Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

Sveikos sauliukes ir sauliu moterys 4u.gif
Net nezinau ar man pasiseke, ar kaip tik ne - bet mes abu su MB esam sauliai. Tai be konfliktu ir streliu saudymo neapsieinam. Esam labai panasus - sugebam islikti ramus net sunkiausiose situacijose, praktiskai niekada neatsisakom padeti kitiems. Taciau kita vertus, ikunijam skirtingus saulio tipus - jis toks veiklus, energingas, visur lekt jam reikia, laisve jaust, draugai yra labai vertinami ir, jei jau uzsidegs kuom, tai niekaip is galvos neismusi ar prie kitos veiklos nepervadinsi - tarytum niekas daugiau nebeegzistuoja. O vat atviraut labai nera linkes g.gif As visai kitokia - geriausiai jauciuosi namuose, bendraudama tik su artimais zmonemis, veikla ramesne patinka. O ir draugai nedaro tokios itakos, kaip MB. As esu kategoriskesne ir labiau linkusi i krastutinumus - "jei siandien eini su draugais, nors as tave pirma kvieciau kazkur eiti, reiskia, tau nerupiu..ir tt. ir pan." g.gif unsure.gif Kad ir kaip ten butu, abu esam linke greit taikytis ir nusileisti. Tik labiausiai manau, koja kisa uzsisklendimas, kai pradedam kalba apie ateiti, santykius, seima, planus. Mes kartu jau virs 5metu, bet nuobodu niekada nebuna - "povandenines audros" drebina nuolat. Nezinau, ar ir kitu sauliu poru tokie santykiai? g.gif Kaip rast ta pusiausvyra tarp begalinio laisves troskimo ir rimtu santykiu? g.gif
Atsakyti
Mes taip pat esam abu sauliai rolleyes.gif ir esam labai panasus..pomegiais, charakterio bruozais, mastymu ir dar daug kuo.. wub.gif kol kas jokiu trukumu nepastebejom...
Atsakyti
Na, as saule... krastutinumai, spontaniskumas, uzsidarymas, jeigu teisiu zmogu, iskart nuteisiu mirciai - antro sanso nebuna... ax.gif nelabai megstu gamint valgyt, bet kai pasistengiu, tai ir vyras pagiria hihihi.gif kartais megstu tinginiauti... blush2.gif na, neisradinesiu dviracio, juk cia dauguma tokiu mirksiukas.gif
Atsakyti
ar būna nekategoriškų šaulių?
Atsakyti
Sauliai labai saunus zmones - su jais tikrai labai linksma. Bet jei vyras saulys... cia jau anksciau daugelis is Jusu minejo verysad.gif labai jau zvalgosi i kaire... g.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 12 26, 19:58)
ar būna nekategoriškų šaulių?

na, bent jau man tai neteko tokiu sutikti... blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,
As taip tap esu saulys, ir tikrai negaliu pasakyti kad esu kategoriska ar negaliu namie nusedeti... Atviksciai esu namiseda kaip pastebejau visi kalba kad sauliai"valkatauja"! Del tavrkos tai pripazystu kartais patynginiauji blush2.gif !
Siaip manau kad mane suvalde skorpijonas va jo tai jau nepalausi kai ka isikala taip ir bus!!! verysad.gif

Beje mano tetis(burbeklis) ir diedukas(ramybes isikunijimas) sauliai tai tikrai negaliu sakyti kad palaidunai ! Tetukas su mamyte(Zuvis) jau 25 m kartu, ir manu iki galo bus. Seneliai tai jau amzinybe kartu....

Mano nuomone yra tokia kad sauliai yra labai geri zmones 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif!

Mano brangusis irgi yra Saulys (kaip beje ir ex vyras). Teisybe, kad labai megsta laisve, nuotykius, vis kur nors eiti, ka nors atrasti doh.gif . O as esu Svarstykles, bet tokia labaiu namiseda, nelabai megstu kur nors trankytis, man namuose geriausia blush2.gif . Na tai mes ir barames istisai, jisai vis klausia kur siandien eisime, o as atsakau, kad gal geriau namuose pabukime lotuliukas.gif . Na, bet, zinoma, geriausia surasti kompromisa drinks_cheers.gif .

Beje, linksmu ir laimingu Naujuju Metu, visoms ir visiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
Na, Saulys gali buti gyvuliskos arba zmogiskosios prigimties - juk vis del to kentauras ax.gif
todel gali buti ir skirtingi, svarbu ant kurio pataikysi biggrin.gif
Atsakyti
maniskis saulys pasizymi siaip bruozais : mirksiukas.gif
nuolat bumba del nevietoje padeto puodelio ar lekstes, zodziu begalo megsta tvarka doh.gif
yra didziaulis darboholikas doh.gif
draugiskas, kompanijos zmogus wink.gif
istikimas kaip suva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2008 01 01, 14:26)
maniskis saulys pasizymi siaip bruozais :  mirksiukas.gif
nuolat bumba del nevietoje padeto puodelio ar lekstes, zodziu begalo megsta tvarka  doh.gif
yra didziaulis darboholikas  doh.gif
draugiskas, kompanijos zmogus  wink.gif
istikimas kaip suva  wub.gif

Mano vyras šaulys.
Jis - ramus, labai geras, kantrus... nelabai tvarkingas (dėl puodelio nevietoje nieko nesako, nes ir pats mėgsta palikinėti laugh.gif ), labai didelis svajotojas, kaip sakant daug kalba, bet mažai daro lotuliukas.gif
Ir taip pat ištikimas, vertinantis tikrąsias vertybes, tokias kaip šeima, tarpusavio santykiai, vidinė harmonija rolleyes.gif
Atsakyti
didziulis savininkiskumas, bet patys nori buti laisvi mirksiukas.gif
Atsakyti