Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

Labukas. Prisiskaiciau cia daug apie saulius, ir galiu pasakyti, kad yra daug tiesos, taciau ne viskas tinka maniskiam. Is pradziu kai tik pradejom draugaut, tai galvojau: "Nu cia ir uzsiroviau", maniau tikrai su tokiu neistrauksiu ilgai. Bet laikui begant prisiderinom, ir jau kartu vede kuri laika. Pagrindiniai jo bruozai: Pasitikejimas savimi iki begalybes, kitu nuomone neidomi, yra truputi egoizmo, visi finansiniai reikaliukai apskaiciuoti ir sutvarkyti iki smulkmenu. Nu tikrai ne taupus, kartais netgi labai islaidus. Rengimosi stilius baisus, jau po dvieju su puse metu, beveik padariau is jo stilinga. I drabuziu parduotuve nenuvarysi, nes tai baisiau uz katorga. Namu netvarko, viska darau as, moka padaryti viena patiekala - popkornus mikrobangej. vaikuciu dar neturim, tai nezinau kaip jis bus su jais. Siaip visi galvoja, kad jis labai iskalbus, labai moka bendrauti, taciau is tikruju nemegsta per daug i didelius pobuvius eiti, ir susipazinti su naujais zmonem. Savajotojas!!! Jau siaubas, pas ji vizija kokiems 25 metams i prieki. Per Tv ziuri visus mokslines fantastiko kanalus, filmus, gyvena tarsi kitoj realybej. Isrankus siaubingai, jau kaip apibudins kai kurias paneles, tai net as pakraupstu: viena su arklio veidu, kita anoreksike, kitos tas ar anas. Tureciau jaustis labai pagerbta turbut kad mane issirinko. Tu toks neeilinis charakteris, kad tokio zmogaus dar nebuvau niekad sutikus. Esam absoliuciai skirtingi, nesuderinami, nes as mergele, taciau ligi siol viskas buvo puiku, atleidziu as jo visus minusus, nes as irgi turiu savu kitokiu bruozu. Gal dar yra poru mergele - saulys??? Labai butu idomu kaip jus sutariate vienas su kitu thumbup.gif
Atsakyti
Mes 4u.gif
Atsakyti

Papildyta:
Tai as ir dabar galvoju kuo ta sauly nustebint brunette.gif Ideju?
[/quote]
Na ant galvos sokineti tikrai nereikia lotuliukas.gif gal ir ispudingai kitam atrodytu, bet sauliui gali ir nepatikti.... tokie jau jie...
Oi kiek as esu prisinervinus su dovanom savo vyrui. Oi atrodo isrenku gera dovana, o jam snaukst ir nepatinka blush2.gif Ir ka, seniau nervuodavaus, dabar jau nebe. Jam nepatikusias dovanas sunaudoju pati. nes jauciu renku daznaiusiai tai, kas ir man patiktu, kaip tikra blondine lotuliukas.gif
ir siaip kad ir kaip sauli nustebintum, jis to gali atvirai neparodyti, dar ir toks niuansas yra. Is tikruju sie bruozai ir visi aprasymai tinka gal ir ktu zenklu vyrams, cia gal ne vien sauliai tokie yra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2007 10 25, 02:24)
Esam absoliuciai skirtingi, nesuderinami, nes as mergele, taciau ligi siol viskas buvo puiku, atleidziu as jo visus minusus, nes as irgi turiu savu kitokiu bruozu. Gal dar yra poru mergele - saulys??? Labai butu idomu kaip jus sutariate vienas su kitu  thumbup.gif

Taip...aš Šaulys,maniškė Mergelė...gyvenam senai ir laimingai...permainingai...gyvenimo krizės krėtė kas dvi savaites...vėliau kas mėnesį...dar vėliau kas tris...ir tt....bet mergelė patapo Moterim...o šauliui atšipo akis...tik į savą tepataiko...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 10 30, 19:58)
Taip...aš Šaulys,maniškė Mergelė...gyvenam senai ir laimingai...permainingai...gyvenimo krizės krėtė kas dvi savaites...vėliau kas mėnesį...dar vėliau kas tris...ir tt....bet mergelė patapo Moterim...o šauliui atšipo akis...tik į savą tepataiko...

blink.gif paskutinis sakinys kazkox miglotas, bet del kriziu retejimo dziaugiuos ir nesulaukiu kada pas mane irgi retes lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=mieganti-saulute,2007 10 26, 16:00]
Papildyta:
Tai as ir dabar galvoju kuo ta sauly nustebint brunette.gif Ideju?
[/quote]
Na ant galvos sokineti tikrai nereikia lotuliukas.gif gal ir ispudingai kitam atrodytu, bet sauliui gali ir nepatikti.... tokie jau jie...
Oi kiek as esu prisinervinus su dovanom savo vyrui. Oi atrodo isrenku gera dovana, o jam snaukst ir nepatinka blush2.gif Ir ka, seniau nervuodavaus, dabar jau nebe. Jam nepatikusias dovanas sunaudoju pati. nes jauciu renku daznaiusiai tai, kas ir man patiktu, kaip tikra blondine lotuliukas.gif
ir siaip kad ir kaip sauli nustebintum, jis to gali atvirai neparodyti, dar ir toks niuansas yra. Is tikruju sie bruozai ir visi aprasymai tinka gal ir ktu zenklu vyrams, cia gal ne vien sauliai tokie yra cool.gif
[/quote]

nupirksiu vyriska odekolona lotuliukas.gif po to sunaudosiu sau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2007 10 31, 07:59)

nupirksiu vyriska odekolona  lotuliukas.gif po to sunaudosiu sau  lotuliukas.gif

Nu tokia dovana pirkdama tikrai neapsirinku, nes tksliai zinau, koks kvapas maniskiui patinka biggrin.gif
Dabar jau kaip ir arteja sauliuku gimtadieniai. Idomu, ka tokio galima nupirkti sauliui vyrui? Viena minti jau turiu, bet gal dar kas kokia ....
Atsakyti
QUOTE(mieganti-saulute @ 2007 11 06, 13:49)
Nu tokia dovana pirkdama tikrai neapsirinku, nes tksliai zinau, koks kvapas maniskiui patinka  biggrin.gif
Dabar jau kaip ir arteja sauliuku gimtadieniai. Idomu, ka  tokio galima nupirkti sauliui vyrui? Viena minti jau turiu, bet gal dar kas kokia ....

as be ideju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2007 11 06, 14:34)
as be ideju  doh.gif

*****, kazka reiktu intymaus ir special padaryti... g.gif ydomu ka?
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2007 11 07, 15:11)
*****, kazka reiktu intymaus ir special padaryti...  g.gif ydomu ka?

Nu gerai, pasakysiu. Gal cia ir ne ypatinga dovana butu mano sauliukui, nes ir taip jis zino mano privalumus, jau pro jo akis nepraslys niekas, viska pastebi: ir trukumus, ir privalumus blush2.gif , tai ir lyg nebutu cia man reikalinga specialiai save kazkaip graziai pateikti, bet vis delto as galvoju nulekti pas savo vestuviu fotografe ir pasidaryti foto sesija, o po to is mano nuotrauku padarytu kitu metu kalendoriuka. Aisku, ten nebutu tokios banalios nuotraukos, kaip tu Olia lia mergaiciu, ten noreciau, kad subtiliau viskas butu: akcentuojamas zvilgssnis, netycia prasiskleidusi palaidine, ar apnuogintas petys... Bet ir vel cia as galvoju apie save, nebuciau egoiste avinuke,man fotografuotis patinka labai ,tai jai vyrui nepatiktu tokia dovana, tai mielai pasikabinciau pati ir draugem rodyciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mieganti-saulute @ 2007 11 08, 13:55)
Nu gerai, pasakysiu. Gal cia ir ne ypatinga dovana butu mano sauliukui, nes ir taip jis zino mano privalumus, jau pro jo akis nepraslys niekas, viska pastebi: ir trukumus, ir privalumus  blush2.gif , tai ir lyg nebutu cia man reikalinga specialiai save kazkaip graziai pateikti, bet vis delto as galvoju nulekti pas savo vestuviu fotografe ir pasidaryti foto sesija, o po to is mano nuotrauku padarytu kitu metu kalendoriuka. Aisku, ten nebutu tokios banalios nuotraukos, kaip tu Olia lia mergaiciu, ten noreciau, kad subtiliau viskas butu: akcentuojamas zvilgssnis, netycia prasiskleidusi palaidine, ar apnuogintas petys... Bet ir vel cia as galvoju apie save, nebuciau egoiste avinuke,man fotografuotis patinka labai ,tai jai vyrui nepatiktu tokia dovana, tai mielai pasikabinciau pati ir draugem rodyciau  lotuliukas.gif

Kiek cia tas visas grozis kainuotu? Beje jo draugo pana kazka panasaus padre, tai gali banaliai atrodyt, nors man ten fotografe neprofesionali buvo, nes viskas kazkaip gasliai perteikta... rolleyes.gif
Atsakyti
O ką man teks savo šauliukui dovanoti, tai net ir neįsivaizduoju g.gif
Tik žinau, kad jis man sumontavo mano fotosesijos nuotraukas ir veš į spaustuvę atspausdinti. Ir padarys foto albumą, na aš taip įtariu, nes jis man nerodo savo montažo, tik vis giriasi.
O fotosesija buvo fotografuota Vilniuje Mario Studio fotostudijoje ax.gif

Mes abu šauliai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *grazuolyte*: 10 lapkričio 2007 - 15:09
QUOTE(*grazuolyte* @ 2007 11 10, 16:09)
O ką man teks savo šauliukui dovanoti, tai net ir neįsivaizduoju  g.gif
Tik žinau, kad jis man sumontavo mano fotosesijos nuotraukas ir veš į spaustuvę atspausdinti. Ir padarys foto albumą, na aš taip įtariu, nes jis man nerodo savo montažo, tik vis giriasi.
O fotosesija buvo fotografuota Vilniuje Mario Studio fotostudijoje  ax.gif

Mes abu šauliai ax.gif

Kaip feinai drinks_cheers.gif
Atsakyti