nuoskaudas greit,bet atsimenu laaabai ilgai  rolleyes.gif  unsure.gif

Mano vyras-vienas prie vieno mirksiukas.gif
Atsakyti