maniskis irgi saulys
tai vienas is ryskiausiu bruozu-labai greitas uzsidegimas del ko nors bet ir labai greitai noras dingsta...tai sakyciau daug ko iki galo ir nepadaro
bet uz tai labai megsta juokauti ir romantiskas
QUOTE(Ziogute @ 2007 12 29, 15:15)
Sauliai labai saunus zmones - su jais tikrai labai linksma. Bet jei vyras saulys... cia jau anksciau daugelis is Jusu minejo labai jau zvalgosi i kaire...
bet ne visi šauliai i kaire zvalgosi
skaiciau knygoje kad šauliai buna dviejų tipų, vieni iš ju buna mergišiai, o kiti kaiptik, įsimyli vieną kartą gyvenime
QUOTE(kristille @ 2008 01 17, 15:09)
skaiciau knygoje kad šauliai buna dviejų tipų, vieni iš ju buna mergišiai, o kiti kaiptik, įsimyli vieną kartą gyvenime
QUOTE(kristille @ 2008 01 17, 14:09)
Papildyta:
as taip pat skaiciau, kai Sauliai yra dvieju tipu. maniskis Saulys ir as Saule, bet MB priklauso prie tu, kurie isimyli viena karta, o as nelabai
bet siaip, jis nera tvarkingas, tinginiukas... bet uz tai rupestingas, demesingas, ramus, niekada nekels balso....
o as atvirksciai, kaip degtukas, impulsyvi, trokstanti naujoviu, bijanti rutinos,megstanti laisve
QUOTE(Anandita @ 2005 11 17, 17:35)
mano vyras šaulys, tai kaip čia pasakius, jau toks žiopliukas, kur eis ten užklius, užsigaus ir tt, jau baisu, beto jau toooks miegalius:blink:
va, va jau mano šaulys, tai gali miegoti visą dieną, na nebent draugo skambutis prikeltų... Draugai - Šventas reikalas
QUOTE(Aure25 @ 2007 12 30, 20:54)
Sveikutes,
As taip tap esu saulys, ir tikrai negaliu pasakyti kad esu kategoriska ar negaliu namie nusedeti... Atviksciai esu namiseda kaip pastebejau visi kalba kad sauliai"valkatauja"! Del tavrkos tai pripazystu kartais patynginiauji !
Siaip manau kad mane suvalde skorpijonas va jo tai jau nepalausi kai ka isikala taip ir bus!!!
Beje mano tetis(burbeklis) ir diedukas(ramybes isikunijimas) sauliai tai tikrai negaliu sakyti kad palaidunai ! Tetukas su mamyte(Zuvis) jau 25 m kartu, ir manu iki galo bus. Seneliai tai jau amzinybe kartu....
Mano nuomone yra tokia kad sauliai yra labai geri zmones
As taip tap esu saulys, ir tikrai negaliu pasakyti kad esu kategoriska ar negaliu namie nusedeti... Atviksciai esu namiseda kaip pastebejau visi kalba kad sauliai"valkatauja"! Del tavrkos tai pripazystu kartais patynginiauji !
Siaip manau kad mane suvalde skorpijonas va jo tai jau nepalausi kai ka isikala taip ir bus!!!
Beje mano tetis(burbeklis) ir diedukas(ramybes isikunijimas) sauliai tai tikrai negaliu sakyti kad palaidunai ! Tetukas su mamyte(Zuvis) jau 25 m kartu, ir manu iki galo bus. Seneliai tai jau amzinybe kartu....
Mano nuomone yra tokia kad sauliai yra labai geri zmones
as irgi taip manau, netgi norejau leliuko, gimusio po saulio zenklo, bet pavelavom 2 menesiukais ir turesim vandeniuka
Čia tik knygose taip rašo...visi šauliai turi strėlių komplektą...jei neišsišaudė jaunystėj,išsišaudys vėliau...galit būt tikros....bet gal jūs net nepastebėsit...
Maniškis -šaulys: darboholikas, bet jei jau poilsio diena- gali pramiegoti ištisą dieną. Netvarkingas buityje, bet higiena rūpinasi nuolat nepriekaištingai. Linksmas, komunikabilus, bet neišradingas ir neičiut neromantiškas. uždarokas.Kas dėl meilės- tai priklauso tam tipui, kur įsimyli tik kartą gyvenime. Rūpestingas tėtis, kantrus, niekada nėra praradęs savitvardos.
Vertina tikrus draugus. Dėl jų ir naktį keltusi ir važiuotų jei reiktų pagalbos.
Neišrankus nei maistui nei rūbams.
QUOTE(kristille @ 2008 01 17, 13:09)
QUOTE(dije @ 2008 02 06, 12:28)
Maniškis -šaulys: darboholikas, bet jei jau poilsio diena- gali pramiegoti ištisą dieną. Netvarkingas buityje, bet higiena rūpinasi nuolat nepriekaištingai. Linksmas, komunikabilus, bet neišradingas ir neičiut neromantiškas. uždarokas.Kas dėl meilės- tai priklauso tam tipui, kur įsimyli tik kartą gyvenime. Rūpestingas tėtis, kantrus, niekada nėra praradęs savitvardos.
Vertina tikrus draugus. Dėl jų ir naktį keltusi ir važiuotų jei reiktų pagalbos.
Atrodo, kad apraset tip top mano vyra, jis irgi yra SAULYS
QUOTE(GalBut @ 2008 02 04, 17:21)
....bet gal jūs net nepastebėsit...
Aha, mano vyras saulys yra man ne karta sakes, jei jis ir nueis i kaire, tai as to nepastebesiu ir nesuzinosiu... gal ir protingai cia, bet vis tiek to nenoreciau.
Maniskis taip pat saulys,tik sakyciau,kad nuo pirmojo tipo "vieni iš ju buna mergišiai",perejo i antraji "įsimyli vieną kartą gyvenime " tik sakyciau kad isimyli ne viena karta gyvenime,o,jog galu gale buna paskutinis kartas,kai isimyli