Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys

Mano vyras irgi namisėda, o apsiženijom po pusmečio. Laisvės ypatingo poreikio nėra, gal išsilakstė studentaudamas. Dabar kaip tik atvirkščiai - geriausias poilsis ir laisvalaikis ant sofos arba prie kompo...
Kažin, dėl tvarkos, ar susitaikyti su tuo, kad yra Šaulys ir kitaip nebus, ar vis tik bandyti ir toliau zyzti? sad.gif
Atsakyti
Mano šaulys tai hibridas iš visų jūsų sudėjus laugh.gif
Ne duok Die kur nors lėkštė liks, ar šiaip koks popierius ant stalo...
Svarbiausia gyvenime šeima, nuo draugų tikrai nėra priklausomas.
Labai mėgsta keliauti ir laisvę, t.y. tik nebandyk klausti, kur šiandien buvo ir ką nuveikė, kaip didžiausias įžeidimas blink.gif
Ant jo mamos tai nebandyk net burbtelėti. Jei ji neteisi, tai tiesiog patylėk, bo tokia nemalonę užsitrauksi, kad vaje... Jau išbandyta tongue.gif
Būtų dar galima vardinti ir vardinti...
Atsakyti
mano brangiausiasis irgi saulys rolleyes.gif
nu del tvarkos ,tai kai as u zkriokiu, tai jam nieko ir nebelieka, kaip vykdyti laugh.gif
o del vestuviu, tai nunesem pareiskimus praejus pusmeciui nuo pazinties...ale ten buvo mano iniciatyva... mazdaug " kiek ilgai dar tampysiesi cia su manim...? g.gif "
Atsakyti
As pati esu Saulys, ir tikrai panasi i daugeli Jusu apibudinimu ... tongue.gif
Taciau as turiu labai artima drauga Sauli, kuris lygiai toks pats kaip ir as pati. Gali buti, kad mes isivaizduojam esantys vienodi, nes gime ta pacia diena, taciau daugelis dalyku, netgi mastymas daznais atvejais sutampa
Atsakyti
as ir saule, bet visai nepanasi i jusu apibudinimus.Na gal tik laisve ir kelioneiu poreikiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2004 06 04, 12:15)
Vyrai-sauliai labai pasiduoda draugu ir giminaiciu itakai. Labai megsta laisve, ir jiem labai sunku apsispresti del vedybu. Po kiek laiko jus susituokete su savo sauliais?  wink.gif

Del tu vedybu tai jau tikrai, draugaujam jau 2 metus, kartu gyvenam apie metus, bet apie vedybas vis nekalba, t.y. kalba "vis tiek as taves nevesiu" na daugiau juoko forma, bet vis tiek uzknisa. Jauciasi labai mamos ir giminaiciu itaka- ka zmones pasakys ir pan.

Del tvarkos: tai jis tvarkingesnis uz mane blush2.gif del manes gali guleti ant stalo kokie nors laikrasciai ar siaip vaiko popieriai, o jis turi sutvarkyti, kambarius tvarko jis, plauna indus, valo dulkes (man labai pasiseke del to).
Siaip tai geros dusios, bet uzsispyres, jei supyksta tai tyli ir viskas mad.gif ir mane dar labiau nervina .
Atsakyti
Užsukau paskaityti apie Šauliukus,nes auginu sūnų šauliuką mirksiukas.gif Žiuriu nieko labai gero jūs čia nerašote g.gif Na charakteris tai tikrai ne iš lengvųjų unsure.gif
Atsakyti
Na maniskis tai del asmenines higienos saunuolis rolleyes.gif dar kartais ir mane prakontroliuja. Pats tai svaruolis, bet jau kokiais rubais iseina i darba, tai nesuka sau galvos. Jei speju isplaut, tai gerai, o jei nepastebiu, tai taip ir isvaro.
Namu ruosoje, tai beveik nulis pagalbos verysad.gif kur ka valge ar gere, ten viska ir paliko. Bet vertina mano darba arba bent jau taip sako.
Labai moka elgtis su pinigais, viska suplanuoja, padalina, taupus. Jei ne jis tai pinigai pas mus greit issileistu.
Romantiskas. Tik nelabai sugeba mane nustebint, o jei as surengiu svente - labai tai vertina.
Pats svarbiausias dalykas del kurio jis man patiko, tai jo uzsispirimas tikslui pasiekti. Atkaklus. Rimtas poziuris i gyvenima, darba.
O nervina, kad retai prisipazysta kaltu (kai taip ir buna). Kai uzpyksta, tai gali ilgokai nesneketi. Sunku pakeisti jo nuomone. doh.gif
Tiesa, perskaiciau, kad kitiems sauliams svarbu draugu nuomone. Tai va, maniskiui tai netinka. Kaip tik as daugiau i tai atsizvelgiu, o jis ne. schmoll.gif [COLOR=blue]
Atsakyti
QUOTE(spaNguoliuke @ 2005 03 23, 15:33)
Del tu vedybu tai jau tikrai, draugaujam jau 2 metus, kartu gyvenam apie metus, bet apie vedybas vis nekalba, t.y. kalba "vis tiek as taves nevesiu" na daugiau juoko forma, bet vis tiek uzknisa. Jauciasi labai mamos ir giminaiciu itaka- ka zmones pasakys ir pan.

Spanguoliuke, nepergyvenk, jus dar neilgai draugaujat. Vat mes tai jau 7 metus "draugaujam", per draugystes laika jau ir 2 vaikai atsrado biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai moka elgtis su pinigais, viska suplanuoja, padalina, taupus. Jei ne jis tai pinigai pas mus greit issileistu.
Romantiskas. Tik nelabai sugeba mane nustebint, o jei as surengiu svente - labai tai vertina.
dalykas del kurio jis man patiko, tai jo uzsispirimas tikslui pasiekti. Atkaklus. Rimtas poziuris i gyvenima, darba.
Kai uzpyksta, tai gali ilgokai nesneketi, na bat as tokia pat nors Zuvis biggrin.gif 4u.gif
perskaiciau, kad kitiems sauliams svarbu draugu nuomone. Tai va, maniskiui tai netinka. schmoll.gif

cia manasis (draugas, ne vyras tongue.gif ) aprasytas rolleyes.gif
siaip dar galiu pasakyti, kad jam budinga labai uzsidegti kokia ideja, o po kurio laiko apsvarscius ar isgirdus kazka naujo, pamirsti doh.gif
del vedybu spardos, tipo jaunas ir tt., aisq as ant kaklo nesikariu, bet moteriskas izvalgumas yra tongue.gif biggrin.gif ir isvis manau, reikia gyventi sia diena, dziaukis kol gali, veliau to gali nebebuti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leita: 27 kovo 2005 - 15:08
dar galeciau pridurti, kad sauliai nelabai jaucia saiko jausma - jei svesti, tai "galingai", jei myletis, tai daug ( ir su daug...), jei pirkti, tai kiekiais... Jei valgyti... ax.gif Ir labai istikimi...draugams 4u.gif Jei paprasysi pagalbos - persiples, bet pades, jokios naudos neziuri. Jei uzsiplieks - ussiputoja ojojoj, bet ilgai pagiezos nesinesioja. Gali buti draugu visiems, ty tarp dvieju besipesanciu saliu. Neveidmainiauja, ir jei zmogus nepatinka, nelenda jam i s.... ir nevadina draugu. Gali pasirodyti pavirsutiniskas, bet visada tuo momentu, kai ka nors sako, taip ir galvoja. Entuziastas, optimistas,myli gyvenima, ir nepazystu Saulio, kurio akys nespinduliuoja wub.gif
O del tvarkos... Gyvenimas toks zavus, o tai tik detales... Moterys myli Saulius, nes jie labai vyriski ir jautiesi kaip uz sienos, todel jiems ir atleidzia tokias tipiskai vyriskas nuodemeles ax.gif
A, jie dar filosofai... Ir, atsargiai, gali tave graziai itikinti tuo, kas jam geriau biggrin.gif
Atsakyti
manasis saulys -
TAUPUS - iki koktumo apskaiciuoja, net kiek lt kavinej isleisim (nu tada tai specialiai saskaita padvigubinu)
NESNEKUS - 2-3 zodziai ir viskas pasakyta (tai dabar kiekviena diena i zodyna liepiu paziuret, kiek ivairiu zodziu buna)
VIRTUVEJ - nevykes experimentatorius ir maximalistas (kepti rauginti agurkai, i blynus imontuotos pupeles ir t.t.)
ATSAKINGAS - va tai jame ir graziausia wub.gif uz viska - uz zodi, uz ateities planus, tikras musu gyvenimo vairuotojas tongue.gif
DAR - rupestingas, jautrus, atsidaves, tik...gal per saltai visa tai isreiskia, flirtuot jam - uzsimusimas doh.gif
LOVOJE - super....
Atsakyti