QUOTE(GalBut @ 2007 10 30, 18:58)
Taip...aš Šaulys,maniškė Mergelė...gyvenam senai ir laimingai...permainingai...gyvenimo krizės krėtė kas dvi savaites...vėliau kas mėnesį...dar vėliau kas tris...ir tt....bet mergelė patapo Moterim...o šauliui atšipo akis...tik į savą tepataiko...
geras
pasirodo cia normalu - kad krizes sitokiu dazniu kartojasi..
mano saulys baisiai isdidus, uzsispyres, turi gyvenimo tikslu, del kuriu galetu paaukoti viska, megsta buti demesio centre, labai gerasirdis, padeda zmonems su malonumu, o veliau pabamba
nekalbus, su moterimsi labai galantiskas, net pavyda skartais suima, jau kai myli, tai ojoj, lovoj fantastiskas, valgyti nemoka daryti, bet kai stengiasi tai jam gaunasi, beproto namiseda, gali miegoti per dienas ir naktis..
is pradziu krize buvo kas savaite, pastebedavau netgi tam tikrus desningumus kuriomis dienomis ir pan. dabar jau reteja, jau atejo tas laikas kai kas pora meneisu turbut
tai ziu ir prieisim iki vieno karto metuose
niekada nekelia balso, jei jau kelia, vadinasi jau tikrai yra negerai. man irgi neleidzia balso kelti, tai jau as irgi pasidariau ramesne
islaidus, tik kol kas neturi tiek kiek noretu isleisti. jei galetu tai paremtu visus savo gimines ir jaustusi del to visas patenkintas herojus..
o siaip- jau kai gerai tai gerai, bet kai blogai tai jau blogai... labai linkes i krastutinumus ir labai kategoriskas, kitos nuomones jei isikales ka i galva nepriima. nemegsta kompromisu, bet tobuleja kasdien
nekayciau kad pedantas, bet megsta kad butu tvarka, ir pat stvarkyti snevengia, bet ypac jautriai reaguoja i netvarka kituose namuose.. as jau praktiskai tapau pedante. tvarkingas labai savo isvaizdos atzvilgiu. bet siaip toks mielas zmogeliukas
as liutas..
manau tuo viskas ir pasakyta..
praktiskai tik po keliu menesiu ismokome viens su kitu nekonkuruoti...
bet pirmais drausytes menesiais nuolat save sretoriskai klausdavau, ir koks likimo pirstas mane link jo pametejo
dar tokio niekad neteko sutikt... bet dabar jau matau, kad be visu savo ydu- kuriu tikrai daug, yra daug ir privalumu.
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo)
Parašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo.Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.